Dr. Hauschka Winactie! 3 jaar Columns by Kari

Deze maand bestaat mijn blog drie jaar! Er valt dus nóg meer te vieren deze maand. Zo leuk! De tijd is voorbij gevlogen en ik heb 665 artikelen getypt voor Columns by Kari, in de afgelopen drie jaar. Blogjes voor het leven. Ik word er nog steeds blij van. En om dit te vieren een hele mooie winactie in samenwerking met een van mijn all time favoriete natuurlijke cosmeticamerken: Dr. Hauschka. Je kunt 5 prachtige producten voor een gezonde en stralende huid winnen, ter waarde van ruim €100,-. Wil jij met glowing skin de herfst in? Lees dan gauw verder, want ik mag maar liefst 3 winnaars blij maken!

Dankbaar

Wat ben ik dankbaar, dat ik het werk mag doen waar ik gelukkig van word en dat ik daarnaast zoveel als ik wil bij mijn kindjes kan zijn. Wat ben ik dankbaar voor jullie, voor het lezen van mijn blogs. Ik maak altijd screenshots van DM’s als mensen vertellen dat ze door mijn posts en blogs groener zijn gaan leven. Ik word daar zo gelukkig van! Wat ben ik dankbaar dat dit alles ertoe heeft geleid dat ik een boek mag schrijven, over groen opvoeden. Wat ben ik dankbaar dat ik met prachtige merken als Dr. Hauschka mag samenwerken.

Merken die het welzijn van mens, dier en milieu net zo belangrijk vinden als ik. Als je mijn blog al een tijdje volgt, weet je dat ik groot fan ben van Dr. Hauschka en hun make-up en skincare producten dagelijks gebruik. Afgelopen december kon ik een van jullie heel blij maken met prachtige, 100% natuurlijke make-up van dit heerlijke cosmeticamerk. En toen ik mij realiseerde dat het de 3 year blogiversary van columnsbykari.com was, wilde ik dolgraag weer met Dr. Hauschka samenwerken. Maar dan nu rondom huidverzorging.

Een stralende huid in de herfst en winter

Mijn huid verandert het hele jaar door. Afhankelijk van de seizoenen, maar ook bijvoorbeeld door zwangerschappen en borstvoeding. Tijdens mijn zwangerschappen had ik bijvoorbeeld heel veel melasma. Door de borstvoedingshormonen heb ik meer last van puistjes. En in het najaar en de winter heb ik altijd last van een droge, trekkende huid. Mijn huid wordt dof, bleek en droog. Jippie. Echt iets om naar uit te kijken… Maar ik weet dat heel veel vrouwen [en mannen] hier last van hebben, dus voedende huidverzorging die écht wat voor je gezicht doet, leek mij een hele mooie winactie.

stralende huid dr hauschka

Nature knows, feels, ís best

Als je je eenmaal op het pad van natuurlijke cosmetica begeeft, wil je nooit meer iets anders. Je merkt het direct aan je huid als je iets anders gebruikt. Maar ook de rest van je lijf reageert. Chemische geuren en structuren van crèmes pik je er zó uit en voelen niet meer goed. Ook de wetenschap dat het beter is voor jou, de [kleine] mensen in jouw omgeving, de natuur en dieren zorgen ervoor dat het een blijvende overstap wordt. Ik hoop dat ik met mijn blogs jou een drempel over help, naar een groener leven. En als je nog een extra handje nodig hebt, om die drempel over te stappen, doe dan zéker mee aan deze winactie!

Dr. Hauschka Winactie ter waarde van ruim €100,-

Drie jaar Columns by Kari betekent drie lucky winners. Wat ben ik blij dat ik drie mensen mag verwennen met dit prachtige pakket met Dr. Hauschka huidverzorging voor een stralende huid. Wat zit er in?

Dr hauschka huidverzorging witactie
  • Dr. Hauschka Reinigingscrème: een hele bijzondere diepreinigende crème die je huid vitaliseert. Een echt #slowliving product, waarbij je met aandacht de crème in je huid drukt met zachte bewegingen. Een reiniger met goudsbloem, kamille, Sint-Janskruid, wondklaver en amandel die verkwikt en de poriën verfijnt.
  • Rozencrème light: mijn favoriete dagcréme van Dr. Hauschka. Voedend, verzorgend, een fijne basis voor make-up, geschikt voor de gevoelige of geïrriteerde huid, trekt snel in – it checks all the boxes.
  • Nacht Serum: een prachtig, rijk serum dat je onder je nachtverzorging gebruikt. De appelbloesem ondersteunt het natuurlijke ritme van je huid en de toverhazelaar verstevigt je huid.
  • Clarifying Day Oil: deze olie brengt een vette huid weer in balans en kalmeert een rode huid. Ideaal voor onzuiverheden en voor de koude maanden, met droge lucht, veel regen en gure wind.
  • Reinigend masker: de eerste keer dat ik dit masker probeerde was het mijn nachtje weg met Dr. Hauschka. Als je huid een echte boost kan gebruiken, dan is dit je beste vriend. Wat een schoon, fijn, verfrissend gevoel! Een must have voor een stralende huid.

