De Mooiste “Groene” Cadeaus voor de Feestdagen

Heerlijk, de feestdagen voor de deur! Zo gezellig. Lekker warm binnen, lichtjes aan, het huis versierd, omringd door de mensen van wie je houdt en lekker eten. Super leuk ook om cadeautjes te geven (en krijgen) met Sinterklaas en Kerst. Je wilt natuurlijke mooie cadeaus geven, maar het is wel prettig als die cadeaus ook een beetje milieuvriendelijk zijn. Daarom heb ik 10 prachtige groene cadeaus voor de feestdagen op een rijtje gezet. Voor hem & voor haar.Β 


Linkjes naar alle producten die ik aanraad zijn roze gekleurd en ook op de foto’s kun je klikken: dan ga je rechtstreeks naar het product. Zo kun je gemakkelijk online shoppen!


1. My Natural Heroes

Natural Heroes is al ruim twee jaar een van mijn favoriete groene webshops. Ze verkopen prachtige, 100% natuurlijke producten die vegan, dierproefvrij Γ©n betaalbaar zijn. Of het nu mond-, haar-, gezichts-, baard- of zonverzorging is, je vindt het allemaal op naturalheroes.nl. Super fijn ook voor DIY beauty projecten. Natural Heroes gaat daarom als een trein en voor de feestdagen hebben ze een fantastische feestbundels samengesteld, met tot wel 35% korting.

Voor haar

HetΒ DIY rode klei gezichtsmasker pakketΒ is super leuk om cadeau te geven! Rode klei is een perfecte oppepper voor de vermoeide huid. We willen er allemaal fris & gezond uitzien met de feestdagen. Rode klei en rozenwater helpen je daar op een natuurlijke wijze.

DIY Rode Klei Masker met Rozenwater €14,99
Voor hem

Een fijn cadeau voor de mannen: het deluxe baardverzorgingspakket! Hierin zit alles wat hij nodig heeft voor de verzorging van zijn baard: baardolie, baardbalsem en baardzeep. Allemaal 100% natuurlijke producten die de baard gezond, schoon, lekker ruikend en zacht houden.Β 

Deluxe Baardverzorgingspakket €29,95

2. Deliciously Ella Ella Ella, ey, ey, ey

Ella Woodward is een van mijn favoriete vegan foodies. Als ik een recept volg, wil ik niet drieduizend ingrediΓ«nten moeten uitzoeken, op de markt, in vier supermarkten en zes toko’s, om een smakelijke, veganistische maaltijd op tafel te kunnen zetten. De recepten van Ella zijn seriously delicious, gezond en gemakkelijk te maken. Het boek “Elke Dag” van Deliciously Ella heb ik vorig jaar cadeau gekregen en het blijft een fantastische inspiratiebron: ik ben er super blij mee, dus ik weet zeker dat jij er ook iemand blij mee kunt maken.

Elke Dag, Ella Woodward € 23,99

3. Weleda’s Weelde

Natuurlijk iets van Weleda in mijn giftguide voor de feestdagen. Al 10 jaar is dit een van mijn favoriete merken en hier lees je waarom. De Weleda producten die ik aanraad als cadeau voor Sinterklaas of Kerst zijn de nieuwe Roomsprays. Ze heerlijk geurend, lucht zuiverend en met een heilzame werking. Er zijn drie soorten: Relax, Fresh en Vitality.Β Lees hier mijn complete review over de Weleda Roomsprays.

[easy-image-collage id=21535]

4. A [Marley] Spoon full of Happiness

De kookboxen van Marley Spoon zijn echt geweldig. Een box thuisbezorgd met voedzaam eten en heerlijke recepten: allemaal in 30 minuten klaar. Alle ingrediΓ«nten zijn precies op maat, dus zero waste. De producten zijn eerlijk & duurzaam en de verpakkingen kunnen tot aan de tape gerecycled worden. Hoe heerlijk om iemand blij te maken een van de boxen: iedere moeder zal blij zijn als ze een paar dagen niet na hoeft te denken over wat-nu-weer-te koken en boodschappen hoeft te doen tijdens de drukke decembermaand. Een ultiem cadeau, ook voor jezelf! Bestellen kan hier.

