Giga Winactie met We Rock! en Weleda

Over twee weekjes wordt Alela gewoon al weer 1 jaar. Niet te geloven hoe snel de tijd is gegaan. Om haar eerste verjaardag te vieren mag ik een geweldige winactie houden! In samenwerking met Weleda en We Rock! kun je houten rockerboard en een heerlijk pakket vol natuurlijke huidverzorging voor baby’s en kinderen winnen. Deze Weleda en We Rock! winactie is een absolute droom. Doe je mee?


De winactie is gesloten! De winnaar is bekend gemaakt op Instagram stories.


Weleda en We Rock! Winactie

Deze winactie is er wat mij betreft echt een om van te dromen. Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik met deze twee prachtige, milieuvriendelijke bedrijven mag samenwerken om een van jullie dolblij te maken. Zoals jullie weten ben ik sinds september 2018 Weleda Ambassadeur, maar al minstens tien jaar langer heel groot fan van dit 100% natuurlijke cosmeticamerk. Weleda is CO2 neutraal bedrijf dat op verantwoordde wijze hoge kwaliteit dierproefvrije huidverzorging en zelfzorg voor baby’s, kinderen, mannen en vrouwen maakt. Om zo’n merk te mogen vertegenwoordigen ervaar ik als een eer. Het past bij alles waar ik voor ga en sta.

We Rock! Winactie met Weleda

Maar dat is niet het enige… Ik ben super blij en trots dat We Rock! wilde samenwerken voor deze winactie! Ik was al geruime tijd aan het nadenken over een balans board voor de meisjes. Dit veelzijdige speelgoed is namelijk niet alleen heel goed voor kinderen om te leren hun evenwicht te bewaren, ze kunnen het gebruiken voor nog veel meer. Denk aan klimmen, optrekken, staan, overheen kruipen, vanaf glijden, in liggen (lezen), in schommelen. Maar ook kunnen ze er speelgoed opzetten en zo hele fantasiewerelden op of onder het board bouwen. De mogelijkheden van speelgoed met een open einde zijn eindeloos.

We Rock! Rockerboard

Maar, zo waren mijn vrouw en ik het erover eens, die vingertjes! Die komen er natuurlijk onder! Met een kleintje in huis zagen we dat niet zitten. Tot ik We Rock! ontdekte. We Rock! maakt duurzame houten rockerboards, met een speciale beschermende rand, waardoor vingertjes er niet onder klem kunnen komen. Heel handig, want inderdaad, het eerste wat Isaya deed toen ze het rockerboard zag, was er op gaan schommelen en het eerste dat Alela deed was ernaar toe kruipen en haar kleine vingertjes eronder doen. We hielden onze adem in en… niks. De beschermende rand zorgde ervoor dat de meiden veilig hun ding konden doen.

Weleda 100% natuurlijke babyverzorging

Onze We Rock! is afgewerkt met een roze vilten bovenlaag. Echt een pracht exemplaar die heel goed in ons interieur past. Maar er zijn natuurlijk allerlei andere kleuren verkrijgbaar. En ook vormen trouwens! Wij hebben de klassieke vorm. En het is zo’n succes! Er gaat geen dag voorbij dat er niet mee wordt gespeeld. Een prachtig, duurzaam cadeau dat jaren meegaat en meegroeit met het spel van je kindje.

En dat kindje, dat moet natuurlijk ook verzorgd worden. Het liefst met natuurlijke huidverzorging, zonder chemicaliën die de huid meer kwaad dan goed doen en die de huidbarrière binnendringen en de hormoonbalans verstoren. Natuurlijke huidverzorging kan ik iedereen aanraden, maar voor de kleintje is het eigenlijk een must. Daarom gebruiken wij op zowel Alela als Isaya babyverzorging en kinderverzorging van Weleda. Ik heb de producten in deze winactie zelf mogen uitkiezen en heb dus gekozen voor producten die wij zelf gebruiken en waar we helemaal dol op zijn.