Hoe doe je mee voor een stralende huid?

  • Zorg dat je mij en Dr. Hauschka Nederland volgt op Instagram en laat een comment achter onder post die bij deze winactie hoort [in mijn feed].
  • Geen Instagram? Geen zorgen. Je mag ook volgen en reageren op Facebook
  • Helemaal social media free? Good for you. Ik wil dat deze winactie écht voor al mijn lezers is. Laat dan een comment achter onder deze blog en schrijf je in voor de nieuwsbrief van Dr. Hauschka.
  • Extra kans maken? Laat dan op meerdere plekken een comment achter, deel de post in je Instagram stories, repost op Facebook, app ‘t naar je oma, schreeuw het van de daken [laat me wel even weten dat je dat hebt gedaan ;)] dan krijg je extra entries!

De winnaars worden uiterlijk 29 september 2019 bekend gemaakt in mijn Instagram stories en op Facebook. De winnaars ontvangen ook een persoonlijk berichtje of e-mail.

Columns by Kari

13 thoughts on “Dr. Hauschka Winactie! 3 jaar Columns by Kari

  1. Wow super leuk dat jouw blog 1 jaar bestaat! Op naar nog meer jaren! Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie!

  2. Hoi Kari, net als jij ben ik ook fan van natuurlijke producten. Mijn moeder werkt al 10 jaar in een biologische supermarkt en zodoende kwam ik eerder in contact met de producten van Hauschka. Ik ben fan, en doe dan ook graag mee aan deze winactie! Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van je blog. Groetjes, Robin.

  3. Van harte met het 3-jarig bestaan!! Super gaaf! Ik doe graag mee met de winactie, want ik wil mij graag op het pad van mooie (als in dier-,mens- en milieuvriendelijk) cosmetica bevinden. Zodat ik nooit meer terug hoef naar die troep 🙂

  4. Van harte gefeliciteerd met je derde blogverjaardag! Op naar de vijf! Ik heb een gevoelige huid en gebruik daarom veelal natuurlijke producten. Ik heb al eens een dagcrème van Dr. Hauschka geprbeerd, erg fijn. Natuurlijk ben ik daarom erg nieuwsgierig naar deze producten, dus ik doe graag mee!

  5. Lieve Kari, wat gaat de tijd super hard! 3 jaar alweer…gefeliciteerd!!😀😀 ik doe heel graag met je mee met je winactie!! Gezonde producten op je huid is zoveel fijner en je huid gaat zoveel meer stralen!🙏

  6. Ah van harte ! Ik volg je nog niet zo lang, een aantal maanden nu. Maar met veel plezier ! Ook wij proberen steeds wat groener, gezonder en duurzamer te gaan leven.
    Ik doe natuurlijk heel graag mee voor dit prachtige pakket. Ik ben vandaag uitgerekend van ons 2e meisje en mijn huid kan zéker extra aandacht gebruiken de komende maanden, als ik lekker in de donkere dagen binnen mag cocoonen met mijn 2 meisjes !

  7. Zojuist van de daken geschreeuwd, wát een leuke actie!
    En uiteraard van harte gefeliciteerd met ‘je verjaardag’. Ik haal veel inspiratie uit je Posts en het motiveert mij om als er straks kindjes zijn dat ook lekker groen op te voeden!

  8. Gefeliciteerd met je 3jarige blogverjaardag! Ik volg je ook op Insta met veel plezier! Fijn dat je er zelf ook zoveel voldoening uithaalt, ga vooral zo door ❤️
    Ik ben net als jij groot fan van natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten, ik koop ook niks anders meer.
    Deze dr. Hauschka producten ken ik nog niet, vooral de rozencrème lijkt me super. De geur alleen al maakt me blij. (Heb de dr. Hauschka rozen crèmedouche, ook heerlijk)
    Geweldig deze producten Kari, dus ja heel graag doe ik mee met deze mooie actie.

  9. Jaa,zojuist dit mooie nieuws over de daken hier in Griekenland uitgeschreeuwd.Want dit zijn geweldige producten waar iedere vrouw blij van wordt en eigenlijk zou moeten gebruiken.Dus ik loot graag mee ,fijne dag nog 🙋🏼‍♀️🍀

  10. Gefeliciteerd! Wat een leuke winactie! Goede producten waarvan ik ga stralen. Ik volg je ook Instagram en Facebook.

  11. Van harte gefeliciteerd wat een mooie manier van leven. Schrijven en bij je kinderen kunnen zijn. Ik ding graag mee voor het pakket

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.