Balm Balm: Biologische Huidverzorging voor Mama en Baby

Ik heb weer een prachtig 100% biologisch merk gevonden: Balm Balm. De afgelopen weken heb ik biologische huidverzorging van dit heerlijke merk kunnen testen en ik ben verliefd. Dus natuurlijk wil ik het even delen. Want er zitten een aantal producten bij die ik tot nu toe nergens anders heb gevonden en waar ik niet meer zonder wil. En het mooie is dat het ontzettende multitaskers zijn: producten die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken en die zelfs geschikt zijn voor je baby. Daar houd ik van. Want dat betekent dat er geen troep in zit en dat het helemaal natuurlijk en dierproefvrij is.Β 

Biologische huidverzorging van Balm Balm

Balm Balm gebruikt 100% biologische en 100% natuurlijke ingrediΓ«nten. Geen parabenen, geen SLS’s (zeep die irritatie kan veroorzaken) en kunstmatige toevoegingen. Ze zijn heel open over hun ingrediΓ«nten en de ingrediΓ«ntenlijst is voor ieder product kort en overzichtelijk. Balm Balm laat de natuur haar werk doen. Uiteraard is het merk cruelty free en het is een groen bedrijf: ze doen hun best om hun ecologische footprint zo klein mogelijk te houden, bijvoorbeeld door recyclebare verpakkingen te gebruiken. En zoals ik al zei, zijn de producten op verschillende manieren te gebruiken. Hoe dat werkt, leg ik hieronder uit!

De Kamille Spray

Mijn hart maakte een sprongetje toen ik dit product zag, op de website van Solobiomooi. Ik heb me, toen Aya een baby was, suf gezocht naar kamille spray. De Balm Balm Chamomile Floral WaterΒ is een briljante multitasker. Je kunt het op schrale of kapotte babybilletjes spuiten, het kalmeert de geΓ―rriteerde en jeukende huid en het helpt je baby om beter te slapen als je het op het beddengoed sprayt. Niet alleen je baby trouwens: ook jij hebt er baat bij omdat kamille kalmerend werkt. Dit product is perfectie in een flesje, zeker als je baby’s en kleine kinderen hebt.

De Face Balm

Ik ben gek op producten die zo natuurlijk en puur zijn, dat ik ze ook op mijn baby of peuter kan smeren. Als je ze eenmaal hebt ontdekt kun je geen reden bedenken waarom je ooit terug zou gaan naar chemische meuk, die niet alleen slecht is voor je huid, maar ook voor je gezondheid. De Balm Balm Face Balm is een natuurlijke gezichtscrΓ¨me, zonder parfum en verrijkt met shea butter, calendula en jojoba olie. Hij is heel geschikt voor de gevoelige huid, lippen en handen en je kunt ‘m gerust gebruiken voor de huid van je baby.

De Mousseline Doekjes

Nog zo’n product waar ik helemaal gelukkig van werd toen ik het in het assortiment van Solobiomooi zag. Deze Balm Balm Organic Muslin Face ClothsΒ (3-pack) zijn van biologisch katoen. Je gebruikt ze om je makeup te verwijderen en je gezicht te wassen. Ik was al een tijdje op zoek naar een natuurlijk alternatief voor de Makeup Eraser. Briljant!

Lees ook: Boho Green Makeup Review – Groene Makeup bij Solobiomooi

De Lavendel Parfum

And last, but certainly not least. Dit is misschien wel mijn favoriete Balm Balm product. De Lavendel Eu de ParfumΒ is wat mij betreft een holy grail in parfumland. Ten eerste is het een natuurlijk en dierproefvrij parfum – iets wat niet zo gemakkelijk te krijgen is. Maar ten tweede is het lavendel! Lavendel en eucalyptus zijn twee van mijn favoriete geuren. Zo rustgevend, zo rijk, zo zalig! Ik spray het overdag op, maar ook ‘s avonds voor het slapengaan. Er zijn overigens ook nog andere geuren verkrijgbaar van Balm Balm.

En natuurlijk is erΒ nog veel meer prachtige biologische huidverzorging van dit mooie merk. Neem zeker even een kijkje! En snuffel gelijk even verder op Solobiomooi, want hun assortiment is om van te smullen!

Columns by Kari

3 thoughts on “Balm Balm: Biologische Huidverzorging voor Mama en Baby

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.