Weleda en We Rock! Winactie

Uit de babyverzorging vind je in deze Weleda en We Rock! winactie:

  • De Calendula verzorgende olie: deze gebruiken we sinds Isaya een baby is en daarna voor Alela als olie voor in bad en als massage olie.
  • De Calendula billencrΓ¨me: voor beide meiden de enige crΓ¨me die we ooit op hun billetjes hebben gesmeerd als ze een rode huid hadden.
  • De Calendula Shampoo & Douche: een heerlijke twee-in-een voor de kwetsbare babyhuid en zachte pluishaartjes. Prikt niet in de ogen en ruikt heel lekker.
  • Calendula gezichtscrΓ¨me: met name ideaal voor de koude maanden, voor als ze een schrale huid hebben of ter preventie ervan.
  • Edelweiss zonnebrand spf 30: natuurlijke zonnebrand is zΓ³ belangrijk, niet alleen voor je kindje, maar ook voor het milieu. Ik heb al vaak over deze van Weleda geschreven en ook over de:
  • Edelweiss aftersun: echt ideaal. Hij ruikt zo lekker en verzacht en verzorgt na een lange dag in de zon. Heerlijk!
  • 2 – in 1 blije Sinaasappel wash: deze is momenteel Isaya’s favoriet. Haar eigen fles: dat vindt ze interessant en helpt haar om over haar weerstand tegen haren wassen heen te komen.
  • Kindertandpasta: Ik wilde deze persΓ© erin hebben, want o moeders! (en vaders) jullie weten hoΓ© belangrijk het is om een fijne tandpasta te hebben voor je kindje. Wat dat scheelt aan soebatten ‘s avonds. De natuurlijke tandpasta’s van Weleda, die voor kinderen en de Rathania voor volwassenen, zijn bij ons favoriet.
Rockerboard winactie

Hoe doe je mee met de winactie?

  • Volg We Rock! op Instagram (@werockwoodentoys)
  • Volg Weleda op Instagram (@weledabenelux)
  • Volg mij op Instagram (@karivdheide)
  • Laat een bericht achter onder de Instagram post van deze winacie op mijn Instagram
  • Tag minimaal 2 vrienden
  • Voor extra entry: Deel de Instagrampost in je stories
  • Voor nog een extra entry: Laat onder deze blog een reactie achter [zet wel even je Instagram naam erbij!]

De winnaar wordt bekend gemaakt op 21 juli 2019 [1 dag na Alela’s eerste verjaardag!]

Columns by Kari

Ad [gifted]

107 thoughts on “Giga Winactie met We Rock! en Weleda

  1. Ja uiteraard doe ik mee voor dat geweldige balansbord!!! Staat al zΓ³ lang bovenaan mijn wensenlijstje…
    ig; annebelpluimert

    1. Wat leuk dat ik kennis heb leren maken met je blog. Kende “je” nog niet, maar nu wel, hoor! Ben eens lekker gaan spitten op je blog. Leuk! Je hebt me enthousiast gemaakt voor de zonnebrandcrΓ¨me en after sun van Weleda. Kende deze nog niet, terwijl ik toch ook al jaren fan van het merk ben. Voor mezelf en mijn zoon.
      Ik doe dan ook graag mee aan je winactie mede omdat ik dat board ook wel zie zitten voor mijn zoon van bijna 2.
      Op Insta heet ik @doll.van.joyce

  2. Super leuk zo’n board voor onze kinders van 1 en 3 jaar! En ook Weleda producten zijn hier meer dan welkom. ❀️
    Insta naam: estherreuver

  3. Jaaaa ik doe graag mee Simon is over 5 weken 1 en dit zou een extra gaaf cadeau zijn 😍😍 hij begint ook te klimmen en hadden er vanmorgen over wat we zouden kunnen aanschaffen wat veilig is! Instanaam: Maaike.den.besten

  4. Wat doe ik graag mee voor mijn meisje! Inderdaad een droom! Onlangs 3 geworden en dit zou nog een fantastisch cadeau zijn! Daarnaast, zijn we nog steeds opzoek naar een geschikte verzorging. Alles wat ik koop, geeft tot nu toe uitslag bij haar. Had eerlijk gezegd nog niet aan Weleda gedacht gek genoeg! Gebruik zelf al jaren hun gezichtscrème. Nu maar duimen! Ig naam is: wendy_kruitbosch_vanberne

  5. mega leuke giveaway! super fijn dat je zoveel groene dingen promoot! wij doen heel graag mee met de winactie! <3
    @lauraapie

  6. Ooohhh wauw!!!! YES PLEASE!! πŸ’•
    Onze meisjes van 4 en 1 spelen het allerliefste samen en met deze wobbel gaat dat echt perfect! Lekker klimmen, klauteren, glijden en vooral gek doen en lachen samen!
    En de producten van weleda….. tja….. die zijn heerlijk! πŸ–€
    Ik doe ook zeker al mee op Instagram @voor_hippe_kids

