Zomer lookbook: nieuwe draagzak & de ideale luiertas

Met twee kleine kinderen sleep ik regelmatig de wereld aan spullen mee. Mijn tas puilt vaak uit en dan is er nog niet eens ruimte voor een draagzak, een fietshelm of boodschappen. Omdat ik fiets, buggy en draagzak regelmatig afwissel, zocht ik een tas die gedurende de dag overal mee naartoe kon en waar alles in past. In deze blog laat ik zien hoe ik mijn nieuwe luiertas gebruik in mijn dagelijks leven in de stad.

De wereld aan spullen

Toen Alela nog heel ieniemienie was, viel het nog wel mee: een luierzak in mijn gewone handtas en gaan met die banaan. Maar nu ze wat groter is, moet er veel meer spul mee: drinkbekers (x2), eten, fietshelm (x2) en soms ook wat speelgoed. En als we ergens op de fiets heen gaan, heb ik natuurlijk ook altijd de draagzak mee, omdat Alela nog niet zelf loopt. Een goede tas voor babyspullen was dus wel nodig!

zwarte luiertas Kidzroom

Nieuwe luiertas van Kidzroom

Ik kreeg een nieuwe luiertas van Kidzroom. Het is een grote, zwarte luiertas, met één ruim vak en allerlei handige, kleinere vakjes. Bijvoorbeeld een ritsvak voor je portemonnee, een zijvak voor een drinkbeker en vakjes aan de buitenkant van de tas waar je even snel wat in of uit kan halen. Ook komt de tas met een verschoonmatje en een hoesje, waar drinken koel in blijft. De tas heeft korte en lange hengsels, dus je kunt β€˜m hoog & laag op je schouder en aan de hand dragen. Of bijvoorbeeld gemakkelijk aan je kinderwagen hangen. 

Mijn nieuwe luiertas kwam in een dustbag, dus als ik de tas na verloop van tijd minder ga gebruiken, kan ik β€˜m goed bewaren. Als je de babybillentijd bent ontgroeid is het een hele handige weekendtas. Het is qua uiterlijk namelijk geen overduidelijke luiertas, maar toch heeft hij alle handigheidjes van een goede luiertas. Mijn vrouw zei gelijk β€œwaarom hadden we dit niet vier jaar geleden?!” En ik moet haar meegeven, dat was inderdaad best handig geweest.

Mijn nieuwe draagzak

Ik heb na lang zoeken eindelijk een nieuwe draagzak gevonden. Ik ben gegaan voor de Fidella Fusion β€œIced Butterfly” in de kleur pale pink. Ik zocht een draagzak voor de warme maanden en deze draagzak van biologisch katoen is perfect. De eerste dagen was het even stoeien: ik vond het lastig om de draagzak goed af te stellen op mijn lichaam. Maar uiteindelijk vond ik de ideale stand voor Alela en mezelf. Hij zit super lekker en is heel fijn voor de warme dagen.

Mom-on-the-go

nieuwe luiertas Kidzroom

Op de fiets kan ik de draagzak nu in mijn nieuwe luiertas doen. En als we afstappen passen de helmen van de meiden erin. Of als we naar de supermarkt gaan, doe ik de boodschappen in mijn Kidzroom luiertas, want hij past perfect in de bak van mijn fiets. Kortom: er past veel in! Ik gebruik mijn nieuwe luiertas pas twee weken, maar de kwaliteit oogt stevig en goed. Hij is gemakkelijk afneembaar aan de binnenkant en omdat de luiertas zwart is vallen vlekken niet op aan de buitenkant.

nieuwe luiertas van Kidzroom

#OOTD

Mijn shorts zijn van Reiss en mijn vestje van Repeat Cashmere. Mijn sandalen zijn van Rachel Zoe en mijn zonnebril is van Jil Sander. Dit zijn allemaal items die ik al jaren heb en draag. Ik probeer te investeren in tijdloze stukken van hoge kwalieit die lang meegaan en niet gebonden zijn aan een trend of seizoen. Op die manier probeer ik een duurzame garderobe op te bouwen. Lees hier meer over mijn kledingkast! Alela’s helm is van Nutcase. Nadat ik op Instagram vroeg wat de beste helm was, kwam Nutcase als favoriet naar voren. We gebruiken de helm nu een week of vier en ik ben heel erg tevreden!

leuke luiertas kopen

Wat ik tot slot tof vind is dat Kidzroom tassen van vegan leer heeft. Ben je op zoek naar een leuke luiertas? Kom dan even kijken welke luiertas Kidzroom in het aanbod heeft.

Columns by Kari

Ad [gifted + paid]

One thought on “Zomer lookbook: nieuwe draagzak & de ideale luiertas

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.