Nieuwe Winactie! Natuurlijke gezichtsverzorging van Marina Miracle

Als je mijn blog al een tijdje volgt weet ik dat ik enorm fan ben van Marina Miracle. Dit groene skincare merk uit Noorwegen is sinds een half jaar verkrijgbaar in Nederland. En dat is fijn. Heel fijn. Want de producten zijn niet alleen 100% natuurlijk, veganistisch, dierproefvrij en tot 82% biologisch, ze zijn zeer geschikt voor mensen met en gevoelige huid en ruiken ook nog eens schandalig lekker. Die geuren brengen je helemaal tot rust. Even waan je je op een tropisch strand of in een luxe spa. Marina Miracle is echt een prachtig merk. En jij kunt ermee kennismaken, want ik mag drie prachtige producten weggeven! Doe je mee met de Marina Miracle winactie?

De producten

Door mee te doen aan deze winactie maak je kans op een Starterkit van Marina Miracle, met daarin de Sweet & Creamy Oil Cleanser (50 ml), het Argan Night Serum (5 ml) en de Herbal Face oil (5 ml) – ter waarde van €41,00.

De Derbal Face Oil

De Herbal Face Oil is speciaal voor de droge en gecombineerde huid. Hij brengt je huid in balans, beschermt het vochtgehalte en is ook zeer geschikt voor mensen met eczeem, omdat het kalmerend werkt op de geΓ―rriteerde huid.Β Je gebruikt de olie dagelijks, na het wassen van je gezicht. Je doet 4-6 druppel in je handen en smeert het zachtjes in je huid. Dit is mijn favoriete Marina Miracle product. Echt een instant spa-moment. Zalig! Dit is een product waar ik nooit meer zonder wil.

Het Argan Night Serum

Dit is een nacht serum. Om 2 tot 3 keer per week 6 tot 6 druppels aan te brengen op je schone huid, voor het slapen gaan. Argan olie staat bekend om haar verzorgende kwaliteiten. Het is ontzettend goed voor je huid en je haar.Β Het Argan Night Serum heeft een citrus achtige geur: heerlijk! Het gaat huidveroudering tegen gaan en laat je vermoeiende huid weer laten stralen.

De Sweet & Creamy Oil Cleanser

Een van mijn favoriete face cleansers. Deze oil cleanser brengt mij naar het strand op Curacao: ondergaande zon, voeten in het zand en een cocktail in mijn hand. Pure luxe in een flesje. Zo verzorgend en zacht. Heel fijn om je makeup mee te verwijderen en je gezicht te reinigen.

Lees hier mijn volledige Marina Miracle Review!

Marina Miracle Winactie

Wil je kans maken op dit mooie pakket? Meedoen is heel simpel:

Let op: Je kunt meedoen als jeΒ woonachtig bent in Nederland ofΒ BelgiΓ«.Β De winnaar wordt bekend gemaakt op Instagram, via mijn Instastories en ontvangt een privΓ© berichtje op Instagram. Als de winnaar niet binnen 24 uur reageert, gaat het pakket naar een nieuwe winnaar.

Veel succes!

Columns by Kari

2 thoughts on “Nieuwe Winactie! Natuurlijke gezichtsverzorging van Marina Miracle

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.