Marina Miracle Amaranth Day Cream Review

Marina Miracle, een van mijn favoriete natuurlijke verzorgingsmerken, heeft een nieuwe lancering in Nederland: de Amaranth Day Cream. Sommige producten inspireren mij direct om een blog over te schrijven. De Amaranth Day Cream is zo’n product. Het is een pareltje en een prachtig duurzaam cadeau voor de feestdagen. In deze review vertel ik waarom.

Het wonder van Marina Miracle

Marina Miracle is een natuurlijk merk uit Noorwegen. Als je mijn blog al een tijdje volgt, weet je dat ik al ruim anderhalf jaar fan ben. Sinds het merk naar Nederland is gehaald, in juni 2018, heb ik het geluk om zo nu en dan producten te ontvangen van Marina Miracle. Vandaag is de Amaranth Day Cream in Nederland gelanceerd. Ik mocht de dagcrème alvast testen en ik was er zo weg van dat ik besloot een blog eraan te wijden. Want met de feestdagen voor de deur is, wil ik jullie natuurlijk zoveel mogelijk inspirerende “groene” cadeautips geven, zodat er voor iedereen wel iets bij zit. Als je [partner] van natuurlijke verzorging houdt, is de Amaranth Day Cream echt een mooie aanrader voor Sinterklaas of Kerst.

Amaranth Day Cream Marina Miracle

De Amaranth Day Cream

De Amaranth Day Cream bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten en 85% van de ingrediënten is biologisch. De cream is 100% vegan en dierproefvrij. Het is een rijke en intensieve anti aging dag crème met hyaluronzuur. Hyaluronzuur heeft een herstellende werking, maar staat voornamelijk bekend als krachtige binder van vocht. Het is dus een vochtinbrengende crème: ideaal voor de koude maanden van het jaar. De crème is verrijkt met amaranth, frambozen, haver en zink. De ingrediënten zijn geselecteerd om de huid te verzorgen, beschermen, herstellen en kalmeren.

De gevoelige of atopische huid

De producten van Marina Miracle zijn specifiek ontwikkeld voor mensen met een (extreem) gevoelige of atopische huid. De verzorgingsproducten zijn dus ook of juist geschikt voor mensen met eczeem. De afgelopen anderhalf jaar heb ik met veel plezier de Face Oils [de herbal is mijn all time favoriet!], de maskertjes [de Rosehip peeling mask is echt zalig!] en de Oil Cleaner gebruikt. Dit laatste product heb je in wel minstens 4 blogs voorbij zien komen: het brengt mij direct terug naar het strand op Curacao.

De Amaranth Day Cream: A love song

De rijke geur, van de Amaranth Day Cream, was ook het eerste dat mij pakte. Uiteraard is de verpakking prachtig. De signature donker groene fles van Marina Mirable, maar dit keer met gouden details in plaats van zilver. Heel erg mooi – en prettig, met een pompje dus gebruiksvriendelijk en hygiënisch. Maar die geur, ooo, zalig! Skincare producten die mij even in het hier en nu trekken, laten ontspannen, door een lekkere geur – dat zijn mijn favorieten. Ook deze geur doet mij weer aan Curacao denken, ondanks dat de Amaranth Day Cream heel anders ruikt dan de Sweet & Cream Oil Cleanser van Marina Miracle. Het is een beetje een zoete geur, maar niet overheersend. Juist heel ontspannend. Hij trekt je even weg uit de drukte.

Amaranth Day Cream

De structuur van de crème is ook heel prettig: zacht en voedend met een direct verzachtend effect. Je huid voelt gelijk zijdezacht aan. De crème is niet te dik of vettig, maar ook niet te dun en waterig – gewoon precies goed. Hij trekt snel in en het zachte gevoel blijft. Ik kan er alleen maar lovend over zijn.

Milieuvriendelijke cadeautip voor de feestdagen

Dus als je nog op zoek bent naar een mooi milieuvriendelijk cadeau voor je partner, moeder, vriendin of jezelf, neem dan zeker even een kijkje in de webshop van Marina Miracle! Gebruik de code KARI voor 10% korting op je bestelling.

Columns by Kari

PR product

One thought on “Marina Miracle Amaranth Day Cream Review

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.