Groene Skincare uit Noorwegen + Kortingscode | Marina Miracle

Er is, sinds 1 juni 2018, een nieuw vegan skincare merk in Nederland verkrijgbaar! Marina Miracle is al jaren een begrip in Noorwegen. Marina Engervik, de oprichtster van Marina Miracle, heeft atopisch eczeem en was altijd op zoek naar producten die naar huid niet irriteerden. Teleurgesteld door het bestaande aanbod, besloot ze het zelf te gaan maken. Met als resultaat een prachtige skincare lijn met veganistische en dierproefvrije huidverzorging. Marina Miracle producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en 92% biologische ingrediënten. En nu dus ook eindelijk in Nederland. Wil je weten of het iets voor jou is? Lees dan hier mijn Marina Miracle Review!

De producten die ik heb getest

Bekijk het volledige assortiment hier. Er zijn ook producten voor mannen en er zijn mini-verpakkingen beschikbaar. Je krijgt 5% korting op je bestelling met de kortingscode COLUMNSBYKARI5.

Marina Miracle Review

Herbal Face Oil

Marina Miracle Oil

De oliën komen in een prachtig, klein, groen flesje met een pipetje. Heerlijk vind ik dat: het voelt zo luxueus en je kunt heel precies doseren. Dus geen verspilling. De Herbal Face Oil is speciaal voor de droge en gecombineerde huid. Hij brengt je huid in balans, beschermt het vochtgehalte en is ook zeer geschikt voor mensen met eczeem, omdat het kalmerend werkt op de geïrriteerde huid. Je gebruikt de olie dagelijks, na het wassen van je gezicht. Je doet 4-6 druppel in je handen en smeert het zachtjes in je huid.

O, die geur. Nee, maar echt! Wat een cadeautje. Ik ben gek op producten die mij een mini-spa momentje geven. Als is het maar een halve minuut. Als een product zo rijk en kruidig ruikt als de Herbal Face Oil, maak je mij echt blij. Mijn vrouw kijkt mij ‘s ochtends een beetje vreemd aan, als ik sta te oeh-en en ah-en terwijl ik mijn neus in mijn handen duw om de geur nog even extra te ruiken. Maar het is gewoon zo een heerlijk product!

De olie voelt vervolgens heel zacht aan op je huid, trekt snel in en is heel hydraterend. Geen trekkerig gevoel in de loop van de dag en een goede basis onder makeup: de olie breekt je foundation niet op. Ik kan deze olie echt aanraden!

Argan Night Serum

Marina Miracle Oil

Dit serum zit in eenzelfde flesje met pipetje. De naam zegt het al: het is een nacht serum. Om 2 tot 3 keer per week 6 tot 6 druppels aan te brengen op je schone huid, voor het slapen gaan. Argan olie staat bekend om haar verzorgende kwaliteiten. Het is ontzettend goed voor je huid en je haar.

Het Argan Night Serum ruikt minder kruidig en explosief als de Herbal oil, maar is desalniettemin een fijn product – met een meer citrus achtige geur. Ook heel lekker. Het gaat huidveroudering tegen gaan en laat je vermoeiende huid weer laten stralen. Als je op zoek bent naar een product dat jouw huid gedurende de nacht verzorgt en oppept, zou dit serum iets voor jou kunnen zijn!

Shea Hydration Mask

Marina Miracle Mask

Dit masker komt in een klein, groen potje, met een spateltje! Dus geen gedoe met je vingers peuteren in een potje, maar het masker makkelijk en hygiënisch aanbrengen met de spatel. Laat het vervolgens 15 tot 30 minuten zitten voor het beste resultaat. Het egaliseert en hydrateert je huid en verzacht irritatie. Het is zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Het masker bestaat uit een hele rijke en vrij vette crème. Het legt direct een laagje over je gezicht en na het afspoelen voelt je gezicht heel zacht aan. Het Shea Hydration Mask heeft geen uitgesproken geur. Dit is een heel mooi masker voor mensen met een droge huid: je krijgt een enorme hydratatie-boost.

Na drie weken Marina Miracle testen kan ik niet anders dan het merk aanbevelen! Niet alleen vanwege de kwaliteit, maar ook vanwege het feit dat het een natuurlijk, vegan, cruelty free en grotendeels biologisch merk is. Daarbij zie ik het als een plus dat het zeer geschikt is voor mensen met huidproblemen. Als je na deze Marina Miracle Review het merk wilt uitproberen, zou ik beginnen met de Herbal Face Oil! En gebruik bovenstaande kortingscode!

5 thoughts on “Groene Skincare uit Noorwegen + Kortingscode | Marina Miracle

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.