  7. Wow wat een winactie! In september wordt Fiene 2 jaar en wij gunnen haar ook zo’n mooi en slim(voor de vingertjes) bord! Momenteel heb ik het zo druk met haar 2maanden-oud broertje, dat ik echt te weinig met Fiene naar gym of iets dergelijks kan gaan! Zo’n bord zou dus ook geweldig zijn om thuis wat te gymmen. En ook ik moet meedoen om in shape te komen haha! Uiteraard is Weleda ook heerlijk om onszelf goed te verzorgenβ™‘
    Liefs anna.lovelymoments

    1. Oohh wauw!! Jullie kleine meisje alweer bijna 1. Wij doen natuurlijk ontzettend graag mee. De producten van weleda de enige die we gebruiken voor ons meisje ❀️ dus die komen zeker goed van pas. We rock kende ik nog niet, wat een fijn en mooi merkje. Mijn instagramnaam is denisebosch89.
      Fingers crossed

  8. Dit is idd een hele gave winactie! Ons meisje is net 2 weekjes oud en knapt uit haar velletje! Ben druk aan het smeren met babyzalf, maar deze productlijn klinkt nog veel beter! Alles om ons kleine prinsesje te beschermen. (Insta jelmar520)

  9. Toffe winactie zeg! Van harte met haar eerste verjaardag alvast. Mijpaaltje!! Liefs, @cindyvrooijen

  10. Lieve Karianne wat een superactie jaaa ik doe heel graag mee, hou van Weleda! En die We Rock lijkt me ook heel leuk voor Eva! Liefs, Mary @maryoverbeek

  11. Ooohhh wauw!! Wat een tΓ© gekke actie! Ik doe heeeeel graag mee! Ben fan van Weleda en het balansbord vind ik echt super! Nu met een baby erbij lijkt dit me idd heel fijn aangezien er geen vingers en teentjes onder komen.

    Voor jullie alvast een hele fijne verjaardag! Ook alweer 1 jaar! 😳 de tijd vliegt….

    Liefs,
    Anna (@mommiesandmiracles)

  12. Ik doe graag mee voor mijn zusje die haar eerste kindje verwacht. Dit zou zo’n gave verrassing voor haar zijn!
    En jullie natuurlijk gefeliciteerd met Isaya, 1 jaar, zo’n mooie mijlpaal πŸ’›πŸŽ‰
    Liefs Maja @spetter_nl

  13. hieperdepiep! en whoo wat een fijne winactie zeg ! wat een fijne producten! wij zouden er iig heel blij van worden 😍 groetjes van @hillepil

  14. Super toffe actie!
    Onze clientjes (we runnen een kleine dagopvang en logeerhuis voor kids met beperking) & onze eigen aap van 8mnd kan hier vast mee uit de voeten!

    [@desireeboessenkool]

  15. Ik wacht echt al zΓ³ lang op deze winactie. Zo gaaf dat je een werock-boord mag weggeven. Het zou mooi zijn als ik mijn man ervan kan overtuigen dat duurzaam speelgoed een goede investering is!
    En mooi meegenomen als ik eens wat producten van Weleda kan testen. Lijkt me heel fijn voor ons zoontje!
    Alvast een fijne 1e verjaardag gewenst voor Alela!
    Liefs van @karendej1987

  16. Gefeliciteerd met haar eerste verjaardag! Zo bijzonder! Sinds jij mij deze wobbel 2.0 tipte, ben ik er helemaal weg van. En Weleda is ook top. Wij gebruiken standaard de olie, billencreme en de gezichtscreme. Ik doe dus heel graag mee (@femke_marijne)

  17. Weleda is inderdaad een heel fijn merk. Leuke winactie, mijn dochtertje zou leuk zijn voor de kinderen. Wel jammer dat deze actie alleen via IG is, want dat heb ik niet.

  18. Wat een leuke actie! Ik ben dan geen roze mama als jij, maar wel gedeelde interesse in houten speelgoed en heerlijke natuurlijke verzorgingsproducten. Succes met uitkiezen!
    Roomster88 is mijn Instagram.

