Gezichtsmaskers van Marina Miracle | Review

Ruim een jaar geleden ontdekte ik de prachtige huidverzorging van Marina Miracle, uit Noorwegen. Marina Miracle is 100% natuurlijk, vegan en dierproefvrij, 95% biologisch en zeer geschikt voor mensen met een gevoelige of atopische huid. In deze blog review ik twee Marina Miracle gezichtsmaskers: het Rosehip Peeling Mask en het Shea Hydration Mask. En ik heb een 10% kortingscode voor jullie!

Rosehip Peeling Mask

Marina Miracle Gezichtsmaskers

Dit exfolierende Marina Miracle gezichtsmasker verwijdert op natuurlijke wijze dode huidcellen en geeft je huid een heerlijke detox. Na gebruik voelt je gezicht schoon, fris en “wakker” aan. Het masker is een heerlijke hulp in de strijd tegen puisjes of onzuiverheden. Dit reinigende kleimasker heeft een zalige geur, zit vol anti-oxidanten en laat je huid zacht aanvoelen. Als mijn huid een beetje dof of moe aanvoelt, is dit mijn go to masker. Na een minuut of 20 heb ik het gevoel dat ik er weer tegenaan kan en heeft mijn huid een enorme boost gekregen.

Shea Hydration Mask

Marina Miracle Gezichtsmaskers

Dit Shea Hydration masker heb ik eerder gebruikt en heeft een hele verzachtende en kalmerende werking. Sinds ik natuurlijke cosmetica gebruik kan ik steeds beter aanvoelen wat mijn huid nodig heeft. Soms roept mijn huid om een oppepper en dan kies ik het exfolierende Marina Miracle gezichtsmasker en soms heeft mijn gezicht behoeften aan verzorging, verzachting, rust. En dan kies ik het Shea Hydration masker. De maskers vullen elkaar aan en vormen samen het ultieme duo. Wil je liever eerst één proberen? Dan zou ik het volgende adviseren: heb je een onrustige of zeer gevoelige huid? Dan zou ik voor het Shea masker gaan. Heb je een doffe of vermoeide huid, dan raad ik het Rosehip Peeling Masker aan.


Marina Miracle producten zijn gemaakt met 100% natuurlijke ingrediΓ«nten. Wil je meer weten over de werkzame ingrediΓ«nten in de producten van Marina Miracle? Hier kun je per ingredient lezen wat het is en wat het doet voor je huid.


Kortingscode voor de Marina Miracle gezichtsmaskers

Marina Miracle Gezichtsmaskers

Ben je nieuwsgierig geworden naar Marina Miracle? Ik heb een kortingscode waarmee je 10% korting krijgt op de Marina Miracle gezichtsmaskers Γ©n alle andere producten op de website. Wil je mijn andere Marina Miracle aanbevelingen leren kennen? Lees dan deze blog, waarin onder andere mijn favoriete gezichtsolie in voor komt! Of bekijk deze blog, waar ik meer vertel over de heerlijke oil cleanser van Marina Miracle!

Gebruik code KARI voor 10% korting op de website van Marina Miracle

Columns by Kari

Ad {gifted}

One thought on “Gezichtsmaskers van Marina Miracle | Review

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.