Grote winactie met Green People | zonnebrand, zelfbruiner & aftersun

Deze week kun je een prachtig pakket winnen van Green People, een heel mooi biologisch merk. Ik mag vier producten weggeven aan een van jullie, waaronder zonnebrand en een natuurlijke zelfbruiner! Ik heb de producten zelf een tijdje in gebruik nu en daarom leek het me leuk om jullie in deze blog niet alleen te vertellen over de winactie, maar ook over het merk en hoe de producten bevallen. Lees & doe je mee?

Over Green People

Green People is een merk uit het Verenigd Koninkrijk en opgezet door een moeder die schrok van de enorme hoeveelheid chemische troep in de huidverzorging voor kinderen. Ze besloot producten te ontwikkelen met natuurlijke ingrediΓ«nten, die vrij zijn van schadelijke stoffen en rijk zijn aan biologische ingrediΓ«nten. Het merk bevat tot 99% natuurlijke ingrediΓ«nten, 80-85% biologische ingrediΓ«nten, is 100% dierproefvrij en vegan en heeft het EcoCert keurmerk.

De winactie!

De winactie vindt plaats op mijn Instagram (@karivdheide). Je kunt de zonnebrand SPF30, gezichtszonnebrand SPF30, de aftersun en de zelfbruiner winnen. Een prachtig pakket van 4 must haves voor de zomer dus! Zoek de foto van de Green People producten op in mijn feed, volg de voorwaarden van de winactie en je maakt kans om 12 juli 2020 deze mooie producten te winnen.

Over de zonnebrand van Green People

De zonnebescherming van Green People bevat 78% (gezichtszonnebrand) en 84% (zonnebrand voor het lichaam) biologische ingrediΓ«nten en biedt zowel UVB als UVA bescherming. Dat betekent dat de zonnebrand niet alleen beschermt tegen verbranden maar ook tegen huidveroudering. De basis van de zonnebrand is aloΓ« vera. Als Tropenkind leer je deze plant al op jonge leeftijd op waarde schatten. We gebruiken het op Curacao voor schaafwondjes, grotere wonden, droge huid, een verbrandde huid en nog veel meer. Andere heilzame ingrediΓ«nten in de zonnebrand zijn edelweiss, rozemarijn, groene thee en kamille. Goed om te weten: deze zonnebrand bevat zowel psychische als chemische filters, maar is gecertificeerd al Reef Safe. De verpakking is gemaakt van rietsuiker in plaats van plastic. De zonnebrand laat geen witte waas achter.

green people biologische zonnebrand

Over de zelfbruiner

Zoals ik in de blog over mijn natuurlijke skincare routine voor de zomer al schreef, vind ik het fijn om niet spierwit te zijn. Mijn armen worden meestal van zelf wel bruin omdat ik veel buiten ben met de meisjes. Maar mijn buik en benen geven het hele jaar door licht. Mijn gezicht blijft ook wit, omdat ik die kwetsbare huid heel consequent insmeer sinds ik een huidanalyse heb gedaan. Alle huidskleuren zijn mooi en zelfbruiners zijn vast niet aan iedereen besteed, maar ik gebruik iedere zomer een natuurlijke zelfbruiner, omdat ik me dan fijner en vrijer voel op het strand en met blote benen. De zelfbruiner van Green People is een lotion, waardoor hij super laagdrempelig is in gebruik. Je brengt ‘m aan als bodylotion (wel even met wat extra aandacht, zodat je mooie overgangen krijgt en geen plekken overslaat) en laat hem vervolgens even intrekken. In de loop van de dag ontwikkelt dan een mooie tan.

natuurlijke zelfbruiner gezicht

De aftersun van Green People

De aftersun heeft een instant verkoelende werking. Hij geeft een lichte tinteling op je huid na een dag in de zon. Daarna trekt de aftersun in en blijft een zacht gevoel achter: geen plakkerig gedoe, gewoon fijn spul.


Wil je meedoen met de winactie, kom dan even kijken op Instagram! Wil je een van deze producten van Green People kopen of kijken welke producten ze nog meer hebben, klik dan hier.

Columns by Kari

AD (gifted)

One thought on “Grote winactie met Green People | zonnebrand, zelfbruiner & aftersun

  1. Dat lijken me fijne producten. Misschien maar eens proberen. Jammer dat de winactie alleen op IG loopt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.