  19. Ja wij doen graag mee voor de tweeling op komst en voor mn jongste dochter zijn deze ook heerlijk.op instagram ook meegedaan onder de naam natalie_chayenna_jayda

  20. oh wij wensen ook al zo lang een balansboard! De oudste klimt en klautert overal op dus hij zou het geweldig vinden! Maar ook Jurre is al zeer ondernemend… maar wij hikken ook aan tegen de vingertjes. Dit klinkt als de perfecte oplossing. Helaas is Jurre 2 dagen ouder dan Alela dus de winactie is voor zijn verjaardag iets te laat maar desondanks doe ik heel graag mee en duimen we heel hard! Ik zie de blije gezichtjes al voor me πŸ™‚

  21. Hplk zal ze een geweldige verjaardah beleven, maar dat zeker en vast πŸ’› graag doen we mee ad give away voor zoonlief, zot van heerlijk geurende badjes, maar vooral van parcours! Daar zou het wobbelboard ideaal voor zijn

    @maaikevdp instaπŸ“·

  22. Eerst en vooral een dikke dikke proficiat met Alela’s β€˜bijna’ eerste verjaardag 🀩πŸ₯³ wij doen graag mee voor Noalyntje omdat we WELEDE FANS zijn πŸ™ŒπŸ» en het We rock board een echt MUSTHAVE is! Geniet van je spruitje haar eerste verjaardag meid 🧑 @ellenpopelier

  23. Dit is echt een enorm toffe giveaway! De producten van Weleda lijken me zo fijn en dat randje van het balansbord is gewoon geniaal!

  24. Leuk om je blog te lezen. Ik ben zelf ook fan van weldra en gebruiken elke dag de billencreme voor het gevoelige huidje van mijn dochter. En is evenwicht mag ze nog wel wat leren. Zo’n balanceboard lijkt me fantastisch, super dat je het mocht uitproberen
    Gr Esther (insta naam es-ster-handmade)

  25. Jaaa, daar is ie dan! Wat een te gekke give-away! Natuurlijk wilde ik hier heel graag aan mee doen (te vroeg zelfs hahah)
    Een balanceboard met beschermende rand klinkt me echt als muziek in de oren. Zoiezo speelgoed waar verschillende leeftijdscategorieΓ«n zich mee kunnen vermaken vind ik ideaal! Als schoonheidsspecialiste weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om te weten wat je op je huid en zeker op de huidjes van je kinderen smeert! Super benieuwd dus ook naar deze producten van Weleda! Philou is zoiezo al mega dan van de tandpasta!

    Liefs Annemarie (instagram: Mamdemoiselle)

  26. Wat een leuke blog heb je! Binnenkort maar eens de tijd voor nemen om te lezen! En wat een gave winactie! Mijn dochtertje heeft een erg gevoelig huid, zeker in combinatie met haar allergieΓ«n. De producten van Weleda zijn dus echt een uitkomst voor haar. Dus dit pakket zou meer dan welkom zijn!

    1. Jaaa wij doen mee wat een leuke winactie! Marietteschot88. Onze meisjes zullen dit geweldig vinden. En mama natuurlijk blij met de heerlijke pruducten van weleda ❀️

  27. Ooh wat een gave winactie! Past precies in ons idee van duurzaam en bewust leven. Onze avontuurlijke dochter weet hier wel raad mee en onze pasgeboren zoon zal ook genieten van de weleda producten.

    Afgelopen zaterdag is ons tweede kindje geboren en hoop dat de borstvoeding net zo’n feestje wordt als bij jou. Tuurlijk zijn er mindere momenten maar vind het altijd mooi om langs te zien komen hoe eerlijk je er over bent (ook de nachten πŸ˜‰

    Instagram: kimtilstra

  28. Enorm gave actie dit. Past ook helemaal in mijn straatje πŸ™‚ Ik doe heel graag mee voor mijn vier aapjes… duimen duimen duimen

  29. Bijna 1! Wiehoee! Ik doe heel graag mee aan je gave winactie! Met een peuter van 2,5 en een baby van 4 maanden is het meer dan welkom! Zelf ben ik ook fan van Weleda, maar heb voor de kinderen nog niet veel uitgeprobeerd moet ik je zeggen. Tijd om te doen! @pscheryl

  30. Hip hip hooray!! Bijna 1 jaar wat een mijlpaal. Wat een super leuke winactie, ik doe hier dolgraag aan mij mee voor mijn twee guppies van 2 & 3! Welk kind gun je nu niet zo’n tof pakket!? Dusss fingers crossed hoor!

