INIKA mascara winactie & kortingscode!

Een tijdje terug ontdekte ik zΓ³ een fijne mascara. Hij is 100% natuurlijk, vegan en dierproefvrij – dat ten eerste. Maar ook: hij maakt je wimpers super lang en vlekt niet. Deze mascara is een pareltje en van het prachtige merk INIKA organic. Als je mijn blog al een tijdje volgt, heb je INIKA al vaker voorbij zien komen. Omdat ik zo’n fan ben van de INIKA mascara vroeg ik INIKA Benelux of ik een winactie mocht opzetten voor mijn lezers. En jippie! Dat kon! Doe je mee? En er zijn geen verliezers in deze winactie, want ik heb ook een super toffe kortingscode!

INIKA: 100% Natuurlijke Make-up

INIKA is een 100% natuurlijk make-up merk uit AustraliΓ«. De producten zijn vegan, dierproefvrij & halal en bevatten minimaal 70% biologische ingrediΓ«nten. Met natuurlijke ingrediΓ«nten als calendula, shea butter, aloe vera, macadamia en groene thee produceren ze make-up waarmee ze al heel wat cosmetica prijzen hebben gewonnen.Β 

INIKA Mascara

Zoals ik in mijn intro als schreef is de INIKA mascara echt geweldig. Ik gebruik sinds een tijdje de Long Lash mascara en o my, deze mascara doet 100% wat hij belooft. Hij maakt je wimpers super lang. En zΓ³ fijn: hij loopt niet uit. Een 100% natuurlijk smudge-proof mascara is best bijzonder. En deze mascara is ook heel geschikt voor mensen met gevoelige ogen: hij irriteert niet.

INIKA mascara

Behalve de Long Lash mascara heeft INIKA ook 3 nieuwe mascara’s. De Bold Lash, voor wimpers met meer volume: ideaal voor een smokey, dramatische look. De Curvy Lash, voor prachtige, krullende wimpers, voor een super zwoele look. En The Vegan Mascara, die maar liefst 71% biologische ingrediΓ«nten bevat.

INIKA mascara

Lees ook: Het INIKA Bakes Contour Duo | Review & Make-up look


INIKA winactie

Ben je benieuwd naar INIKA mascara en wil je graag meedoen met de winactie? Meedoen kan op verschillende manieren [je hoeft uiteraard niet alle drie de dingen te doen. EΓ©n optie is genoeg, ik wil alleen dat iedereen mee kan doen, ook als je geen Instagram hebt.]

INIKA winactie
Op de blog:

Laat een comment achter onder deze blog waarin je mij vertelt welke INIKA mascara je graag wilt winnen & waarom!

Op Instagram:

Zoek op mijn Instagram account de foto die bij de winactie hoort op & laat een comment achter welke INIKA mascara je wilt winnen & waarom. Zorg dat je mij volgt, zodat je de bekendmaking van de winnaar niet mist. Voor extra winkans: deel de post in je stories en/of tag nog andere vegan beauty lovers!

Op Facebook:

Laat onder de winactie op de Facebook pagina van Columns by Kari een comment achter en deel het bericht! “Like” de pagina, zodat je de bekendmaking van de winnaar niet mist!

INIKA mascara kortingscode

Heb je niet gewonnen of ben je de winactie misgelopen? Niet getreurd! Ik heb een toffe kortingscode voor de INIKA mascara’s. Gebruik de code:


MASCARA20


voor maar liefst 20% korting op de mascara’s van INIKA op de website van Biocare Online.

Columns by Kari

Ad- gifted

5 thoughts on “INIKA mascara winactie & kortingscode!

  1. Ik zou heel graag een mascara van INIKA proberen omdat ik al mijn huidverzorging en mak’up van “natuurlijk/ecologische” merken heb maar nog steeds geen mascara heb gevonden die mij echt blijπŸ˜ƒπŸ˜‰β˜€οΈ maakt en niet uitloopt.
    Mocht ik één van de geluksvogels zijn, zou ik graag de Bold Lash uitproberen.
    Alvast bedankt voor deze leuke winactie, Christel🌿🌹

    1. Lieve Christel! Dankjewel voor het meedoen met de winactie. De winnaar is vanmiddag bekend gemaakt op Instagram [het was iemand die meedeed via Instagram. Ik hoop dat je in de INIKA mascara’s alsnog jouw perfecte mascara vindt, met de kortingscode! Liefs, Kari

  2. Al jaren gebruik ik de rest van mijn huidverzorging op natuurlijke basis. Helaas lis het me nog niet gelukt om de geschikte mascara te vinden die blijft zitten, niet uitloopt op de fiets en die een beetje krult want met lange wimpers en een bril zijn die lange wimpers niet echt handig. bovendien vlekt het vaak ook nog tegen mijn brillenglazen (ooo wat lastig en veeleisend ben ik he πŸ™‚ )
    en daarom zou ik graag de curvy lash uitproberen.
    hartelijke groet, Esther

    1. Lieve Esther, Dankjewel voor het meedoen met de winactie. De winnaar is vanmiddag bekend gemaakt op Instagram [het was iemand die meedeed via Instagram. Ik hoop dat je in de INIKA mascara’s alsnog jouw perfecte mascara vindt, met de kortingscode! Liefs, Kari

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.