Mijn Dierproefvrije Hand & Nagel Routine

Nagellak gaat net als lipstick super lang mee. Het gaat dus wel even duren voordat mijn hele nagellak collectie dierproefvrij is. Maar er zijn er een paar simpele stappen die je kunt ondernemen om je hand- en nagelverzorging cruelty free te maken. In deze blog deel ik mijn huidige routine, die ook nog eens grotendeels bestaat uit natuurlijke producten. Zoals de heerlijke, natuurlijke zeep van Sabon & More, een webshop met prachtige natuurlijke, biologische en ecologische producten. 

De zepen van Sabon & More zijn zo natuurlijk als maar kan. In de Aleppo zeep zitten maar drie ingrediënten! Je weet precies wat je krijgt. Geen rotzooi, geen toegevoegde stoffen, gewoon de puur natuur werkzame stoffen. Heerlijk is dat in een wereld waarin er in de kleinste potjes al 40 ingewikkelde ingrediënten zitten. En Aleppo zeep kun je niet alleen voor je handen, maar ook voor je gezicht en haar gebruiken. En het is geschikt voor babies and kinderen.

Sabon and More

De natuurlijke zeep van Sabon & More ruikt zalig, maken je handen schoon & zacht en zien er ook nog prachtig uit op je wastafel en aanrecht. Sabon & More verkoopt ook natuurlijke oliën en natuurlijke haarverzorging. Een aanrader om even te gaan snuffelen!

Lees ook: Natuurlijke & Dierproefvrije Haarverzorging van Hair O’right

Catrice Nagellak

Als nagellak gebruik ik momenteel twee prachtige kleuren van Catrice Cosmetics. Catrice is een super betaalbaar, dierproefvrij merk dat verkrijgbaar is bij Kruidvat. De kleuren die ik heb gekocht zijn Donut Worry Be Happy (29) en Go for Gold (11)  Een prachtige, zacht roze kleur die perfect is voor de lente en zomer omdat je gelijk een stuk bruiner lijkt en een heerlijke goud-koperkleur, ideaal voor feestjes, avondjes uit en bijzondere gelegenheden.

Dr. Hauschka Handcreme

Een hand & nagelroutine is niet compleet zonder handcreme. Mijn huidige favoriet is van Dr. Hauschka. Deze handcreme ruikt ongelooflijk lekker, trekt snel in en is zo verzorgend! In de winter heb ik altijd van die rimpelige kou-handjes, maar deze creme maakt mijn handen weer mooi glad en zacht. Zoals alle Dr. Hauschka producten in mijn huidverzorgings-routine is ook deze creme een cadeautje voor je huid.

Lees ook: De Purple Light Limited Edition Makeup van Dr. Hauschka.

Sabon and More

Het is belangrijk om goed voor je handen te zorgen. Je gebruikt ze de hele dag en ze verdienen wat liefde en aandacht. En met deze drie simpele stappen doe je dat in een handomdraai 😉

Lees hier hoe je jezelf thuis een manicure kunt geven!

Thank you for reading!

Deze blogpost is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. Lees mijn disclaimer voor meer informatie. 

Leave a Reply