  31. Gave winactie. Wij doen zeker mee 😍😍. @doortje.mama_van_ruiz

  32. Hoeraa ! Bijna een jaar , en wat een toffe winactie die je mag delen! Graag doen wij mee 😊.
    @Chandaa_

  33. Wauw! Dit willen wij echt heeeel graag winnen! @mamavanmiloufeline_

  34. Wat gaat de tijd dan snel! Al bijna 1 jaar! Ik snap dat je super trots bent dat je met deze merken mag samen werken. Heerlijke producten van weleda! Ik wist niet dat ze ook tandpasta hadden, daar ga Ik meteen naar kijken morgen, was me net aan het orienteren op een goede tandpasta voor Julan. En het bord van we rock super! Kan Julan zich mooi mee vermaken als zijn zusje er straks is en ze aan de borst hangt. Toch wel iets waarvan ik soms denk hoe ga ik dat doen met een drukke dreumes. Maar we gaan ons best doen dus het komt vast goed. Heerlijk om onze kleine meid met producten te mogen verzorgen die goed zijn voor haar maar ook nog eens dierproefvrij! Wij doen lekker mee β™‘

    Liefs

    Lea (Mamavan.julan)

  35. Alvast een gelukkige verjaardag! Extra speciaal zo een eerste!

    We zijn grote fan van Weleda, een merk dat een vaste waarde is in onze kasten. Echte kwaliteit Γ©n dierproefvrij, wat we erg belangrijk vinden. Mijn zoontje is ook 1 en een echte klimmer. Hij is de hele dag in de weer en volgens mij zou hij een rockerboard geweldig vinden, geeft weer wat extra uitdaging en speelplezier.

    (goelekeboeleke op IG)

  36. Oehhh zo’n balans bord staat al jaren op ons lijstje! Geweldig voor de oudste 2 jongens om lekker te wiebelen, klimmen en lekker in hun fantasie wereld te spelen. En voor ons jongste als ze straks 1 is!
    Ik gebruik zelf wel al weleda producten maar heb die voor de kleintjes nog niet ontdekt! Daar ben ik erg benieuwd naar.
    Doe dus heeeel graag mee!
    Liefs Tamarah @tamzeg_

  37. Wauw, wat een geweldige winactie! Ik volg je met veel plezier en doe graag mee! Mijn Instagram is ninafransje

  38. Leuke uitgebreide blog! Handig, dat de vingers er niet onder kunnen komen. Ik doe graag mee. Op instagram heet ik @jolandahoogd

  39. Wat gaaf zeg! Ik doe heel graag mee voor deze mooie prijzen! @Leonie.wijkniet

  40. Natuurlijk doe ik mee voor het balansbord maar de aftersun en de calendula producten zou ik graag willen proberen. Mijn zoontje heeft behoorlijk last van eczeem. Zo zielig nog geen jaar en hij weet al dat als hij zijn beentjes ergens langs krabt dat het dan helpt tegen de jeuk. Ik probeer al van alles dus weer iets nieuws kunnen uitproberen zou super fijn zijn @boysmom_ellen op insta ☺️

  41. Hieperdepiep Hoera! Zo is jarig worden nΓ³g leuker πŸ˜‰ Ik ben normaal niet zo voor de winacties, maar deze kon ik niet zomaar voorbij laten gaan. Op Instagram kan je me terugvinden als roseaftermotherhood πŸ™‚ Alvast een hele gelukkige verjaardag gewenst x

  42. Oh dit zou super zijn om te winnen voor Leon! Altijd leuke om nieuwe producten te leren kennen en testen. Insta: @sonckie

  43. Lieve Kari!
    Zo graag doe ik mee met je winactie! Maar na het lezen van je blog ben ik zwaar in overweging om deze balansboard te kopen mocht ik niet winnen! Want ook ik en mijn vriend waren bang voor de vingertjes die er onder kunnen komen…:( en zo te zien is dat bij deze geen probleem!!! πŸ’“ zo fijn om te lezen. Dankjewel voor al je leuke blogs en tips ook met de borstvoeding! Liefs, Sandra – familyofthree._

  44. Ohhh i’m zeker in! Wat een heerlijke giveaway! m_van_der_kuyl En alvast gefeliciteerd met je kleintje, zo’n bijzondere leeftijd 😍

  45. Hipperdepip hoera voor Alela! Geniet ervan met iedereen die jullie graag zien 😍❀️
    Liefs
    lisa.moers

  46. Eerst en vooral: I LOVE YOUR BLOG! Ik ben net getagged in je instagram en ben hier zo terrecht gekomen.. oooh ik ga mij kunnen bezighouden met je posts lezen. Al scrollend zag ik heel wat ecofriendly/animalfriendly dingen passeren en dit vind ik GE-WEL-DIG!! Ooh ik probeer hier meer en meer op te letten en hoop veel te kunnen leren van je! Hier thuis hebben we om deze reden ook voor Weleda producten gekozen! De giveaway die je organiseert vind ik dan ook TOP! Mijn dochtertje viert ook bijna haar eerste verjaardag!! Dus dit zou een topcadeau zijn voor haar! 😍😍

