De Nieuwe Limited Edition Makeup van Dr. Hauschka | Deep Infinity

Dr. Hauschka heeft een nieuwe Limited Edition collectie: Deep Infinity makeup, met prachtige blauwe en nude kleuren. Een geweldige opvolger en aanvulling op de vorige limited edition “Purple Light” en weer een waar cadeautje voor je huid en makeup collectie. In deze blog laat ik zien welke Deep Infinity makeup producten er zijn uitgebracht, welke mijn favorieten zijn en waar ze verkrijgbaar zijn. Ook heb ik een makeup look gecreΓ«erd met de collectie!

Deep Infinity makeup van Dr. Hauschka

De collectie staat uit 4 producten:

  • Een oogschaduw palette, met 3 blauwe kleuren – donkerblauw, turquoise en grijsblauw – en een nude kleur.
  • Een liquid highligher – de “illuminating fluid”.
  • Een dik lip potlood met een creme formule, in een prachtige nude kleur.
  • Een blauwe (!) volume mascara

De verpakking

Zoals altijd is de verpakking prachtig. De Purple Light collectie had een diep paarse gloed, de verpakking van deze Deep infinity collectie wordt gekenmerkt door een veelheid aan kleuren: een mooi en gelaagd ontwerp, waar het eyeshadow palette en de lip crayon mee zijn versierd. De mascara en de illuminating fluid hebben de vertrouwde donkerblauwe Dr. Hauschka verpakking. De fluid heeft uiteraard een handig pompje (zo fijn!).

Het Deep Infinity Oogschaduw Palette

Ik ben gek op de oogschaduw paletten van Dr. Hauschka. Ze zijn super handzaam en gepigmenteerd. Je kunt ze gemakkelijk meenemen en er altijd meer dan één ding mee doen. Het Deep Infinity palette is een perfect day-to-night palette. Als je van licht (op het ooglid) naar donker (in de oogkassen) werkt, kun je er een natuurlijke makeup look voor overdag mee creëren. Als je van donker (op het ooglid en onder je ogen) naar licht (richting je wenkbrauwen) werkt, kun je met dit palette een mooie smokey eye maken.

De Liquid Highliger

Dit is echt een prachtig product. Het doet me denken aan de aan de Wonderglow van Charlotte Tilbury – momenteel mijn favoriete primer. Het geef je huid een prachtige gloed, heel natuurlijk: een zomerse glow. Het heeft gelijk een filter effect, als je het onder je foundation aanbrengt. Je kunt de illuminating liquid uiteraard ook bovenop je foundation aanbrengen, als highlighter. I love it.

Lees voor meer Dr. Hauschka makeup inspiratie mijn Zomer 2010 Makeup Routine!

De Deep Infinity Chubby Lip Crayon

Bij de Purple Light collectie was de nudekleurige liquid lipstick mijn favoriet uit de hele collectie en met het lip product uit de Deep Infinity collectie heeft Dr. Hauschka het weer voor elkaar. Dit lip potlood is in één woord briljant. De formule is heel verzorgend en creamy. Je lippen worden gehydrateerd en gevoed, terwijl je gelijk een prachtige nude kleur aanbrengt. Omdat het een dikke crayon is, ben je in no-time klaar, waardoor het een perfect lip product is voor onderweg of een drukke ochtend. Maar wat ik misschien nog wel het gaafst vind: het geeft in een handomdraai de illusie van vollere lippen. Deze is echt onmisbaar in je makeup la.

De Blauwe Volume Mascara

Een super cool product en uniek in mijn makeup collectie: een blauwe mascara. Of eigenlijk turquoise, zoals de zee is in Curacao, op Westpunt, om twee uur ‘s middags als de zon in het zenit staat. Ik word er blij van!

Makeup Look met de Deep Infinity Makeup Collectie

[easy-image-collage id=20093]

Waar & Wanneer verkrijgbaar

De collectie is vanaf morgen, 2 augustus 2018, verkrijgbaar op de website van Dr. Hauschka Nederland, verschillende Dr. HauschkaΒ verkooppunten en via de Bijenkorf. Ik plaats morgen alle linkjes naar de producten!


Koop het Deep Infinity Oogschaduw Palette voor €29,95 bij de Bijenkorf

Koop de Illuminating Fluid voor €20,95 bij de Bijenkorf

Koop de Lip Crayon voor €16,50 bij de Bijenkorf

Koop de Volume Mascara voor €25,95 bij de Bijenkorf


Columns by Kari

 

3 thoughts on “De Nieuwe Limited Edition Makeup van Dr. Hauschka | Deep Infinity

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.