Vegan Kinderschoenen waarmee je mensen in nood helpt | TOMS schoenen

Aya was toe aan nieuwe schoenen, dus ik besloot ze bij TOMS te bestellen. Want TOMS heeft niet alleen mega leuke schoenen voor kinderen (en volwassenen), ze zijn ook nog eens vegan Γ©n je steunt met je aankoop mensen in nood. TOMS heeft namelijk een heel bijzonder “teruggeef systeem”: One for One. Voor ieder paar schoenen dat je koopt geven ze een paar weg, aan kinderen die hier geen geld voor hebben. Een win win situatie: jij prachtige schoenen voor je kind (of voor jezelf) en gelijk iemand anders, die het hard nodig heeft, geholpen! En ook leuk: tot 5 augustus hebben ze sale! Wil je meer weten en zien welke TOMS schoenen Aya heeft gekregen? Lees dan gauw verder!

Hoe geeft TOMS schoenen?

Het One for One systeem van TOMS werkt als volgt:

  • Voor ieder paar schoenen dat je koopt geven ze een paar schoenen weg. Deze schoenen zijn afgestemd op de behoeften en woonomgeving van het kind in nood. TOMS heeft op deze manier al 75 miljoen paar schoenen weggeven!
  • Met de aankoop van TOMS Eyewear zorg je dat mensen in nood een volledig oogonderzoek kunnen krijgen van medische professionals.
  • Met de aankoop van Toms Tassen draagΒ je bij aan opleidingen voor vroedvrouwen en de aanschaf
    van materialen die onmisbaar zijn voor een veilige bevalling.
  • De aankoop van een pak koffie van TOMS Roasting Co. is goed voor 140 liter veilig drinkwater, waar iemand in nood een week mee doet.
  • Wil je meer weten? Er staan prachtige filmpjes over hun projecten op het TOMS YouTube kanaal.

Met een gerust hart shoppen

En niet alleen door deze maatschappelijke betrokkenheid is het met een gerust hart shoppen bij TOMS. Ook zijn de meeste schoenen vegan. En – en dit is natuurlijk ook super belangrijk – ze zijn onwijs leuk! De kinderschoenen zijn de perfecte combi van stoer en schattig. Met leuke printjes en mooie kleuren. En je kunt ook “twinnen” met je kindje door dezelfde schoenen in je eigen maat te bestellen. Ze hebben naast de kinder collectie ook een grote collectie damesschoenen en herenschoenen. Ik heb tot nu toe alleen voor Aya besteld, maar ik denk niet dat het lang gaat duren voor ik ze ook voor mezelf bestel! Ze zijn namelijk ook nog eens super betaalbaar!

Aya’s nieuwe schoenen

Aya heeft haar schoenen zelf uitgekozen op de website van TOMS. Ze koos voor schattige olifantenschoentjesΒ en hele mooie oud roze ribfluweel schoentjes. Die laatsten heb ik een maat groter besteld, omdat ze een warm vachtje aan de binnenkant hebben en dus ideaal zijn voor als het wat kouder is. Ze is er dol blij mee. En ik ook. Want de kwaliteit is prachtig, de kleuren heel mooi en volgens Aya zitten ze heel lekker. Al met al kan ik je TOMSΒ schoenen dus alleen maar van harte aanraden: mooie, prettige, eerlijke, veganistische schoenen, waar je direct een goede daad mee verricht. Wat wil je nog meer?

Let op! De schoenen van TOMS vallen groot, dus als je kindje tussen twee maten inzit, neem dan de kleinere maat!

[easy-image-collage id=20050]

Ook leuk!

TOMS heeft regelmatig Limited Editions. Momenteel hebben ze een mega schattige Disney collectie. Met prinsessen en andere Disney figuurtjes erop. Niet schreeuwerig, maar super zacht en stijlvol.

Veel shop plezier!

Columns by Kari

One thought on “Vegan Kinderschoenen waarmee je mensen in nood helpt | TOMS schoenen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.