  47. De max! Ik gebruik weleda ook voor mijzelf en voor mijn zoontje die volgende week verjaart 😍 1 jaar al 😍 Wij dromen ook van een balanceboard dus deze actie is een droom combo πŸ₯³

  48. Fijne blog heb je! Altijd leuk om iets nieuw om te lezen te ontdekken! We zijn hier al langer fan van Weleda en ik ben zo benieuwd wat ons 2-jarig zoontje allemaal gaat uitspoken met het balanceboard!! Deze wedstrijd is dus perfect voor ons πŸ˜‰
    Alvast een gelukkige verjaardag voor Alela!

  49. Wij doen supergraag mee want die meisjes van 20/7/2018 zijn superlieve schatjes. @sproetje86

  50. Het is inderdaad een geweldige give a way. Mijn dochter maakt altijd een drama van haar tanden te poetsen. Misschien dat Weleda wel de oplossing is! Het we rock board is geweldig. Met binnenkort een tweeling in huis kan onze dochter er veilig mee spelen 😍.
    Instagram: Annelies_de_herdt

  51. Wat leuk deze actie! Ben een trouwe instagram fan. Ik vind het super om je te volgen, de manier van duurzaam en vegan leven inspireert me.
    Het leukste vind ik eigenlijk je dochters en hoe leuk ze spelen . Alela is een paar weekjes ouder dan mijn eigen dochter . Dus ik zie veel herkennings punten (alsnog gefeliciteerd πŸŽ‰.) Dit zou een perfect verjaardags cadeautje zijn voor mijn kleine meid, die stiekem eigenlijk al helemaal niet zo klein meer is. ( waar is mijn baby nou? ) Ze klimt en kruipt overal tussen/ op en onder en het kan niet wild genoeg gaan.
    Ik blijft je trouw volgen, erg leuk!
    Owja mijn instagram is @Liesbeth626

  52. Love it ❀️❀️❀️❀️❀️.
    @derisica

  53. Ik doe mee met deze winactie voor mijn klein neefje en nichtje. Ik ben hun tante en ik denk dat ik hun ga gelukkig maken met een board. Ik ga dan elke keer hun prachtige glimlachjes zien, en die maken mij zo gelukkig!
    Insta: @julie_vanv

  54. Alvast een hele bijzondere 1e verjaardag toegewenst! Superleuke winactie. Hier kan ik mijn 2 klauteraars echt mee verblijden. De verzorgingsproducten zijn mega welkom. Lieve groet Vanessa (op IG: raffaela.81)

  55. Ooohhh!! Wij hebben een kansje gewaagd voor m’n dochtertje Emilia πŸ’ž (@lauravanhasselt_)

  56. WAUW!!!!!! Je hebt niets te veel gezegd, wat een mega winactie!! Hier word ik héél blij van!! Mijn dochter Fenna wordt ik oktober 3 en ik heb dit rockerboard op haar lijstje staan! Ik denk dat ze dit fantastisch gaat vinden, maar laten we wel wezen het is best een uitgave. Daarom heb ik wel lang getwijfeld. Maar wat slim bedacht dat de vingers er niet onder kunnen komen!! Want we hebben ook nog een kleine man rond tijgeren die ook overal op af gaat.
    En de producten sjah gewoon super! Ik hou niet van troep in producten van mn kids en stiekem vind ik het zelf ook heel lekker!
    Ik waag dus dol graag een kans voor Fenna en Sepp:)
    Op ig heet ik fennaisgrotezus

  57. Yes yes yes!!!! Dit zou nu zo goed van pas komen. Alle natuurlijke producten voor onze dochter die gisteren is geboren die wij kunnen gebruiken. En voor grote broer en zus die lekker kunnen spelen terwijl mama voed. Super leuk, lekker en handig πŸ€πŸ€πŸ’›πŸ’›πŸ’›βœ¨βœ¨ komt allemaal goed van pas nu. Ik ga duimen. En… Alvast GEFELICITEERD met Alela πŸ’ž

  58. Ik doe ook mee !! Binnenkort wordt Rhydian 2, en ik wil deze suuuper graag voor zijn verjaardag winnen!! Alle voorwaarden gekeken en aan voldaan!

