Eco by Sonya Body Pack Winactie t.w.v. €95

Als je eenmaal de wereld van de natuurlijke cosmetica binnen bent gestapt, weet je twee dingen: “ik wil nooit meer terug naar die chemische troep” en “dit moet iedereen proberen”. De afgelopen maanden heb ik door mijn blog kennis mogen maken met veel natuurlijke skincare en makeup merken. En om te vieren dat mijn zwangerschapsverlof is begonnen, mag ik een prachtig pakket van een van mijn favoriete natuurlijke merken weggeven. Namelijk de Body Pack, van Eco by Sonya! Wil jij meer weten over dit prachtige pakket, met een productwaarde van €95? En meedoen met de Body Pack Winactie? Lees dan gauw verder!

Wat zit er in de Body Pack?

De Body Pack van Eco by Sonya bestaat uit een droog-scrub, een cleansing foam en een body lotion. Alle producten zijn vegan, dierproefvrij en biologisch. Als je het pakket koopt krijg je de cleansing foam gratis, waardoor je slechts €71,90 in plaats van €95,00 betaalt.

  • De Pink Himalayan Salt Scrub (250 ML) is een product met een zeer hoge WOW-factor. De eerste keer dat ik het gebruikte kon ik dat alleen maar zeggen: wow. Het maakt je huid zo ontzettend zacht! Je wrijft de scrub in je huid, voordat je gaat douchen – dus als je nog droog bent. Fijn is om de scrubkorrels even op te laten warmen aan je handen en dan in je huid te masseren. Je kunt het ook probleemloos gebruiken op je gezicht. Deze scrub is zeer geschikt voor mensen met eczeem, stretch marks, pigment, een zeer droge huid, cellulitis en andere huidproblemen! Voor optimaal resultaat laat je de scrub een paar minuten zitten voor je ‘m afwast onder de douche. En dan genieten maar, van je baby zachte huid!
  • De Lemongrass Cleansing Foam (373 ML) is een multitasker. Zo’n heerlijk alles-in-één product voor onder de douche. De zachte foam ruikt zalig, heeft een fijn pompje en kun je gebruiken voor je lichaam en je gezicht en als intieme wasgel. Hij is geschikt voor het hele gezin en bevat geen kunstmatige geurstoffen, parabenen en GMO’s. Het is echt een heerlijk wellness product: ik ben helemaal verliefd.
  • De Coconut Bodymilk (375 ML) komt in een handige, smalle fles met een pompje. Het is een rijke, hydraterende lotion, die je huid beschermt tegen uitdroging en heerlijk ruikt. Hij is ook zeer geschikt voor mensen met huidproblemen, zoals eczeem. Een absolute aanrader!
[easy-image-collage id=19340]

Lees ook: De zomer in met de dierproefvrije zelfbruiners van Eco by Sonya


Hoe doe je mee met de Body Pack Winactie?

Kans maken op dit prachtige pakket is heel simpel:

  • Ga naar mijn Instagram of Facebook en laat een comment achter bij de post van deze blog. Laat mij weten waarom je dit pakket wilt winnen. Let op! Zorg er wel voor dat je mij volgt op social media.
  • Voor een extra entry: ga naar de Instagram pagina van Organic Tan en volg deze fantastische webshop!

Deze winactie is open voor Nederland en België. Ik maak de winnaars uiterlijk 13 juni 2018 bekend op social media. Als je hebt gewonnen heb je 24 uur de tijd om te reageren.

Succes!

 

4 thoughts on “Eco by Sonya Body Pack Winactie t.w.v. €95

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.