De Colour Lip Balms van Weleda

Weleda heeft iets nieuws! Drie getinte lip balms die beloven je lippen zowel te verzorgen als extra kleur en glans te geven. De Weleda Colour Lip Balm is vegan en bevat onder andere bio sheabutter en bio jojobaolie: twee olien die bekend staan om hun verzorgende karakter. Als groot Weleda fan moest ik dat natuurlijk even uitproberen. Er zijn drie kleuren. Van licht naar iets donkerder: nude, rose en berry red. Ik heb ze alle drie getest en in deze blog vertel ik meer over de Weleda Colour Lip Balm en wat ik er van vind!

Weleda Colour Lip Balm Swatches

Van links naar rechts zie je de drie tinten: nude, rose en berry red. Zoals je ziet is het een transparante, subtiele formule. Verwacht geen super gepigmenteerde lip cremes. Het zijn echt lip balms, maar dan met een tintje. Ze versterken of neutraliseren de natuurlijke kleur van je lippen: ze passen de kleur niet volledig aan. De lip balms kosten €6,99.

De lip balms zijn creamy en makkelijk smeerbaar. Ze voelen hyderaterend aan en plakken niet. De lip balms ruiken licht naar rozen en vanille en hebben geen uitgesproken smaak. De tubes vind ik heel handig, hygiënisch en gemakkelijk mee te nemen. Ze zijn ook prettig over een lipstick, voor een beetje extra glans en hydratatie.

De kleuren

Nude
[easy-image-collage id=18797]

De nude kleur heeft niet een heel duidelijk effect op mijn lippen en lijst, zoals je hieronder ook kunt zien, bij mij sterk op de rose. Hij is wel iets lichter, dus als je hele lichte lippen hebt, is het jouw nudekleur. Als je je lippen iets lichter wilt maken, kan dat wellicht met deze lip balm.

Koop de Weleda Colour Lip Balm in de kleur Nude bij drogist.nl voor €6,99.

 Rose
[easy-image-collage id=18798]

Dit vind ik een hele fijne kleur voor everyday wear. Voor mijn lippen een echte nudekleur. Dit is een echt “your lips but better” lip product. Hij geeft een subtiele kleur, met een mooie glans. Naar deze grijp ik het vaakst.

Koop de Weleda Colour Lip Balm in de kleur Rose bij drogist.nl voor €6,99.

 Berry Red
[easy-image-collage id=18799]

Dit is de donkerste tint en dus de perfect nude kleur als je lippen donkerder zijn dan die van mij. Ondanks dat ik de rose het vaakst gebruik, vind ik dit de mooiste tint. Wellicht omdat hij de meest uitgesproken kleur heeft. Echte aanrader.

Koop de Weleda Colour Lip Balm in de kleur Berry Red bij drogist.nl voor €6,99.

Als je op zoek bent naar een lip balm met een tintje en het belangrijk vindt dat producten dierproefvrij, vegan en natuurlijk zijn, dan is dit een echte aankoop voor jou. Ik kan geen nadelen bedenken bij de lip balms. Misschien dat ze wat prijziger zijn dan de gemiddelde lip balm bij de drogist. Maar ik vind persoonlijk groen, eerlijk & kwaliteit een paar euro extra waard.

En in deze lijn zijn ook getinte dagcrèmes uitgebracht! Ik heb ze nog niet getest, wel op mijn handen uitgeprobeerd en aan geroken: ze ruiken en voelen zalig. Ze kosten €12,99 bij de Drogist.

Ik heb deze producten ontvangen van UPR. Deze blog bevat enkele affiliate links.

6 thoughts on “De Colour Lip Balms van Weleda

  1. Ik ga zelf ook altijd voor zachte tinten zoals die rose kleur. Maar dat berry red staat je prachtig!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.