    Liefs,

    Karine (Mamashuisje.nl)

  59. Ik doe zeker mee. Heerlijk om je te volgen en een heerlijke winactie! Alvast van harte gefeliciteerd! Liefs, Rozanne @roos.en.fee

  60. Wat een geweldige actie! Heerlijke producten! Ik doe natuurlijk graag mee en alvast gefeliciteerd!! Mijn dochter is net 1 jaar en het blijft zo bijzonder!

  61. Gefeliciteerd met de (nu echt bijna) verjaardag van Alela!! echt een super leuke winactie, ik doe graag mee! Heerlijke verzorging producten voor Sepp en zo’n leuk We Rock board voor als hij wat groter is. Zou echt super leuk zijn voor onze kleine man.

    Liefs,
    Marieke (mama.van.sepp)

  62. Hoi Kari, wat een super leuke actie! Ik wil graag winnen voor mijn zoontjes, omdat ze vol energie zitten en deze op het rockerboard wel kwijt kunnen, en anders kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten gaan en het balanceboard creatief inzetten.
    Ze hebben allebei een gevoelige huid, dus producten van Weleda zijn altijd welkom πŸ€—πŸ€
    Een fijne dag morgen, alvast gefeliciteerd met Alela!

  63. Gefeliciteerd met de verjaardag van Alela! Wat gaat de tijd toch snel he?! Over een week wordt ons zoontje ook alweer 1 jaar. Wat heeft hij al veel geleerd het afgelopen jaar. Vooral op motorisch gebied is hij vlot en veel nieuwe dingen aan het ontdekken. Het WeRock! Board komt voor hem dus goed van pas. Tevens heeft hij helaas een erg gevoelige huid (veel eczeem) hopelijk werken de producten van Weleda goed voor hem. Wij doen dus graag mee met deze geweldige winactie!
    Mijn instragramnaam is: hilde_matthijssen

  64. Van harte gefeliciteerd met je kindje!
    Wat een gave blog en wat een gave winactie! Wij zijn sinds de geboorte van ons kleine meisje al fan van weleda en sinds een poosje ben ik ook van van het balansboard! Ons meisje is een ware acrobaat en hoe kan ze zich beter vermaken dan met zo’n board! Wij maken heel graag kans!
    Groetjes Diede (insta: mamavanliz)

  65. Hiep hiep hoeraaaaa voor Alela! Wat gaat de tijd snel!
    Graag doen we mee met de give away (karolien_dc)

  66. Wat een leuke winactie! Mijn zoon is een klein denkertje en hij valt moeilijk in slaap. Hij heeft laatst een yogales gevolgd en daar ook een aantal oefeningen op een balans board geoefend. Hij vond dat heel fijn en wil nu graag een board voor zijn verjaardag 29 juliπŸ’

  67. Gefeliciteerd met je kleine meid en wat super leuheuk!!! Ik zou dit graag cadeau geven aan mijn tweelingmeiden. Ik ben in love!!
    Mijn instanaam is @fit.mom.sas

  68. Wow! Ik doe graag mee met deze geweldige winactie. Ik kende je site en account nog niet maar ben om. Wat een goede artikelen en informatie schrijf jij op! Super!
    Fijne verjaardag gewenst.
    Groetjes Esther @esther2704

  69. We gebruiken wasbare luiers met onze zoon sinds hij 3 maanden oud was en erg blij en tevreden zijn. We konden andere vrienden overtuigen. (Instagram skavyra)

  70. Super leuke winactie! Ik doe zeker heel graag mee voor onze zoon en zijn aankomende babyzusje!
    Liefs!
    @michellemeijs

  71. Over een paar weken ziet onze eerste het levenslicht! Zo spannend! We kunnen niet wachten… En natuurlijk willen wij het zo goed mogelijk doen (herkenbaar voor iemand?!πŸ˜‰), waarbij wij uitkwamen op de verzorgingsproducten uit deze post! En de β€˜we rock’, die wil toch iedereen! 😍 Geniet van de verjaardag van de kleine en wat een leuke site! Groetjes Jorieke
    19jorieke90

  72. Wauw, wat een leuke actie. We zijn hier voortdurend op zoek naar fijn speelgoed voor onze ontdekker Remi van 2 jaartjes oud. Hij heeft veel uitdaging nodig. Daarom zou het heeeeeel fijn zijn mochten wij zo’n bord mogen ontvangen. Hij is er net 2 geworden, dus een extra verjaardagscadeautje zou hem supergelukkig maken πŸ₯° (@rebeccadegrande)

