INIKA skincare winactie t.w.v. €215,- | 4 jaar Columns by Kari

Deze week bestaat mijn blog precies 4 jaar. De tijd is voorbij gevlogen en ik ben nog iedere dag dankbaar dat ik werk kan doen waar ik van houd, veel tijd met mijn meisjes kan doorbrengen en een heleboel lieve, leuke, slimme, grappige, groene mamas (in spé) heb ontmoet. Door de jaren heen heb ik ook prachtige merken ontdekt, groene merken, die milieuvriendelijk te werk gaan en mens, dier en natuur voorop hebben staan. INIKA is een van die merken en één van de allerbeste skincare- en make-up merken ter wereld. 100% natuurlijk, vegan, dierproefvrij en zelfs halal. Voor het 4-jarig bestaan van Columns by Kari mag ik een skincare pakket ter waarde van €215,- weggeven van INIKA organic. Doe je mee met deze INIKA winactie?

4 Jaar Columns by Kari

De tijd is voorbij gevlogen. Isaya was 1 toen ik begon met mijn blog, op zoek naar een manier om meer balans te vinden in ons werk/gezinsleven. Nu is ze 5 jaar en gaat ze haar tweede kleuterjaar in. En heeft ze een tweejarig zusje: een lief boefje met grappige en stoute streken. Een zusje dat opkijkt tegen haar knappe, slimme, lieve, zorgzame grote zus. Wat ben ik trots op mijn beppies. Ik ben dankbaar dat ik door mijn blog zoveel bij ze kan zijn, een boek heb mogen schrijven (begin oktober komt De groene mama uit!) en toffe opdrachten heb mogen schrijven, fotograferen en filmen. Het is hard werken – avonden, weekenden, tussen-de-bedrijven-door – maar ik het is de mooiste baan voor mij.

INIKA winactie

Ik ben heel dankbaar dat jullie hier zijn, lezend, berichtjes sturend, meedenkend, meelevend, mee lerend, met mij op pad naar een steeds milieuvriendelijker bestaan. Daarom doe ik deze INIKA winactie. Want dit merk is echt prachtig. De 100% natuurlijke huidverzorging die je vandaag kunt winnen is… zalig!

INIKA winactie: 100% natuurlijke cosmetica

Over INIKA

Als je mijn blog al een tijdje volgt ken je INIKA organic. Ik gebruik de makeup nu bijna 2 jaar en de nieuwe huidverzorgingslijn sinds een paar maanden. De producten van INIKA zijn 100% natuurlijk, 100% vegan, 100% hallal, 100% dierproefvrij en minimaal 70% biologisch. Het is een high end natuurlijk cosmetica merk: de beste kwaliteit, maar dan met zorg en respect voor de aarde en haar natuurlijke hulpbronnen ontwikkeld.

INIKA natuurlijke huidverzorging
Wat kun je winnen?

De INIKA winactie bestaat uit 5 natuurlijke huidverzorgingsproducten, met een gezamenlijke waarde van €215,-. Een luxe pakket dus, waar je jezelf of iemand anders de komende maanden heerlijk mee kunt verwennen. In de herfst en winter heeft je huid extra verzorging nodig en dit pakket is daar perfect voor!

  • INIKA Camellia Oil Cleanser
    Een zalige oil cleanser om je make-up mee te verwijderen en om je gezicht een deep cleanse mee te geven. De cleanser zit in een tube, met een siliconen opzetstukje. Hiermee kun je je huid zachtjes maar effectief reinigen en masseren.
INIKA winactie oil cleanser
  • INIKA Caviar Exfoliator
    Absoluut mijn favoriete INIKA skincare product. Ik vergeet altijd hoe effectief, verfrissend en fijn natuurlijke exfoliators zijn. De zachte korreltjes in de reiniger masseer je rustig in je natte huid onder de douche en na afloop heb je een heerlijk schone en stralende huid.
Natuurlijke exfoliator INIKA
  • INIKA Micellar Rose Water
    Een hele fijne no nonsense reiniger voor als je ‘s ochtends wakker wordt en even snel je gezicht wilt reinigen of aan het einde van de dag als je geen make-up hebt gedragen maar wel even de vervuiling van de dag van je huid wilt halen met een (wasbaar) wattenschijfje.
Rosewater INIKA
  • INIKA Eye Cream
    Een rijke, natuurlijke oogcrème die de huid rondom je ogen kalmeert, verfrist en verzorgt. Er zit een handige applicator aan de tube, waardoor je de crème op een verkoelende, zachte en hygiënische manier kunt aanbrengen.
INIKA winactie
  • INIKA Maca Root Day Cream
    Mijn tweede absolute favoriet: een prachtige, rijke en verzorgende dagcrème, waar je maar een heel klein beetje van nodig hebt. Hij hydrateert en verzorgt je huid de hele dag en hij ruikt werkelijk zalig!
INIKA dagcreme
Hoe kun je winnen?

