Catrice Cosmetics Lip Producten Review

Een jaar geleden zou het nooit in mij opgekomen zijn om iets van Catrice Cosmetics te kopen. Ik kocht nooit makeup bij de drogist. Lipstick van 4 euro, hoe kan dat nou goed zijn? Dat oordel begon te wankelen toen ik mij ging verdiepen in betaalbare makeup en viel volledig op z’n gat toen ik overstapte op het kopen van cruelty free makeup en skincare. Catrice Cosmetics is namelijk niet alleen een super betaalbaar merk met producten van goede kwaliteit, ze zijn ook nog eens dierproefvrij. In deze blog review ik vier lip producten van Catrice Cosmetics. Benieuwd of het wat voor jou is?

Catrice Cosmetics Volumizing Lip Booster

Catrice Volumizing Lip Booster

Dit is een lipgloss met menthol erin, waardoor je lippen een beetje gaan tintelen als je het hebt aangebracht. Het maakt je lippen natuurlijk niet echt voller, maar de Volumizing Lip Booster geeft wel de illusie van vollere lippen. Als je verderop in deze blog naar de bovenste twee foto’s kijkt, zie je het subtiele verschil. Het is een super fijne lipgloss, die lang blijft zitten. Ik heb voor de lichtste nude kleur gekozen: 010 SomeBare over the Rainbow. Hij kost  maar € 3,60 en is gemakkelijk mee te nemen in je tas, want klein van stuk. Ik raad ‘m je van harte aan.

Catrice Cosmetics Velvet Matt Lip Cream

Catrice Cosmetics Velvet Matte Lip Cream

Deze liquid lipstick- achtige lip cream van Catrice is een beetje vergelijkbaar met de Maybelline Vivid Matte Liquid. Maar hij is a) goedkoper b) veel zachter en c) dierproefvrij. Deze Velvet Matt Lip Cream voelt als satijn zo zacht. Het is geen full coverage liquid lipstick die opdroogt en vervolgens honderd jaar blijft zitten. Hij is wat transparanter, droogt niet volledig op en je moet ‘m zeker bijwerken gedurende de dag. Maar ik vind dat wel fijn: dat soort liquid lipsticks zijn wat vergeeflijker. Ik heb weer de lichtste kleur gekozen: 010 MidNude Season en ik vind ‘m super! Ook maar €3,60.

Lees ook: Favorite Nude Liquid Lipsticks

Catrice Cosmetics Ultimate Colour Lipsticks

Catrice Cosmetics Ultimate Colour Lipsticks

Deze Ultimate Colour Lipsticks waren de eerste Catrice producten die ik ooit heb gekocht. Ik draag zelden donkere lippenstift vanwege mijn litteken. Ik stel me zo voor dat ik pas als ik 50 ben iemand ben die met knalrode lippen naar de supermarkt gaat. Tot die tijd staar ik af en toe liefdevol naar mijn Catrice 500 Temptation in Red. Een prachtige, donkerrode lippenstift die heel hydraterent en fijn aanvoelt. Hetzelfde geldt voor de nude variant van de Ultimate Colour Lipsticks. De 380 Nude-tastic draag ik regelmatig, vaak in combinatie met MAC Blankety. Ze kosten slechts €4,00.

Lees ook: Favorite Nude Drugstore Lipsticks

Catrice Cosmetics is onder andere te koop bij de Kruidvat en de Trekpleister.

Thank you for reading!

Leave a Reply