Winactie Solobiomooi: 100% natuurlijke & dierproefvrije producten

Een heerlijk winactie om deze week mee af te sluiten. Ik heb alle producten voor deze winactie zelf mogen uitkiezen en ben uiteraard gegaan voor 100% natuurlijk, dierproefvrij, kwaliteit en okΓ© vooruit, ook een beetje voor roze πŸ˜‰ Solobiomooi ken je misschien al van eerdere artikelen op mijn website. Deze prachtige, natuurlijke webshop verkoopt heerlijke, natuurlijke huidverzorging, haarverzorging, make-up en meer. Dus bereid je voor op een box vol fantastische, zomerse, feelgood goodies! Wil je deze Solobiomooi winactie winnen? Lees dan gauw verder!

De Solobiomooi Winactie

Solobiomooi winactie

Zoals ik al zei, mocht ik het pakket voor de Solobiomooi winactie zelf samenstellen. Ik voelde mij als een kind in een snoepwinkel: snuffelen tussen de duurzame & natuurlijke producten op de website van Solobiomooi. Ik ben gegaan voor merken die ik ken, enorm fan van ben en denk dat jullie ze ook heerlijk zullen vinden. Ik zal per product uitleggen wat het is & waarom ik ervoor heb gekozen.

Verfrissing en verzorging

Balm Balm Rose Floral Water
Balm Balm Rose Floral Water

Ik ben al geruime tijd fan van Balm Balm. Dit prachtige 100% natuurlijke merk, dat producten maakt voor het hele gezin, heeft vorig jaar mijn hart gestolen. Het kamillewater is echt een must have voor iedere (new) mom. Daarom wilde ik graag een product van dit mooie, biologische merk in de winactie. Deze zalig geurende Rose Floral Water kun je gebruiken op ieder moment van de dag: voordat je je dagcrème opdoet, over je make-up als setting spray of als je gedurende de dag even een opfrisser nodig hebt.

No More Make-up Remover!

Human + Kind Reinigingsdoekje
Human + Kind Reinigingsdoekje voor je gezicht

Alle ladies & gents die regelmatig make-up dragen weten: soms heb je gewoon echt geen zin om alles er weer af te halen. Maar het is zo belangrijk voor je huid om nooit met make-up op gaan slapen. Dit microvezel doekje van Human + Kind maakt het je heel erg gemakkelijk. Hij verwijdert je make-up – zelfs je mascara! – zonder make-up remover. Het enige dat je nodig hebt is water. Het werkt als een malle, vooral met warm water. En je bespaart er behalve tijd & moeite ook nog eens wettenschijfjes en make-up remover mee. Dit doekje gaat zo’n 1000 wasbeurten mee. Lekker duurzaam!

Gezonde nagellak

solobiomooi winactie Benecos nagellak
Benecos Natuurlijke Nagellak

Deze diepe mauve kleur zie je regelmatig op mijn Instagram feed & stories voorbij komen. De meisjes hebben veel kleertjes in deze kleur en ook veel spullen in onze woning zijn in deze tinten. De natuurlijke nagellak van Benecos is vegan en vrij van gifstoffen. Hij is veilig om te gebruiken als je zwanger bent en op de nageltjes van je nieuwsgierige peuter/kleuter. Deze kleur, Mystery, is echt een droom!

Natuurlijke Deodorant

solobiomooi winactie Benecos Deodorant
Benecos Deodorant

Nog een Benecos product in deze Solobiomooi Winactie. Want Becenos is een heel fijn “instapmerk” als je graag wilt overstappen op natuurlijke, vegan & dierproefvrij cosmetica, maar wordt tegengehouden doordat natuurlijke cosmetica iets duurder is dan drogist-producten. Het merk is namelijk super betaalbaar! Deze natuurlijke Benecos roll- on deodorant bevat geen aluminiumzouten en heeft de geur van vlierbloesem en abrikoos.

And… Relax…!

solobiomooi winactie Yoga Spirit Tea
TeaTox Yoga Spirit Tea

What is beauty, without a relaxed soul? Je kunt je nooit “mooi” voelen als je niet lekker in je vel zit. En onderdeel daarvan is voldoende ontspanning. Daarom heb ik er ook voor gekozen om deze Yoga Spirit thee van TeaTox erbij te doen. Als je mijn blog over TeaTox hebt gelezen weet je dat dit mijn favoriete theetje is. Zo rustgevend, lekker en gelaagd: echt een treat for body, mind & soul.

Doe je mee met de Solobiomooi winactie?

Wil je meedoen met deze heerlijke Solobiomooi winactie? Kans maken gaat als volgt:

  • Ga naar de website van Solobiomooi, scroll naar beneden: daar vind je de mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Vul je e-mail adres in, zodat je up to date blijft van toffe acties, lanceringen & kortingen. [wordt gecheckt!]
  • Je kunt op twee manieren laten weten aan mij dat je meedoet met de winactie: laat een comment achter op Instagram, onder de foto van deze winactie – of laat een comment achter onder deze blog!

Let op: als je meedoet op Instagram, is het handig als je mij volgt, anders mis je de bekendmaking. Als de winnaar niet binnen 24 uur reageert, ben ik genoodzaakt iemand anders te kiezen! Je kunt meedoen tot donderdag 23 mei 2019.

De winactie is gesloten [23/5] De winnaar ontvangt zo spoedig mogelijk een e-mail of DM!] Dank voor het meedoen!

Veel succes!

Columns by Kari

products were gifted

11 thoughts on “Winactie Solobiomooi: 100% natuurlijke & dierproefvrije producten

  1. Wat een super leuke giveaway! Ik doe heel graag mee zeker omdat de producten niet getest zijn op dieren. Ik heb nog nooit gehoord van deze merken dus het lijkt me super leuk om kennis te maken met deze producten.

  2. Leuk!! Ik doe mee! Ben erg benieuwd naar de natuurlijke nagellakπŸ™ˆπŸ€.

  3. Ik zou heel graag kennismaken met deze producten. Vooral naar natuurlijke en tegelijk betaalbare producten ben ik erg nieuwsgierig.

  4. Wauw, wat een (h)eerlijke producten! De producten lijken me super maar de gedachte erachter is nog veel mooier! Ik doe graag mee

  5. Wat een mooie producten, toch weer nieuwe dingen gezien op de site. Lijkt me heerlijk om uit te proberen. Zeer benieuwd naar de nagellak.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.