Een houten loopfiets van Kinderfeets

Dat we dat niet eerder hebben gedaan! Een loopfiets. Hoe leuk is dat. Isaya kreeg een paar weken geleden een houten loopfiets van Kinderfeets. Kinderfeets is een van de merken van de Loopfietsstore. De loopfietsen van Kinderfeets zijn gemaakt van duurzaam berkenhout en de banden zijn biologisch afbreekbaar. Voor iedere fiets die wordt gekocht plant Kinderfeets een boom. Ze zijn ontworpen door een Nederlandse papa, maar veroveren nu de hele wereld. Dit een loopfiets om trots op te zijn. En dat is Isaya. Enorm.

Meegroei loopfiets

De Loopfietstore heeft een prachtig Kinderfeets aanbod: je hebt ze in allerlei kleuren en designs. Isaya heeft uiteraard de roze variant. De verf is schoolbord-krijt op waterbasis. En de lak is niet giftig. Je kunt kiezen uit een loopfiets met twee wielen, of voor de echte kleintjes één met drie wielen. De driewieler (vanaf 1 jaar) kun je, als je kindje groter wordt, ombouwen tot tweewieler (vanaf 2 jaar). Het zadel is verstelbaar, waardoor het een echte meegroei loopfiets is. Ook fijn aan Kinderfeeets: ze zijn super betaalbaar. Ik wou dat ik deze loopfietsjes eerder had ontdekt!

Na het eerste testrondje buiten hebben we haar zadeltje een stukje hoger gezet. Dat is twee minuten werk.

Trots

Isaya zal desalniettemin voorlopig nog wel even plezier hebben van haar Kinderfeets. En over een tijdje kan Alela erop. Dat is zo fijn aan duurzame materialen, het blijft lang mooi & goed. Isaya is super trots op haar houten loopfiets. Hij moest uiteraard mee naar de peuterspeelzaal, waar ze een ererondje deed voor de juffies. Isaya heeft ook een echte fiets (met zijwieltjes) waar ze graag op fietst. Maar een loopfiets is laagdrempeliger en, nu ze nog zo jong is, makkelijker voor langere afstanden.

Altijd even alle plantjes, bloemetjes en steentjes onderweg bewonderen…

Ze gaat er super hard op, maar was vanaf het eerste moment niet bang. Ze had het na een paar minuten onder de knie. Dat is ook zo fijn aan loopfietsen. Ze snappen het heel snel en het helpt ze om hun evenwichtsgevoel te ontwikkelen.

Super handig voor een ritje naar de supermarkt of als we vrienden bezoeken in een andere stad

Houten loopfiets van de Loopfietstore

Isaya’s Kinderfeets komt van Loopfietsstore.com. Bij de Loopfietstore verkopen ze een groot aanbod loopfietsen. Ook van andere bekende merken zoals Wishbone, Puky en Janod. Ook hebben ze helmen en van die mega schattige loopauto’s! Zo leuk! Wij zijn fan.

Columns by Kari

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.