Groene Makeup van Boho Green Makeup | SoloBioMooi

Ik word zo blij van makeup! En vooral als het is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en zonder dierenleed. Boho Green Makeup is zo’n biologisch merk dat “groene” makeup creëert. Boho is verkrijgbaar bij de al net zo groene webshop SoloBioMooi en super betaalbaar. Ik testte een full face of makeup van Boho uit. Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder!

Boho Green Makeup Review & Makeup Look

Boho Foundation & Poeder

Ik probeerde de makeup van Boho voor het eerst uit op die eerste écht warme dag. Weet je nog? Het was 19 april en aan het einde van de dag 27 graden. Heerlijk! Wij gingen naar de Keukenhof. Het was een geweldige dag, met bloemen, familie en frietjes. Ik droeg de Boho green makeup foundation (€13,95) over mijn zonnebrand. Het is een compact foundation (cream) en hij is in een woord perfect.

Ik liep de hele dag achter een enthousiaste peuter aan, in de hitte. En ik heb geen een keer in een spiegel gekeken – geen tijd voor. Aan het einde van de dag deed ik dat wel en tot mijn verbazing zat mijn makeup nog exact hetzelfde als toen ik die ochtend weg ging. Ook de mineral loose powder (€13,95) heeft hier denk ik aan bijgedragen: de poeder houdt alles goed op zijn plek.

Boho Blush

De Boho green makeup blush (€12,95) is een echte zomerse, peachy blush. Hij heeft super veel pigment, dus rustig opbouwen als je hem aanbrengt. Maar het is een heerlijke blush voor de komende maanden en heel mooi bij voor alle huidskleuren.

Boho Oogschaduw & Mascara

De Boho green makeup mascara (€13,95) is een hele natuurlijke mascara. Geen drama: het geeft je wimpers net even dat beetje extra voor een natuurlijke look. Niet waterproof, dus deze liep wel een beetje uit met 27 graden. Maar ik gebruik zelf nooit waterproof mascara omdat dat een ellende is om er weer af te krijgen. De Boho oogschaduws (€9,45) zijn net als de blush heel gepigmenteerd en hebben mooie, aardse tinten. Heel fijn en compact dus ook handig om mee te nemen op reis.

Boho Lippenstift

De Boho lipsticks (€10,95) zijn hydraterend en komen ook in een mooi aantal kleuren en finishes. Hij voelt en draagt als een high end lipstick, maar hij kost de helft tot een derde van die prijs. Een echte aanrader dus als je op zoek bent naar een goede kwaliteit natuurlijke lipstick voor een zachte prijs.

Boho Nagellak

Ja eindelijk! Mijn eerste natuurlijke nagellak! Tot nu toe gebruikte ik alleen maar chemische nagellak. Super mooie kleurtjes en sommigen ook dierproefvrij, maar wel super chemisch. Het is killing voor je nagels en vooral nu ik zwanger ben wil ik dat eigenlijk niet gebruiken. De Boho nagellak (€6,95) zijn een uitkomst. Ze zijn niet alleen natuurlijk & vegan, maar ook spotgoedkoop en de kleur range is prachtig: van heerlijke nudes tot knallende rode kleuren en van fel blauw naar rustige aardetinten.

The Finished Boho Look

[easy-image-collage id=18721]

Over SoloBioMooi

SoloBioMooi is een webshop waar je terecht kunt voor natuurlijke cosmetica. Ze verkopen merken als Alphanova, Benecos, Lavera, Lovea, Nordics, Salt of the Earth (je weet wel, van de deo’s!), TeaTox en Zoly. Van makeup tot skincare en van parfum tot haarproducten: je kunt het allemaal groen & dierproefvrij shoppen bij SoloBioMooi.

5 thoughts on “Groene Makeup van Boho Green Makeup | SoloBioMooi

  1. Hoi Kari, Leuk stuk heb je geschreven maar Boho lipsticks en oogschaduws bevatten vaak wel carmine helaas.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.