Vegamix: De Lekkerste Vegan Snacks Thuisbezorgd

Met Vegamix krijg je iedere maand vegan tussendoortjes thuisbezorgd. Je kunt een abonnement afsluiten, eenmalig iets bestellen of iemand een box cadeau doen. Er zijn twee maten en de box zitten bomvol lekkere tussendoortjes die helemaal veganistisch zijn. Super gemakkelijk dus, als je gezonde snacks in huis wilt hebben, mee naar werk wilt nemen of wilt ontdekken. Wij testten Vegamix afgelopen maand uit en konden genieten van 17 vegan tussendoortjes.Β 

Makkelijk vegan snacks thuisbezorgd

Ondanks dat ik al zeven jaar veganistisch eet en toch echt wel regelmatig de natuurwinkel binnenstap, ben ik een leek als het aankomt op veganistische tussendoortjes. Er zijn zo veel meer verschillende merken en opties dan ik tot nog toe kende. Ongelooflijk. De opmerking die ik het vaakst hoor als ik zeg dat ik vegan eet is: “maar is dat niet moeilijk dan?”. Nou, echt niet! Er is zoveel keuze. En het kan gewoon thuisbezorgd worden.

De Grote Smaak Test

17 tussendoortjes zaten in onze doos, van de volgende vegan merken: Ape, Clearspring, Hippeas, Loving Earth, 9 Bar, Aduna, The Protein Ball Co, Creative Nature, Meridian, Organica, Pulsin, Kookie Cat, Ombar, The Raw Chocolate Co, Jealous Sweets en Love Corn. Sommige zoet, sommige zout, sommige beide. Met ingrediΓ«nten als (rauwe) chocolade, kokos, allerlei soorten noten, kruiden, kikkererwten, dadels, zaden, vanille, karamel en zout. Een ware explosie van smaken dus. En zoveel keus! Maar ik wist gelijk waar ik wilde beginnen.

A Cookie a Day…

Met de Kookie Cat Vanille & Choc Chip Cookie. Want die zag er zo lekker uit! En dat was ‘ie ook. Ik dacht, één tussendoortje per dag ga ik testen – en Aya ook eentje, of delen. Maar op de eerste dag wilde ik gelijk al een tweede proberen, want oo wat klonk de Double Cacao & Hazelnut bar van 9 BarΒ goed! Dat was echt een van de lekkerste chocolade repen die ik ooit heb gegeten. Dus, vanaf dag 1, was ik fan.

Natuurlijk zaten er ook tussendoortjes bij die ik niet lekker vond. Zoals de Love Corn BBQ Roasted Corm Snack Shot, omdat ik niet van BBQ smaak houd. En ook de Organica Creamy Marzipan Dream Bar was niet aan mij besteed. Maar die aten mijn vrouw en dochter met liefde op.

Sowieso zaten er veel tussendoortjes in die Isaya heerlijk vond. Zoals de Jealous Sweets Tropical Wonder: heerlijke, kleurrijke vegan snoepjes. En ook alles met chocola hapten Isaya en ik zo weg. Zoals de Raw Chocolate Covered Almonds, de Ombar Raw Chocolate Coco Melk Chocolate Buttons en de Loving Earth Nutty Mr. Maple. Yum!!

Wat kost het?

Bij Vegamix bestel je of een (maandelijkse) box of je koopt tussendoortjes die je lekker vindt los. Dus als je een vegan tussendoortje hebt ontdekt waar je niet meer zonder wilt,Β zoals ik met de Double Cacao & Hazelnut bar van 9 Bar, dan kun je die gemakkelijk nabestellen.

Een eenmalige grote doos kost €34,95. In deze doos zitten 16-20 tussendoortjes, wat de prijs per tussendoortje brengt op €1,75/2,00 per stuk. In de kleine box zitten 8-10 snacks en deze kost €19,95. Als je de maandelijkse box afsluit krijg je 2 euro korting op de grote doos en 1 euro korting op de kleine doos.

Voor wie?

Ik vind dit ook echt een leuke cadeau tip. Ik zou bijvoorbeeld in mijn kraamtijd echt blij zijn geweest met deze box. Omdat borstvoeding in het begin zoveel energie kost waren de muesli repen niet aan te slepen. Of misschien ben of ken je iemand die (wat vaker) veganistisch wil gaan eten. Dit is de perfecte manier om in één keer kennis te maken met allerlei verschillende merken en smaken. En ook voor op werk of schoolis het ideaal: lekkere en gezonde tussendoortjes om een lange dag mee door te komen.

Thank you for reading!

Deze blogpost is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. Lees mijn disclaimer voor meer informatie over samenwerkingen op Columns by Kari. OfΒ neem contact op!

2 thoughts on “Vegamix: De Lekkerste Vegan Snacks Thuisbezorgd

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.