Meedoen op de blog:

  • Laat een comment achter onder deze post
  • Deel de blog op Facebook of met je vrienden, zodat zoveel mogelijk mensen INIKA leren kennen

Meedoen op Instagram:

  • Volg INIKA Benelux en Biocare Online
  • Volg mij, @karivdheide als je dat leuk vindt 😉
  • Laat een comment achter onder de foto op mijn feed die bij deze blog hoort
  • Voor extra kans: deel de foto in je stories (tag mij wel even!)
natuurlijke huidverzorging
Dankjewel!

De winnaar wordt 6 september 2020 bekend gemaakt. ~Dankjewel voor het meelezen en meeleven de afgelopen 4 jaar! Ik hoop dat ik nog vele jaren mag doorschrijven en jullie hopelijk zo kan inspireren om steeds weer groene stappen te zetten!

Columns by Kari

52 thoughts on “INIKA skincare winactie t.w.v. €215,- | 4 jaar Columns by Kari

  1. Wauwww alweer 4 jaar!! <3
    Gefeliciteerd:)
    Al 4 jaar een geweldige blog voor ons mama’s waar we heel dankbaar voor zijn!

  2. Gefeliciteerd met deze mijlpaal! En dank dat je met zoveel liefde ons meeneemt in het groene leven! Zo blij met alle inzichten die je geeft, je begrijpt: je kunt nog laaaaaaang niet met pensioen 😉

  3. Wow hartstikke gefeliciteerd met het 4 jarig bestaan van je blog! Hopelijk mogen er nog vele jaren bijkomen. Ik doe dan ook graag mee met deze leuke winactie.

  4. Wauw! Dit bewijst maar weer dat duurzame producten het waard zijn: zowel voor jezelf als voor alles en iedereen om ons heen. Als medewerker op de Kinder Intensive Care kan ik wel een boost gebruiken: m’n huid heeft veel te verduren door alle mondmaskers, spatbrillen én ziekenhuisventilatie. De gure herfstwind doet daar nog een schepje bovenop. Heel veel zin om deze producten elke dag met liefde te gebruiken, op naar een boost voor m’n huid en daardoor een boost voor mezelf!

  5. Gefeliciteerd met je vierjarig bestaan! Op naar de vijf! Ik blijf je zeker volgen. Natuurlijk doe ik ook graag mee aan de winactie. 🍀🍀🍀

    1. Van harte gefeliciteerd. Ik doe graag mee. Ben benieuwd naar het product. Fingers cross.

  6. Van harte gefeliciteerd! 4 jaar is inderdaad wel een feestje waard! Ik ben heel blij voor jou, maar stiekem ook voor mezelf. Als er hier iets kapot gaat, of er is een feestje dan spiek ik altijd even hier voor fijne tips.. 😇

    Ga zo door!

  7. Ik volg nog niet zo lang, maar heb al een aantal blogs voorbij zien komen waar ik echt wat aan had. Gefeliciteerd met de vier jaar, ik hoop nog lang mee te kunnen lezen. Natuurlijk zou ik ook graag het mooie verzorgingspakket winnen.

  8. Gefeliciteerd!!!
    Ik volg je pas sinds kort, maar vind het heerlijk om je blogs en posts te lezen!

  9. GEFELICITEERD met deze mooie mijlpaal!! Enorm leuk, en er komen nog veel meer mooie jaren bij! Ik doe graag mee met deze heerlijke actie. Zal m nog even delen ook op IG. Mooie dag!

  10. Wat een heerlijk cadeau, ik doe heel graag mee! En ga vooral nog weer voer jaar door!

  11. wat een geweldig gebaar, verras me maar met dit prachtige exemplaar, schitterend kado voor mijn 65e jaar #duimenmaar

  12. Wat een heerlijke blog zeg, ik ben blij dat ik je gevonden heb. Deze producten lijken me ook heel fijn, dus ik doe graag mee

  13. Van harte gefeliciteerd!!! Op naar de volgende 4 jaar 🙂 en wat een heerlijke winactie weer, en wat voor in! Het merk INIKA kende ik nog niet, maar je hebt me nieuwsgierig gemaakt, het lijken me heerlijke producten! en vooral TOP dat ze dierproefvrij én zelfs Vegan zijn!!!