Marley Spoon, vanaf €5,00 per portie

5. Parfum van Balm Balm

Deze parfum noemde ik al in mijn blog over natuurlijke skincare producten waar ik niet meer zonder wil. Ik ben inmiddels aan mijn tweede Lavendel Eu de Parfum van Balm Balm. Want ooo wat is hij heerlijk. Er zijn ook andere geuren beschikbaar: Bergamot, Madarin, Rose Geranium en Ylang Ylang. Het is best lastig om een dierproefvrij parfum te vinden en deze parfums zijn niet alleen cruelty free, ze zijn ook 100% natuurlijk!

Balm Balm Lavendel Parfum €29,00

6. Dr. Hauschka Sets

Dr. HauschkaΒ heeftΒ oveel prachtige, fijne, werkzame producten. Zowel makeup als skincare: ik zou deze hele blog kunnen vullen met Dr. Hauschka cadeautips. Als je graag make-up van Dr. Hauschka cadeau wilt geven of krijgen kun je deze blog bekijken voor inspiratie uit de Deep Infinity collectie, of deze blog over de Purple Light collectie en anders deze blog met mijn dierproefvrije make-up routine, waarin heel veel Dr. Hauschka producten staan!

Maar voor deze giftguide kies ik voor de verzorgingssets van Dr. Hauschka, omdat het ideale cadeaus zijn. Er zijn 4 soorten sets. In deze blog lees je precies wat er in iedere set zit en hieronder kun je ze shoppen door op de afbeeldingen te klikken.Β Dr. Hauschka maakt geen onderscheid in de verzorging van de huid van vrouwen en mannen, dus de sets zijn geschikt voor iedereen.

[easy-image-collage id=21549]

7. Marina Miracle Winactie

Natuurlijk mag Marina Miracle niet ontbreken in deze blog! Kijk gauw bij de Marina Miracle winactie die gisteren online is gekomen op Columns by Kari. Doe mee en maak kans op een prachtig groen cadeau voor de feestdagen ter waarde van €41,00.

8. Vegan snacks van Vegamix

Nog een heerlijk cadeau voor de foodies onder ons! De boxen van Vegamix zitten vol overheerlijke veganistische tussendoortjes en worden fijn thuisbezorgd. Super leuk om kennis te maken met allerlei soorten vegan snack en merken. Bekijk hier mijn review over een van de Vegamix dozen of bestel gelijk!

Vegamix vanaf €18,95

9. Natuurlijke Make-up van Inika

NIKA is een 100% natuurlijk make-up merk uit AustraliΓ«. De producten zijn vegan en dierproefvrij en bevatten minimaal 70% biologische ingrediΓ«nten. Met natuurlijke ingrediΓ«nten als calendula, shea butter, aloe vera, macadamia en groene thee produceren ze make-up waarmee ze al heel wat cosmetica prijzen hebben gewonnen. En ik heb een fijne kortingscode van 20% voor jullie! Check gauwΒ deze blog!

Baked Contour Duo €37,00 [gebruik mijn kortingscode voor 20% korting!]

10. Plant een boom

Een groener cadeau is er eigenlijk niet: een boom laten planten. Via Trees for AllΒ kun je voor €5,00 een boom laten planten in Oeganda en zo bijdragen aan een groenere toekomst.Β Kibale National Park in Oeganda is een van de mooiste regenwouden in Oost- Afrika, maar het regenwoud heeft harde klappen gehad door ontbossing en bodemerosie. Je kunt ook twee bomen laten planten voor €10,00: eentje in Nederland en eentje in de Tropen. Op de website kun je tevensΒ je CO2 uitstoot berekenen en compenseren. Een mooi cadeau voor een groenere wereld en al onze (klein)kinderen.

Plant een boom vanaf €5,00

Fijne Groene Feestdagen!

Columns by Kari

One thought on “De Mooiste “Groene” Cadeaus voor de Feestdagen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.