De heerlijke geuren van TreacleMoon

Toen ik klein was, op Curacao, haalden we weleens snoep bij The Candy Barrel. Mijn favoriet: die knalroze, mierzoete rollen kauwgom, waar je steeds een stukje van af moest trekken en grote bellen mee kon blazen. Daar de deden framboos- en aardbeigeuren van TreacleMoon mij aan denken toen ik ze voor het eerst probeerde. Heerlijk! Even was ik weer terug in de Tropen. Ook met hun kokos producten waan je je op een Caribisch eiland. En toevallig genoeg kun je met TreacleMoon ook grote bellen maken. Maar dan in bad.

“Wakey wakker duvet princess… With a gentle yawn she stretched and captured her dream… Still warm… Today seemed full of endless promise.”

Columns by kari Treaclemoon 12
Columns by kari Treaclemoon 11
Columns by kari Treaclemoon 7

TreacleMoon maakt heerlijke body- an handlotions, bath- and showergels, body scrubs en body butters. Hun producten zijn niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke ingrediënten. Je kunt TreacleMoon kopen bij de Albert Heijn en bij Etos. Alle producten zien er super leuk uit: kleurrijk en met lieve, dromerige teksten erop:

“I think this must be love… She smiled at her secret, put the letter in an envelope and enclosed a daisy chain from the meadow where she sat.”

De producten van TreacleMoon zijn ideaal om cadeau te geven & staan mooi in de badkamer en op het aanrecht. We hebben zowel beneden als boven een hand- en bodylotion naast de kraan staan. Iedere keer als we onze handen wassen, kunnen we even genieten van de frisse ‘The Ginger Morning”. In de douche gebruiken we de zoete ‘The Iced Strawberry Dream’ en ‘The Raspberry Kiss’. En in mijn tas zit een tavelsize ‘My Coconut Island’ handlotion. En ja, die gaat ook zeker mee naar Curacao in mei.

Columns by kari Treaclemoon 10
Columns by kari Treaclemoon 3
Columns by kari Treaclemoon

“I’m going to a faraway place she said… Just for a while… Her toes wriggled in the warm sand and a silly seagull laughed and danced in the sweet wind.”

Een van Aya’s favoriete bezigheden is in bad spelen. Het liefst zit ze iedere dag uren te badderen. En als er bubbels bij komen, is het natuurlijk al helemaal feest. De Bath- and Showergels van TreacleMoon geven geweldige badbubbels. Je hele badkamer ruikt naar een snoepwinkel.

Columns by kari Treaclemoon 9
Columns by kari Treaclemoon 8

“The balmy scent kissed her nose…She closed her eyes and imagined softly striped lawns where ladies in bonnets sipped tea in the cool shade.”

Columns by kari Treaclemoon 4
Columns by kari Treaclemoon 2

Andere smaken van TreacleMoon zijn: ‘That Vanilla Moment’, ‘Those Lemonade Lays’, ‘Warm Applepie Hugs’, ‘Warm Cinnamon Nights’, ‘The Honeycomb Secrets’ en ‘Sweet Blackberry Memories’. Alleen bij het horen van die namen wil je alles al gelijk uitproberen! Ook goed om te weten: TreacleMoon ondersteunt het project BulliesOut. Zij maken zich sterk tegen pesten. Ik ben fan.

Thank you for reading!

 

Deze post is gesponsord door TreacleMoon.

8 thoughts on “De heerlijke geuren van TreacleMoon

    1. O ja! Die ginger is lekker! vooral als shower gel! Die zoete geuren maken me zo blij! Ik ben ook super benieuwd naar de cinnamon geur! x

  1. Oh grappig om te lezen dat je zo enthousiast bent. Zelf vind ik de geuren verschrikkelijk. En in combinatie met de kleurrijke verpakking, vind ik ze juist een hele chemische uitstraling hebben. Daarbij houd ik niet zo van felle kleuren, hoor. Dus het ligt meer aan mij natuurlijk, dan het product 🙂

    1. O ja! Als je niet zo van felle kleuren en sterke geuren houdt snap ik dat het niet je ding is!! Wat vind jij fijne showergels/ bodylotions? x

Leave a Reply