Lente Lookbook: Docs & Denims

Ooo wat heb ik genoten van de zomerse temperaturen vorige maand. Dat is mijn comfort zone. Daar gedij ik maar wat goed in. En de meisjes ook: Isaya is het liefst de hele dag buiten en Alela slaat het gezellig gade. In dit lente lookbook zijn we dus uiteraard ook lekker buiten! Ik heb mijn Dr. Martens weer eens uit de kast getrokken en het was eindelijk weer warm genoeg voor denim shorts. Voor de zekerheid nam ik mijn Rains regenjas ook maar mee, want de Hollandse lentes zijn zo onvoorspelbaar. En nu maar hopen dat het gauw weer zo mooi wordt!

Dr. Martens

Het is lang geleden dat ik mijn Dr. Martens weer eens aan had. En oo wat zitten ze fijn. Zelfs na 15 jaar [ja, die dingen gaan eeuwig mee]. Toen ik jong & grunge was, bestonden de diervriendelijke, vegan Docs nog niet, maar inmiddels wel. Dus als je voor nieuwe Doc Martens gaat, kies dan een veganistische variant

Prada Zonnebril

Ik draag zonnebrillen het hele jaar door. Ik ben een soort vampier. Zelfs als het bewolkt is en -4 vind ik het licht te fel.Β Mijn Prada zonnebrilis zo ongeveer een verlengstuk van mijn gezicht.Β 

RAINS regenjas

Rains regenjas

Hoewel het zonnetje zalig heeft geschenen is de Hollandse lente zo wisselvallig. Meestal heb ik toch wel een jas bij me, voor de frissere ochtenden en avonden, maar ook om om Alela heen te slaan als ze in de draagzak zit. MijnΒ roze regenjas is van RAINS.Β Hij is echt heerlijk: mijn RAINS regenjas houdt de regen en wind buiten als het slecht weer is. En hij is lekker dun en gemakkelijk op te bergens als het warm is.

RAINS regenjas

Karl Lagerfeld trui

Mijn trui is van Karl Lagerfeld. Karl hield ervan om truien te maken waar of zijn hoofd of zijn naam of allebei op staan. Deze heeft dat gelukkig niet zo opzichtig [een klein merkje op de achterkant bovenaan], maar hij is wel van super goede kwaliteit, zoalsΒ alle Karl Lagerfeld kleding.Β 

RAINS regenjas

Levi’s denim shorts

Tijdens mijn zwangerschap keek ik naar mijn Levi’s denim shorts en dacht “whut? ga ik hier ooit weer inpassen?” Ik onderschatte even het effect van borstvoeding, babywearing en een actieve peuter. Levi’s zijn net als DocsΒ for life.Hoewel ik CK jeans ook echt fijn vind, geven deze Levi’s shorts mij toch echt het ultieme zomergevoel.

RAINS regenjas

Ergobaby

Onmisbaar bij bijna al mijn outfits is de Ergobaby. Ik zou niet weten wat ik zonderΒ deze draagzakΒ zou moeten. Het is zo fijn en zo handig om je kindje bij je te dragen. De Ergobaby kan ik in 2 seconden omdoen, ik kan erin voeden en hij zit fijn voor zowel Alela als voor mij.

RAINS regenjas

Gaston Luga tas

De tas die ik de laatste tijd vaak gebruik als luiertas is mijn zwarte rugzak van Gaston Luga. Je ziet ‘mΒ hierop mijn Instagram.

Ik kijk er zo naar uit dat we weer lekker door het zonnetje kunnen banjeren. De stad, de mensen, alles & iedereen ziet er vrolijker en mooier uit als het lekker weer is.

Wil je weten waar mijn moederfiets vandaan komt en of ik er blij mee ben? Lees dan hier mijn review!

Fijne dag!

Columns by Kari

Ad [paid] + Affiliate

One thought on “Lente Lookbook: Docs & Denims

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.