Mijn Kerst Make-up Look met Dr. Hauschka + Winactie

Nog maar 12 dagen en dan is het Kerstmis! Wij kijken er naar uit. Isaya maakt iedere ochtend haar adventskalender open en we lezen ‘s avonds het Kerstverhaal. Heerlijk, deze dagen voor Kerst! Ook zo leuk om na te denken over wat ik iedereen wil geven, cadeautjes te kopen en in te pakken. Natuurlijk wil ik een van jullie ook nog een keer kunnen verwennen deze maand! En dat is deze week, in samenwerking met Dr. Hauschka, prachtige make-up ter waarde van €126,00. Want mijn make-up look deze Kerst is 100% natuurlijk, 100% dierproefvrij en 100% Dr. Hauschka. Doe je mee met deze Dr Hauschka Kerst Winactie?

Liefde voor Dr. Hauschka Make-up

Als je mijn make-up blogs al een tijdje volgt weet je dat ik groot Dr. Hauschka fan ben. Niet alleen van de skincare producten, maar ook zeker van de make-up. Dr. Hauschka is wat mij betreft echt een van de beste natuurlijke make-up merken ter wereld. De “basisproducten”, zoals de foundation, concealer en colour correcting poeder zijn ideaal voor een flawless base. 

De Illuminating Fluid en de Translucent Bronzing Tint geven je gelaat het hele jaar door een gezonde tint en gloed. Ook echte must haves. Andere favorieten van mij zijn de Teint Powder (een briljante contour poeder, limited edition), de Blush Duo’s (met een blush én highligher!) en de Limited Edition liquid lipsticks. Die laatste zijn de allerbeste liquid lipsticks die ik ooit heb gebruikt (en dat zijn er veel!).

Maar ook de gewone lipsticks zijn prachtig: heel hydraterend en prachtig dekkend. De Eyeshadow Trio’s en paletten zijn ideaal. En tot slot een kleine ode aan de fijne dubbelzijdige oogpotloden, mascara’s en lipliners. Met de Lip Crayons als absolute uitblinker (die heb je nodig!). Ik eindig deze liefdestirade aan Dr. Hauschka make-up met het fijne bericht dat één van jullie 8 prachtige producten kan winnen deze Kerst!

Dr. Hauschka Kerst Winactie

Voor deze Dr. Hauschka Kerst Winactie kun je de volgende 8 producten winnen, met een gezamenlijke waarde van €126,-:

  • Lipstick Nr. 19
  • Lipline Definer 00
  • Exclusieve Tasspiegel
  • Eyeshadow Trio 03 Ametrine
  • Volume Mascara 03 Plum
  • Eye Definer 01 zwart
  • Concealer
  • Blush Duo Soft Apricot Nr. 1 

Mijn Kerst Make-up Look

Met deze producten kun je een super mooie Kerst look creëren. De lipstick nr. 19 is een prachtige, diep rode lipstick. Perfect voor de feestdagen. Hij dekt perfect en voelt heel zacht op je lippen. Hij voedt en hydrateert je lippen: ideaal! Met de lip line definer creëer je een transparante barrière waardoor je lipstick niet uitloopt. Handig met al die feestmaaltjes!

Met het Eyeshadow Trio kun je een mooie ooglook maken met veel diepte en sfeer. De prachtige paarse en roze tinten zijn super gepigmenteerd en blenden als een droom. Hieronder zie je de look die ik ermee heb gecreëerd: donker paars in de vouw van mijn oog en de lichtere paarsblauwe kleur op mijn ooglid, met zacht roze highlights. Het oogpotlood heb ik gebruikt om meer diepte te creëren. Met deze producten kun je uiteraard ook de ultieme smokey eye & wing maken!

Met de concealer werk ik gemakkelijk de mama-wallen en oneffenheden weg. Doordat het een pen concealer met cushion is, is hij ook ideaal om je ogen mee bij te werken tijdens het opdoen van oogschaduw. De blush heb ik aangebracht op het bolle gedeelte van mijn wangen en de highlighter op mijn jukbeenderen, onder mijn wenkbrauw en op het puntje van mijn neus.

[easy-image-collage id=21881]

Hoe doe je mee met de Winactie?

De winnaar van de Dr. Hauschka Kerst Winactie wordt woensdag 19 december 2018 bekend gemaakt. Let op! Reageer binnen 24 uur als je hebt gewonnen, anders zijn we genoodzaakt een andere winnaar aan te wijzen.

Veel succes!

