Weleda Ambassadeurschap: een recap in foto’s!

In september 2018 werd ik ambassadeur van Weleda. Een super leuke ervaring en een hele eer, want ik ben al jaren groot fan van dit 100% natuurlijke cosmeticamerk. Het avontuur begon na een inspirerend bezoek aan de tuin van Weleda in Zoetermeer. Daarop volgden gave challenges op Instagram. In deze blog blik ik terug op de afgelopen 6 maanden, door alle foto’s te laten zien en vertel ik kort iets over iedere challenge! Kijk je mee?

De tuin van Weleda

Het ambassadeurschap had een kick off in de prachtige tuin van Weleda, in Zoetermeer. We kregen uitleg over het 100% natuurlijke merk, een rondleiding door de Weleda weelde van een tuinvrouw en tot slot een lekkere biologische maaltijd. Naar aanleiding van deze ervaring schreef ik de blog: “7 dingen die je over Weleda moet weten“.

Je kunt klikken op de producten en collectie die ik noem & aanraad in deze blog. De linkjes brengen je naar de producten, zodat je ze gemakkelijk kunt shoppen!

Challenge 1: Mijn Weleda Wellness

De eerste challenge draaide om Wellness. Als er iets is waar Weleda producten goed in zijn dan is het wel dat je er heel gemakkelijk thuis een wellness moment mee kunt creΓ«ren. Ik deelde twee van mijn eigen wellness momenten op Instagram. De producten uit de lavendel lijn zijn ultieme ontspanning voor mij en met name de lavendel douchegel, lavendel ontspannende body olie en de Relax Room Spray zijn onmisbaar voor mijn wellness momenten! Ik schreef rond deze challenge ook een review over de Room Sprays van Weleda!

Challenge 2: De Geuren van Weleda

Weleda staat natuurlijk bekend om de heerlijke en rijke geuren. De producten zijn zo weldadig en iedere lijn heeft haar eigen bijzondere geur en werking. Een aantal van die geuren zijn voor mij al jaren favoriet, zoals de lavendel lijn. Maar door deze challenge ontdekte ik bijvoorbeeld ook zilverspar, wilde rozen, granaatappel, duindoorn en amandel.

Challenge 3: Weleda Winter Proof

De volgende challenge draaide helemaal om het winter proof maken van je huidverzorgingsroutine. Als Tropenkind vind ik de Hollandse winter nog altijd een flinke uitdaging. Maar ik leer Nederland steeds meer door de ogen van mijn kinderen zien. En lekker buiten, met mijn meiden, Isaya holt blij rond en Alela ligt als een warm kacheltje tegen mij aan in de draagdoek: dat is natuurlijk super fijn. Ook leuk aan deze challenge was dat ik een winactie mocht houden en iemand blij mocht maken met een prachtig pakket, met onder andere de zalige amandel bodylotion. Hier lees je de blog over de winactie!

Challenge 4: Skin Food

Deze challenge stond helemaal in het teken van de Skin Food collectie van Weleda. Skin Food is van mijn favoriete collecties (of is het gewoon mijn all time favoriet?!) van het 100% natuurlijke merk. De producten zijn zΓ³ goed. Je kunt ze op zoveel manieren gebruiken. In deze blog deelde ik 10 manieren waarom je Skin Food kunt gebruiken. En tof aan deze challenge was ook dat ik weer een mooi pakket mocht weggeven op Instagram. De blog over die winactie vind je hier.

Challenge 5: Sport & Babyverzorging

Twee lijnen van Weleda die ik al heel lang kende en gebruikte zijn de Arnica lijn (ideaal voor sporten) en de Babyverzorgingslijn (gebruikte ik voor Isaya en nu ook weer voor Alela). Hoe leuk dat deze twee collecties in de 5e challenge zaten van mijn ambassadeurschap. Ik deelde een foto van Alela, omringt met onze favo goodies en een yogafoto met mijn meiden, want de Arnica lijn is zΓ³ heilzaam voor mijn vermoeide en vaak taaie spieren.

Lees ook: 7 Weleda Producten die ik iedere dag gebruik

Challenge 6: 100% natuurlijke Face Care

De laatste challenge draaide helemaal om de huidverzorging van Weleda. Het merk heeft naast de Skin Food alleskunners, speciale lijnen voor de de jonge huid, de gevoelige huid, de eerste lijnen (that’s me!), twee lijnen voor de rijpere huid en speciale verzorging voor de zeer droge huid en acne-prone skin. Voor deze challenge deelde ik mijn all time favoriete skin care: kusjes van Alela! En uiteraard ben ik ook heel erg te spreken over de Wilde Rozen lijn πŸ˜‰ Benieuwd welk product het beste bij jouw huidtype past? Ontdek het hier met behulp van een online huidanalyse.


Nog geen genoeg gehad mooie beauty merk? Mooi! Because there is more to come! En tot die tijd vind vind je hier een aantal van mijn Weleda reviews op een rij:


Columns by Kari

Affiliate links

6 thoughts on “Weleda Ambassadeurschap: een recap in foto’s!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.