  73. Ik volg je nog niet lang, maar wat schrijf je leuke en goede blogs! En wat een toffe actie zeg. Hier nu ook Weleda ontdekt, vooral de billenzalf vind ik erg fijn. Er valt nog meer te ontdekken van Weleda als ik je blog zo lees. Zou leuk zijn om op deze manier meer van Weleda te kunnen ontdekken. Zo goed om goede producten te gebruiken voor de huis van je kindje. En de we rock board zou hier heel welkom zijn voor onze drie kids. @riannew8

  74. Ik doe mee, wat een toffe winactie.
    Alvast gefeliciteerd met Alela πŸ₯³
    Mijn instagram is: robiiiii__

  75. Wauw wat een gave actie! Ik doe graag mee. @esmeraldagroenland

  76. Alvast gefeliciteerd met de verjaardag van je kleine meisje, wat gaat het snel he! Dacht altijd dat dit zwaar clichΓ© was, maar ook mijn meisje is alweer 1! Ik doe heel graag mee met deze te gekke winactie! X Mellany (@mellanyloonen)

  77. Allereerst van harte gefeliciteerd met Alela! Hopelijk hebben jullie een mooie dag vandaag. Wij zijn ook helemaal fan van de producten in je blog en doen zeker mee aan de leuke winactie! Lieve groetjes, Emely (ig: emely.robin.liv)

  78. Twee zalige merken, Werock en Weleda! Wij zijn al grote fan van de tweede en heel benieuwd om de eerste te leren kennen ☺️
    Mooie keuze, trouwens, de roze vilt πŸ’• (@isabellevdb)

  79. Gefeliciteerd met alela! 1 jaar wat gaat dat snel. Super gave winactie. Mijn zoon wordt volgende week een half jaar, zou erg leuk zijn om te winnen. Het zijn heerlijke producten van weleda, daar worden we blij van πŸ™‚

    Instanaam marieke_23

  80. zou echt wel 100x willen mee doen met deze mega leuke winactie!
    wil heeel graag voor Julie d’r verjaardag zo’n mooi wobbelboard en ben heel benieuwd naar de zonnebrand van Weleda! πŸ’•πŸ’•πŸŒΈ

    Van harte gefeliciteerd met lieve Alela! geniet van vandaag en elkaar!!!

    liefs laura xxxx
    (@lauraapie)

  81. Wij willen jullie een hele mooie stralende dag toewensen op Alela haar 1e verjaardag.

    Liefs,
    Fauve en knuffel van mijn dochtertje Charlie.

    Fauve.bobbink

  82. Wat leuk om je blog te lezen. Heel herkenbaar en fijne tips als mamas onder elkaar. Ik ben groot weleda fan, de enige billenzalf die heel goed helpt tegen spuitluiers als ze tandjes krijgen! Van harte gefeliciteerd met Alela! Maak er een mooi feestje van.
    Groetjes @kimmieboogers

  83. Jaaa ik doe ook mee!! heb gereageerd met @pimheezen omdat m’n vriendin deze heel graag wil winnen voor onze dochter: Julie.

    Gefeliciteerd!

  84. Wat een heerlijke actie voor Alela haar verjaardag! Ik heb thuis een hypergevoelig 11-maandertje dat oh zo dankbaar is om Weleda producten. Het verschil is zo zichtbaar op haar huidje. En zo’n board is al helemaal top, al denk ik dat haar broer er eerst en vooral wat testen mee zal uitvoeren πŸ˜… wij duimen in elk geval!! X @sophievanbael

  85. Hi! Gefeliciteerd met Alela! Mijn lieve nichtje Julie (van m’n zus, @lauraapie) wordt in september 1 jaar en wat zou ik graag dit willen geven aan haar! Zo leuk! Liefs, pien @pieniex

  86. We doen heel graag mee met deze actie. πŸ˜πŸ€ @elien_vermeersch

  87. Toffe actie met top producten waar wij thuis helemaal fan van zijn. Hier doen wij graag aan mee 😍
    Insta: lienie__

  88. Gefeliciteerd en wat verwen je ons met een fijne winactie! Hopelijk heb je snel het “swipe aantal” instagramvolgers want ik lees je berichten graag! πŸ™‚

  89. Ja super tof wat een feestje alweer. Ik doe heel graag mee op insta heet ik kristel_mama_van_m_en_m
    Dat zou toch geweldig zijn

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.