Columns by Kari

35 thoughts on “Mijn Kerst Make-up Look met Dr. Hauschka + Winactie

  1. Hallo Kari,
    Wat een geweldige giveaway! Ik ben al mijn make-up en verzorgingsproducten aan t vervangen door natuurlijke producten, dus deze set zou fantastisch zijn! Dat wordt duimen!
    Ik volgde jou en dr. Hauschka al op Instagram. Heb nu ook de nieuwsbrief.
    Groetjes en bedankt voor de mooie kans!
    Fijne Feestdagen alvast met je mooie gezinnetje!

    1. Lieve Lydwien, super leuk dat je meedoet! En wat fantastisch dat je aan het vergroenen bent met je makeup en verzorging. Heerlijk om al die mooie natuurlijke merken te leren kennen he! Dankjewel voor je lieve wensen – ik hoop dat jij ook een hele fijne tijd tegemoet gaat! – en succes met de winactie! Liefs Kari

  2. Superfijne actie. Ik maak graag kans en voldoe aan alle genoemde voorwaarden. Succes allemaal

  3. Wat een mooie look! Ik ben al fan van Hauschka maar deze producten heb ik nog niet, dus ik doe graag mee! 😍🤞

  4. Mooie look! Ik ben al fan van Hauschka maar deze producten heb ik nog niet, dus ik maak graag kans! 😍🤗🤞

  5. Ik ben ook groot fan van De Hauschka en zou heel graag dit prachtige pakket willen wi ben om er met De Kerst er stralend uit te zien 🤩🌲⭐

  6. Oh wat een mooie look heb je weer gemaakt! En prachtige foto’s! Heerlijk aftellen tot kerst !
    Ik doe natuurlijk graag mee want ik ben net zoals jou mega fan van Dr.Hauschka ( zoals je wellicht weet haha 😛 )

    Liefs Marije
    Based on Nature

  7. Wat een fijn pakket van zo’n mooi merk! Doe dus graag mee!
    Fijne dagen!

  8. Ik ben erg enthousiast over de verzorgende crèmes van dr Hauschka, het heeft mijn huid helemaal doen op leven. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe de make-up line is. Graag doen ik mee aan deze fantastische win actie!

    1. Hi Bonnie! Leuk dat je meedoet. Ohh jaa, fijn zijn die he! De gezichtsmaskers zou je denk ik dan ook wel heel lekker vinden. ik gebruik momenteel de Revitalizing mask. Zo fijn. En de makeup is echt fantastisch, zulke hoge kwaliteit! Ben echt fan dus vind het super leuk dat je enthousiast bent! Veel succes! liefs Kari

  9. Wauw wat een prachtige look maak je hiermee Kari! Ik ben bekend met het merk maar niet de make up. Ik zou héél graag deze mooie set winnen om mezelf eens wat meer op te doffen (ik ben een enkel mascara kind of girl). 😉 Fingers crossed!

  10. Ik heb je net op IG ontdekt. Ik ga je volgen voor meer (natuurlijke) inspiratie. Mijn verzorgingsproducten worden steeds natuurlijker, maar mijn make-up is dat nog niet. Zeker nu mijn 4 jarige dochter af en toe in mijn make-uptasje duikt wil ik ‘de overstap’ graag maken, maar ik vind het best spannend om de producten die ik al zooo lang gebruik te veranderen. Ik zou dit pakket dus heel graag winnen om te kijken of ik ook blij word (en hopelijk nog blijer :)) van dr. Hauschka. De lippenstift kleur is in ieder geval al geweldig!

    1. Wat leuk dat je meedoet Fan! En super gezellig dat je insop op komt doen! Mijn dochter is ook een van de grootste redenen dat ik natuurlijke producten gebruik: ze wil ook altijd alles uitproberen en hetzelfde als mama. Ik snap dus heel goed dat je zo natuurlijk mogelijk wilt voor jouw meisje! Ik heb de overstap bijna 1,5 jaar geleden gemaakt, maar heel geleidelijk: steeds weer iets chemisch omwisselen voor iets natuurlijks. Zo bleef het behapbaar (en betaalbaar). Het hoeft niet allemaal in een keer en zo kun je rustig kijken welke merken je fijn vindt. Ik heb nu, 1,5 jaar later, echt een paar heerlijke natuurlijke merken waar ik nooit meer zonder wil! Veel succes met de winactie! Liefs Kari

  11. Wauw! Staat je mooi! Ik wil zeker ook meedoen als make up artist wil ik de producten ook wel eens testen! Fijne kerst alvast! En keep on going met je blog! 👊🏻👌🏻🎄

  12. Wauw, ik doe mee, wat een prachtig kleurenpalet ! Ik volg jou en dr.Hauschka en ontvang de nieuwsbrief.

  13. Wauw, wat een geweldige makeup en wat een mooie kleuren. Je ziet er stralend uit zeg. Ik doe graag mee voor deze kleurenpracht om er ook zo stralend uit te zien.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.