Natuurlijke schoonheid met Dr. Hauschka

Make-up die je persoonlijkheid benadrukt in plaats van verhult. Dat is wat de make-up lijn van Dr. Hauschka nastreeft en dat is wat make-up in mijn optiek altijd hoort te doen. Make-up is een vorm van zelfexpressie en zelfzorg. En ja, natuurlijk verdoezelt het ook even het feit dat ik maar drie uur heb geslapen en dat er geen stukje huid meer vrij is van zonnevlekjes na al die jaren in de Tropen. Maar make-up is voor mij altijd iets positiefs: iets wat mij blij maakt en mij helpt om mezelf te (laten) zien op de manier waarop ik mij voel en niet waarop ik eruit zie als ik wakker word.

“Niemand is zo mooi als jij”

Volgens Dr. Hauschka is je uitstraling hetgeen dat jou bijzonder maakt. En die uitstraling willen ze benadrukken, met hun make-up lijn. Niet alleen je uiterlijke, maar ook je innerlijke schoonheid mag stralen! De producten hebben minerale kleuren en bevatten een natuurlijke bescherming en huidverzorging, door het gebruik van heilzame plantenextracten en plantaardige wassen en oliën. Ik heb jaren de huidverzorgingsproducten van Dr. Hauschka gebruikt, omdat mijn sensitieve huid goed reageert op de natuurlijke ingrediënten. Daarom was ik heel nieuwsgierig naar de make-up lijn.

“Make-up – even authentiek als jijzelf”

De make-up lijn van Dr. Hauschka bestaat uit foundations, concealers, poeders, bronzers, blushes, oogschaduwpaletten, mascaras, eyeliners, wenkbrauwproducten, lipliners en lipsticks. Alle producten van Dr. Hauschka zijn gecertificeerd volgens het internationale keurmerk voor natuur- en biologische cosmetica NATRUE en bevatten vanzelfsprekend geen synthetische kleur- en geurstoffen en conserveringsmiddelen. Naast make-up producten bevat de lijn ook een hele reeks penselen! Je kunt alle producten hier bekijken en shoppen!

De make-up producten zijn goed geprijsd: een beetje tussen Rituals en MAC in. Ik vind dat heel mooi voor wat je krijgt: een goede selectie hoge kwaliteit make-up, gemaakt met natuurlijke ingrediënten.

Columns by Kari Dr. Hauschka Make-up review 1
Columns by Kari Dr. Hauschka Make-up 3
Columns by Kari Dr. Hauschka Make-up 2

Ik heb de Eyeshadow Trio “Sunstone” en de lippenstiftMandevilla” meegenomen naar Curacao. Deze twee producten maken de ideale vakantielook: natuurlijk – door de kleuren oogschaduw – maar met een vrolijke twist, door de roze lippenstift. Hierboven zie je een swatch van de kleuren. De lichte huidkleurige oogschaduw heb ik over mijn hele ooglid gedaan. Daarna heb ik de rozerode kleur gebruikt om diepte te creëren. De bruine kleur heb ik aan de buitenste zijde van mijn ooglid en onder mijn ogen aangebracht om de kleuren te intensiveren.

De oogschaduw blend goed en is fijn om mee te werken: mooie kleurintensiteit en weinig fall out. De lippenstift is super creamy en zacht. Zo’n fijne formule! Ik denk dat dit komt door de castor olie die ik in de ingrediënten lees. Al met al ben ik super tevreden en heel nieuwsgierig geraakt naar de andere producten uit de make-up lijn van Dr. Hauschka.

Thank you for reading!

Deze blogpost is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

5 thoughts on “Natuurlijke schoonheid met Dr. Hauschka

  1. Oooo ik wist niet dat ze ook make-up hebben! Die moet ik hebben <3

Leave a Reply