    Dit is iets waar ik altijd al oplet…. #CrueltyFree

    Lieve groetjes Fenny

  14. Van harte gefeliciteerd!!! Op naar de volgende 4 jaar 🙂 en wat een heerlijke winactie weer, en wat voor in! Het merk INIKA kende ik nog niet, maar je hebt me nieuwsgierig gemaakt, het lijken me heerlijke producten! en vooral TOP dat ze dierproefvrij én zelfs Vegan zijn!!!

    Dit is iets waar ik altijd al oplet…. #CrueltyFree

    Lieve groetjes Fenny

  15. Gefeliciteerd 😊!! Wauw 😍 wat een geweldige producten allemaal ❤. Ik doe graag mee 😊🍀🤞🤞

  16. Gefeliciteerd!! Wauw 😍 wat een geweldige producten allemaal 😍❤. Ik doe graag mee 😊🍀🤞

  17. Gefeliciteerd, 4 jaar! 😀 Mooie prestatie hoor, in deze tijd van zoveel bloggers.
    Ik maak graag kans, ben op zoek naar een nieuw huidverzorginsmerk dat verantwoord is.

  18. Gefeliciteerd
    En ik feest graag mee
    Ik doe mee voor mee voor mijn zus Ria Martinez
    1 september 50 jaar getrouwd konden dat niet vieren
    Dus Verras haar maar

  19. Gefeliciteerd! Fijn dat je ook weer even aangeeft dat je wasbare wattenschijfjes gebruikt, scheelt toch heel veel afval. Ben benieuwd naar INIKA, had er nog niet eerder van gehoord!

  20. Van harte gefeliciteerd, wat een mijlpaal. Ik doe erg graag mee met deze winactie 😊😊 Groetjes Anneliese de Waal

  21. Van harte gefeliciteerd 😊😊, wat een mijlpaal. Ik doe erg graag mee met de winactie, Groetjes Anneliese de Waal

  22. Gefeliciteerd! Volg je nog niet zo lang als je jubileum, maar kom hier graag. Mooie prijs geef je weg. Mijn huid is wel toe aan wat extra verzorging. Tob al een jaar met hormoonzalf, antibioticazalf etc. Het wordt er niet beter op.

  23. van harte Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Ik ga gauw naar je Instagra account.

  24. Gefeliciteerd!🥳 Ik volg je al sinds je laatste zwangerschap. Mijn dochter is enkele dagen jonger. Het is zo fijn om tips en adviezen te zien van andere moeders met kindjes in dezelfde leeftijd categorie.
    Ik volg je met veel plezier!
    Owja.. deze winactie is ook echt helemaal top😇.

  25. Proficiat en wat leuk om deze producten van Inika te winnen! Ik gebruik er nu 2 van en wil de hele gezichtslijn uitproberen!

  26. gefeliciteerd met je 4 jarig bestaan, doe zeer graag mee voor deze heerlijke producten

  27. Super leuke en mooie blog, ik heb je pas net ontdekt maar ga je zeker nog heel vaak lezen en van harte gefeliciteerd met je 4 jaar!

  28. Van harte gefeliciteerd met het 4-jarig jubileum! Ik ben ontzettend benieuwd naar deze (h)eerlijke huidverzorgingsproducten van INIKA en doe dan ook graag mee.

  29. Van harte gefeliciteerd met het 4-jarig jubileum. Ik ben ontzettend benieuwd naar deze (h)eerlijke huidverzorgingsproducten van INIKA en doe dan ook graag mee.

  30. Van harte gefeliciteerd! Ik heb in korte tijd al veel aan je blogs gehad, erg leuk !
    Ik doe mee!

  31. Gefeliciteerd met 4 jaar colums by Kari! Ik volg je nu een jaartje en al veel groene tips eruit gehaald, dus hoop dat je nog jaren doorgaat! En ben heel benieuwd naar deze mooie producten dus 🤞;)

  32. Van harte gefeliciteerd met jouw jubileum! Ik volg je sinds kort op instagram. Bedankt voor wie je bent!

  33. Verras graag mijn lieve vrouw. Zonder haar aan mijn zijde had ik niet voor tweede keer kanker kunnen verslaan! ♥

  34. Voor mijn lieve dochter die midden in een complexe scheiding zit,zij kan wel wat vrolijks gebruiken! ♥

  35. Verras graag mijn lieve mama,zij is herstellende van twee heupoperaties en kan deze fantastische opkikker wel gebruiken!

  36. Een zwangere vrouw kun je nooit genoeg verwennen toch?? 🙂
    Verras graag mijn lieve zus!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.