Empties, deel 25: opgebruikte Weleda producten!

Dat wij fan zijn van Weleda, dat is je vast niet ontgaan. Het is een van de meest genoemde natuurlijke cosmeticamerken op mijn blog en ik heb het ambassadeurschap vorig jaar met veel liefde ingevuld. We gebruiken heel veel verschillende Weleda producten – sommige dagelijks, sommige wekelijks, anderen wanneer het nodig is – voor onszelf en voor de meiden. Daarom draait deze Empties blog om alle Weleda producten die we de afgelopen maanden hebben opgebruikt! En er is nu 25% korting op Weleda, dus als je een of meer van de producten nodig hebt, kun je het mooi voordelig inslaan!

Alle producten van Weleda zijn 100% natuurlijk en dierproefvrij. Een groot deel van de producten is ook vegan. De producten die niet vegan zijn bevatten biologische bijenwas of lanoline. Ik heb alle producten gelinkt naar de online drogist waar wij ieder kwartaal in bulk bestellen en super tevreden over zijn. Er is daar nu 25% korting op Weleda!

Weleda gezichtsverzorging

Weleda gezichtsverzorging

De gezichtsverzorging van Weleda is subliem. Er zijn altijd twee merken die ik direct aanraad als mensen willen overstappen op natuurlijke huidverzorging: Weleda en Dr. Hauschka. Je zit met deze merken nooit verkeerd. Fijn aan de Weleda gezichtsverzorging is dat het super betaalbaar is, op veel plekken verkrijgbaar is en er gezichtsverzorgingslijnen zijn voor ieder huidtype. Ik heb de afgelopen maanden opgebruikt:

  • Skin Food Light: mijn favoriete dagcrème van Weleda en überhaupt een van mijn favoriete gezichtscrèmes ooit. Lees hier meer over de Skin Food lijn.
  • Zuiverende reinigingsgel: deze lijn is voor de onzuivere huid en hij werkt perfect tegen puistjes. De SOS gel uit deze lijn is echt onmisbaar.
  • Milde reinigingsmousse: ik gebruik momenteel een plastic vrije gezichtszeep, maar dit is een hele fijne en zachte 100% natuurlijke mousse om je gezicht mee te reinigen.
  • Wilde Rozen Dagcrème light: dit is officieel de lijn voor mijn huid [beginnende rimpels]. Ik vind de Wilde Rozen lijn heel prettig en verzorgend. Ik heb ook de nachtcreme en de oogcreme gebruikt.

Weleda huidverzorging

Weleda huidverzorging

Met de douchecrèmes, bodylotions, oliën en deo’s van Weleda zit je eigenlijk altijd goed. Niet alleen voor jezelf, maar ook als cadeautje. Hetzelfde geldt voor de baby lijn. Als je in verwachting bent of op zoek bent naar een kraamcadeautje is dit 100% natuurlijke merk the place to start. De afgelopen maanden hebben we opgebruikt:

  • Lavendel Ontspanningsdouche: gewoon een zalige, ontspannende douchecrème die zacht is voor je huid – altijd een goede keuze.
  • Calendula Baby Shampoo & Douchecrème: de babylijn van Weleda is heel erg goed. De billencrème is wat mij betreft zelfs onmisbaar. Deze 100% natuurlijke shampoo en douche is ook heel fijn en mild. We gebruiken nu een plastic vrije babyzeep, maar ik vind dit ook nog steeds een aanrader.
  • Lavendel Ontspanningsolie: voor mij is dit een onmisbaar product. Het is een hele fijne massageolie die je spieren ontspant, maar ook heel fijn is om te gebruiken voor het slapen gaan.
  • Roll On deodorant Granaatappel: ik denk dat Granaatappel mijn favoriete geur van Weleda is en deze deo is ook zeker een van mijn favoriete natuurlijke deo’s! Zeker een aanrader.

Weleda tandpasta’s

Weleda tandpasta

In mijn blog over natuurlijke en plastic vrije tandpasta’s heb ik al het een en ander verteld over mijn liefde voor Weleda tandpasta’s. De afgelopen maanden hebben we opgebruikt:

  • Saline tandpasta: een zoute tandpasta waar je in het begin misschien even aan moet wennen. Maar het geeft een heel fris en schoon gevoel.
  • Kindertandpasta: deze tandpasta hebben we altijd in huis – het is de tandpasta die we gebruiken voor de meisjes. Ze vinden ‘m allebei erg lekker.
  • Calendula tandpasta: waarschijnlijk mijn minst favoriete tandpasta van Weleda. De smaak is gewoon niet zo aan mij besteed.
  • Rathania tandpasta: dit is onze favoriet. We hebben deze tandpasta al talloze keren opnieuw gekocht. Hij is wat mij betreft perfect.

100% natuurlijke room spray

Weleda Room Spray

Iedere ochtend als ik wakker word ruim ik de slaapkamers op, zet ik het raam open, sla ik het beddengoed open en spray ik de kamers met de Weleda Room Spray. De lavendel geur is mijn favoriet. Ik vind het fijn de dag met opgeruimde en lekker ruikende kamers te starten en ik vind het belangrijk dat alles weer schoon en fris is voor de volgende nacht. De room sprays geven je huis niet alleen een lekkere geur, ze zuiveren ook de lucht. Deze valt voor mij echt in de categorie onmisbare Weleda producten!

Columns by Kari

Deze blogpost bevat affiliate links

One thought on “Empties, deel 25: opgebruikte Weleda producten!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.