High Spirits Limited Edition Make-up van Dr. Hauschka | Review & Look

Dr. Hauschka heeft 15 februari de High Spirits Limited Edition Make-up gelanceerd. Make-up producten met kleur, bronze en glow, om het voorjaar te vieren. Want ooo wat kijken we met zijn allen uit naar het voorjaar. Afgelopen week was echt een omslag: overdag scheen de zon zalig en het bleef ‘s avonds langer licht. Heerlijk. Ik vier graag het voorjaar met Dr. Hauschka mee. Daarom vandaag een review van en make-up look met de 5 nieuwe producten uit de High Spirits Limited Edition Make-up lijn.

De High Spirits Limited Edition

De High Spirits Limited Edition Make-up bestaat uit de Bronzing Glow Powder, twee Eye Crayon Duo’s en twee Liquid Lip Colours. De verpakking is, zoals bij alle Limited Editions van Dr. Hauschka, prachtig. De signature sleek Dr. Hauschka stijl, met vrolijke, sierlijke letters in de kleuren van de collectie. Zoals alle Dr. Hauschka producten is ook deze lijn 100% natuurlijk en dierproefvrij. De producten zijn vrij van synthetische parfums en conserveringsmiddelen, minerale oliΓ«n, parabenen, siliconen en PEG’s.

De Bronzing Glow Powder

De Bronzing Glow Powder €26,95

Ik word altijd zo blij van Dr. Hauschka PR. Niet alleen omdat ik weet dat het ware doosjes geluk zijn, maar ook omdat de producten mij altijd blijven verassen. Je kunt echt zien dat er innovatief wordt gedacht en creatief wordt gezocht naar het voldoen aan make-up behoeften. Deze Bronzing Glow Powder is zo’n verassing: een bronzing poeder die in de kwast zit verwerkt. Dat maakt het product ideaal voor onderweg. Met de bronzer geef je je bleke winterhuid een gezonde, zon-gekuste look. En als de poeder op is, heb je een handige kwast.

De poeder is gemaakt met wondklaver en toverhazelaar, waardoor hij heel lekker ruikt, maar ook heilzaam is voor de huid. Toverhazelaar is een van de belangrijkste planten voor Dr. Hauschka. Ze gebruiken extracten uit de bladeren en schors voor bijna alle huidverzorging en een groot deel van de make-up. Toverhazelaar stimuleert stofwisselingsprocessen in je huid en helpt ontstekingen te voorkomen. De bronzer is daarom zeer geschikt voor de gevoelige huid.

De poeder geeft een natuurlijke look: geen oneven of intensieve applicatie, maar juist subtiel en egaal. Ik vind ‘m heel fijn in gebruik. Ik breng de Bronzing Glow Powder aan in de holtes van mijn wangen, aan de zijkant en bovenkant van mijn voorhoofd en een beetje in mijn hals.

De Liquid Lip Colours

High Spirits Limited Edition
Liquid Lip Colours €18,50

Mijn hart maakte een sprongetje toen ik zag dat er Liquid Lip Colours in de collectie zitten. In de voorjaarscollectie van 2018 – de Purple Light Limited Edition van Dr. Hauschka – zaten namelijk de Liquid Lip Colours in de kleuren 1 (mijn favoriete nude kleur of all time) en 2 (een prachtige diep rode kleur). Daarom weet ik dat deze liquid lipsticks echt geweldig zijn. Ze zijn verzorgend, drogen je lippen niet uit, hebben een mooie, diepe glans en ze transferren niet naar je tanden. In de High Spirits Limited Edition zitten de kleuren 3 (een zalige, knallende kleur roze) en 4 (een mooie koraal kleur).

De Liquid Lips Colours hebben een romige basis van candelilla was (een vegan alternatief voor bijenwas met hydraterende werking), mangoboter en abrikozenpitolie. Heel zacht dus voor je lippen. Maar voor een liquid lip ook heel zacht voor je portemonnee. Fijn is dat. Het is dus bij deze liquid lipsticks niet een kwestie van of je ze moet kopen, maar enkel welke kleur.

Mijn favorieten zijn absoluut 1 (nude) en 3 (pink). Die laatste heb ik ook op in de look hieronder, die ik heb gecreΓ«erd met de producten uit de High Spirits Limited Edition lijn.

De Eye Crayon Duo’s

Eye Crayon Duo's €19,50
Eye Crayon Duo’s €19,50

Deze Eye Crayon Duo’s hebben aan de ene kant een eye definer en aan de andere kant een eye shadow. Duo 1 heeft aan de oogschaduw kant een glanzende, diepe bronze kleur en aan de definer kant een indigo kleur. Deze crayon is perfect voor een klassieke smokey eye. Duo 2 heeft aan de oogschaduw kant een lichte parelmoer kleur en aan de definer kant een donker groene kleur. Met deze crayon kun je juist een meer open look creΓ«ren.

De eye shadow kleuren van deze crayons zijn echt prachtig. De parelmoer kleur (Duo 2) is prachtig op je oogleden en aan de binnenkant van je ogen voor een wakkere, stralende look. De koperen bronze kleur (Duo 1) is zo warm en glanzend. Omdat het dikke crayons zijn, zijn de definers vergeeflijk, als je – zoals ik – niet zo goed bent met eyeliners, maar wel graag eye looks creΓ«ert met definitie en diepte. Met de definers creΓ«er je in een mum van tijd een mooie avond look.

De formule van de Eye Crayon Duo’s is creamy en zacht: ze zijn gemakkelijk uit te smeren en te mengen. Ze bevatten bijenwas en castorolie en extracten van toverhazelaar en wondklaver.

Mijn High Spirits Make-up Look

Uiteraard heb ik nog een paar Dr. Hauschka favorieten uit de kast getrokken voor deze look. Als je nieuwsgierig bent naar mijn favoriete Dr. Hauschka make-up producten, bekijk dan deze blog met mijn Kerst Make-up Look met Dr. Hauschka of snuffel even bij mijn dierproefvrije zomer make-up routine.

[easy-image-collage id=22839]

De producten uit de High Spirits Limited Edition Make-up lijn zijn verkrijgbaar via de website van Dr. Hauschka. Hij is recent vernieuwd dus neem zeker even een kijkje!

Columns by Kari

Ad – gifted [all opinions are my own]

One thought on “High Spirits Limited Edition Make-up van Dr. Hauschka | Review & Look

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.