De Beste Dierproefvrije Lipsticks + Winactie!

Het is gelukkig niet zo moeilijk om dierproefvrije lipsticks te vinden. In tegenstelling tot dierproefvrije parfum is dierproefvrije lippenstift in allerlei prijzen, kleuren, winkels en webshops verkrijgbaar. In deze blog laat ik je kennis maken met mijn favoriete dierproefvrije lipsticks en kun je een prachtige lipstick van het biologische & cruelty free merk Paul Penders winnen. Het is de ideale kleur en een prachtig cadeau voor de feestdagen. Doe je mee?

De Paul Penders lippenstift in de kleur Mulberry is de perfecte kleur voor allerlei gelegenheden. Hij is nude genoeg voor alledag en intens en bijzonder genoeg voor een feestje. Dit wordt mijn lipstick voor de feestdagen. De formule is heel zacht en creamy: super verzorgend. De lipstick is gemaakt met natuurlijke, plantaardige oliën, zonder chemische stoffen en kunstmatige kleurstoffen. Alles is 100% vegan!

En jij kunt ‘m winnen! Ik kan iemand blij maken met deze mooie, cruelty free lipstick, dankzij Nura Nature. Nura Nature is een prachtige webshop met allemaal natuurlijke huidverzorging en cosmetica. Ze hebben prachtige merken, zoals Veg-up, Eco by Sonya, Crazy Rumors, Iva Natura en nog veel meer.

De lipstick van Paul Penders is er overigens ook in de kleur Raspberry, een tint roder en dus nog feestelijker – in de kleur Peony, een prachtige roze kleur – de kleur Cinnabar, een bruinere tint – en in de kleur Tearrose, een hele mooie nudekleur. Paul Penders heeft nog meer natuurlijke makeup, skincare en haarproducten, allemaal verkrijgbaar bij Nura Nature.

Paul Penders Lipstick

Wil jij de dierproefvrije lipstick van Paul Penders, in de kleur Mulberry winnen? Bezoek mij en Nura Nature op Instagram. Op mijn Instagram vind je de foto van de lipstick: laat een leuke comment achter waarom je deze lipstick wilt winnen! Heb je Columns by Kari al op Facebook geliked? Dan maak je extra kans!

NU lippenstift de Groene Drogist

Deze twee pareltjes komen van De Groene Drogist, een webshop waar ik al enige tijd fan van ben en die eveneens een groot assortiment aan natuurlijke en dierproefvrije producten verkoopt.

De lippenstift van NUI Berlin in de kleur Aroha is een prachtige, knalrode lipstick. Niet te oranje, niet te bruin, gewoon perfect rood. Een zijdezachte formule die heel gemakkelijk is aan te brengen, ook zonder lipliner. En uiteraard ook vegan!

De roze – nude kleurige stick is een heerlijke multitasker. De NUI Berlin Cream Blush for Cheek, Eyes en Lips in de kleur Pititi is het ideale product voor onderweg, op reis of het drukke bestaan. Het is de ideale kleur voor heel veel verschillende huidtinten.

Columns by Kari De Beste Dierproefvrije Lipsticks en Winactie
Columns by Kari De Beste Dierproefvrije Lipsticks en Winactie 4

Nog meer Dierproefvrije Lipsticks!

Dierproefvrije lippenstift

Andere favorieten van mij, als het gaat om dierproefvrije lipsticks, zijn:

  • Dr. Hauschka – bekijk hier mijn blog over Dr. Hauschka met een linkje naar de lipsticks.
  • ELF, Milani, NYX, Makeup Revolution – bekijk hier mijn blog over mijn favoriete betaalbare lipsticks, met linkjes naar alle merken.
  • BeeBee Cosmetics – bekijk hier mijn blog over BeeBee Cosmetics met een linkje naar de lipsticks.
  • Charlotte Tilbury – bekijk hier mijn blog over mijn favoriete high end lipsticks, met linkjes.

Thank you for reading!

Deze blogpost is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn Disclaimer!

One thought on “De Beste Dierproefvrije Lipsticks + Winactie!

Leave a Reply