SMEER’M: Samen Smeren met Ladival | Spelenderwijs Zonnebrand Gebruiken

Ik herinner mij nu nog hoe vervelend ik het vond, als kind, om ingesmeerd te worden. Vooral mijn gezicht: ugh!. Dus ik snap Isaya ook, als ze er even geen zin in heeft. Maar het moet. De zon is heerlijk en prachtig. Maar ook gevaarlijk en pijnlijk. Ladival speelt, met hun nieuwe campagne SMEER’M, in op deze universele tegenzin om je in te smeren, door kinderen op een leuke en speelse manier uit te leggen waarom en hoe je moet insmeren. Met filmpjes en een online game leren kinderen op spelenderwijs zonnebrand gebruiken.

Over Ladival

De zonnebrandcrèmes van Ladival zijn er voor de zongevoelige huid en voor kinderen. De zonnebrand bevat geen parabenen of andere conserveringsmiddelen, geen kleurstoffen, geen chemische filters, geen emulgatoren en geen parfums. Dit maakt de zonnebrand zeer geschikt voor de gevoelige huid. Ladival producten beschermen op drie manieren tegen de zon: tegen UV-A, UV-B en IR-A. Hierdoor gaat de zonnebrand vroegtijdige huidveroudering tegen. Het merk is dierproefvrij en klinisch getest voor het gebruik bij eczeem/atopische dermatitis.

Spelenderwijs Zonnebrand Gebruiken

Op de website samensmeren.nl kun je alles lezen over de SMEER’M campagne van Ladival. Zowel ouders als leerkrachten kunnen hier veel materiaal vinden om kinderen te leren omgaan met de zon. Zo zijn er animaties, kun je lesmateriaal downloaden en de online game spelen.

Het lesmateriaal is gratis te downloaden en bestaat uit YouTube filmpjes, voorleesboekjes, een leuk stappenplan voor kinderen en posters – om bijvoorbeeld in de klas op te hangen -, kleurplaten, smeerdiploma’s, maskers en informatieflyers voor ouders en leerkrachten

Samen Smeren is Zo Gepiept

https://www.youtube.com/watch?v=3jFTQSpS7uk

De Gevaren van de Zon

https://www.youtube.com/watch?v=GLcluyZDhbI

De zonnebrand voor kinderen is verkrijgbaar in de vorm van een melk, een spray, een gezichtscrèmes en in mini’s. Je kunt kiezen uit factor 30 of 50+. Wij vinden de spray heel handig in het gebruik: ik spray, Aya smeert. Het is dan inderdaad, zonder al te veel piepen, zo gepiept. De zonnebrand smeert gemakkelijk uit en ruikt lekker.

Ladival doneert 1 euro, per verkochte flacon kinder zonnebrand, aan KWF kankerbestrijding, in de strijd tegen huidkanker. De producten zijn online verkrijgbaar en bij verschillende verkooppunten.

Columns by Kari

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.