De perfecte schoenen voor het najaar

Hoewel de zomer van mij nog wel wat langer had mogen duren, probeer ik de laatste jaren steeds bewuster een nieuw seizoen in te gaan. Voor de meiden, zodat ze leren over de seizoenen en er plezier aan beleven. Maar ook voor mezelf. Sommige dingen kunnen de koudere maanden leuker maken. De verschillende feestdagen natuurlijk. Maar ook een nieuw item in mijn garderobe. Voor deze herfst zijn dat mijn nieuwe Dr. Martens. Als je het mij vraagt, de perfecte schoenen voor het najaar.

Schoenen voor het najaar

Dr. Martens zijn wat mij betreft echt ideaal voor het najaar het hele jaar door. Als ik nieuwe items aanschaf voor mijn garderobe probeer ik, vanuit milieu oogpunt, altijd te kiezen voor spullen die zo lang mogelijk mee gaan. Van Dr. Martens weet ik dat ze een leven lang mee gaan. Ze zijn echt onverslaanbaar: regen, modder, sneeuw, kou – het maakt niet uit, die dingen blijven fijn en mooi. Uiteraard wel even inspuiten met een protector tegen water en vuil en wanneer nodig even langs de schoenmaker.

schoenen voor het najaar

Lees ook: De fijnste schoenen van TOMS [One for One]


Iconic Dr Martens

Lang mee gaan is fijn en duurzaam, maar dan moet je uiteraard wel kiezen voor tijdloze spullen, die niet “uit de mode” gaan. Anders staan ze een leven lang mooi te wezen in de kast. Bij Doc’s weet je dat je goed zit, omdat het geen fashion, maar style is. Ze zijn iconisch en dus niet onderworpen aan modegrillen.

Dr. Martens

Dr Martens stylen

En Dr. Martens zijn echt op tig verschillende manieren te stylen. Met een kort jurkje, met een korte broek, een jeans, onder een rokje, of een maxi skirt of dress. Een van de redenen waarom de schoenen al decennialang zo geliefd zijn, is omdat je ze onder bijna iedere outfit kunt aantrekken en het geeft altijd iets extra’s. Deze fijne, linnen blousejurk van Deiji Studios wordt gelijk een stuk stoerder.

Dr. Martens voor de herfst
When je een roze muur tegenkomt midden in de stad πŸ™‚

Met mijn meisjes op stap

Tot slot vind ik deze nieuwe stappers fijn, omdat ze lekker lopen. Ik heb mijn kleine hangaapje heel wat uurtjes per dag in de draagzak. Met Isaya aan mijn hand, of op het meerijdplankje van de bugaboo en Alela tegen mijn borst, leg ik heel wat kilometers af. Ik wil met mijn kinderen kunnen rennen, klimmen, stampen in plassen. Mijn dochters hebben een mama nodig die stevig in haar schoenen staat πŸ˜‰


Mijn Doc’s komen van Van Den Assem – een fijne schoenenwinkel, met gratis verzending – waar ook mijn TOMS vandaan komen. Heerlijke plek om te snuffelen voor de ideale schoenen voor het najaar.


Columns by Kari

AD [GIFTED PRODUCT]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.