Dit weekend alle makeup 1+1 gratis bij Trekpleister – Mijn Dierproefvrije Aanbevelingen!

Dit weekend, op zaterdag 24 maart en zondag 25 maart 2018, is alle makeup 1+1 gratis bij Trekpleister. Hysterisch goed nieuws voor alle makeuplovers natuurlijk. En Trekpleister heeft twee van mijn favoriete betaalbare dierproefvrije makeup merken: Catrice en Essence. In deze blogpost vertel ik je mijn dierproefvrije aanbevelingen: de makeup producten van deze merken die ik al heb en de producten die ik dit weekend zeker ga kopen! Dus, ben je op zoek naar betaalbare makeup die niet op dieren is getest? Lees dan gauw verder!

Je kunt de 1+1 gratis actie gewoon shoppen in de Trekpleister winkels. Uit ervaring weet ik dat niet alle Trekpleisters alle producten in de winkel hebben. Dus daarom heb ik mijn aanbevelingen ook gelinkt in deze blogpost, zodat je ze eventueel online kunt bestellen! En uiteraard is dit slechts een fractie van wat er verkrijgbaar is. Dus veel shop plezier!

1+1 Gratis – Ogen

Ik heb kort geleden Essence ontdekt, toen ik een heel mooi oogschaduw palette kocht bij Kruidvat. Dus deze twee prachtige kleuren laat ik niet liggen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Essence oogschaduw €1,59 Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Essence oogschaduw €1,59

1+1 Gratis Lippen & Nagels

Ik was al een tijdje fan van Catrice lipproducten. De kwaliteit en colour range is echt fantastisch. Ik ben heel benieuwd naar de lipsticks van Essence, dus ga er eentje uitproberen. Verder ben ik nieuwsgierig naar deze bruine glimmerd van Catrice en hun lipliners!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Essence lippenstift is €2,39 Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Catrice lippenstift €4,99

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Catrice lipliner €2,59Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β Essence nagellak €1,69

De nagellak van Catrice is prima. De zeven dagen claim klopt niet en het is natuurlijk mega chemisch, maar verder is het een fijne, betaalbare nagellak. Daarom ben ik ook benieuwd naar de nagellak van Essence! Natuurlijk in een nudekleur…

1+1 Gratis Gezicht

Highligers zijn altijd zulke blij-makers! Ze kunnen je makeup echt af maken. Maar zijn ook al zo leuk om te kopen en naar te kijken: gewoon mooi! Ik ben heel benieuwd naar de kwaliteit van de highlighter van Catrice. En deze blush van Essence ziet er zo mooi uit. De pigment van de oogschaduw van Essence is geweldig, dus ik heb hoge verwachtingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Catrice highlighter €4,99 Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β Essence blush €2,59

Deze producten van Catrice heb ik al en zijn super fijn!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Catrice Lip booster €3,59 Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β Β Catrice Matte Velvet €3,59

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Catrice Nude Lipstick €3,99 Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β Catrice Red Lipstick €3,99

Lees hier mijn Catrice lip producten review!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Catrice Concealer €3,59 Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β Catrice Correctosr €3,99

Volgende week komt er een review online over de Liquid Camouflage Concealer van Catrice, maar ik kan ‘m aanraden. Wat betreft de colour correctors: ik heb een andere variant van Catrice en die zijn super, dus ik verwacht dat de correcters die ik hierboven heb gelinkt van dezelfde kwaliteit zijn!

Lees hier alles over colour correcting!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Catrice roze nagellak €2,99 Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β  Β Β Catrice goudenΒ nagellak €2,99

Lees hier mijn blog over de Catrice Nagellak!

Kruidvat heeft heel vaak 1+1 gratis makeup aanbiedingen, maar om de een of andere reden valt Catrice nooit onder deze acties. Dus ik ben super blij met deze aanbieding en heb mijn lijstje klaar voor dit weekend. Met deze aanbieding kan ik 8 makeup producten kopen voor een totaalbedrag van nog geen €15, in plaats van €22,50 (houd er rekening mee dat je altijd het goedkoopste product gratis krijgt, dus je korting is afhankelijk van je aankopen!) Ik hoop dat jij ook wat moois vindt!

Thank you for reading!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.