Groen nieuws! Ik ga voor de krant schrijven

Vanaf morgen, zaterdag 10 oktober, kun je een wekelijkse column van mij lezen in een aantal kranten! Ik ga schrijven voor onder andere het Haarlems dagblad, Leidsch Dagblad, de IJmuider Courant, De Gooi- en Eemlander en het Noordhollands dagblad. In deze blog vertel ik waarover ik over ga schrijven de komende maanden en in welke 12 regionale dagbladen je mijn columns kunt lezen de komende tijd!

12 regionale dagbladen

De komende maanden ga ik iedere week een column schrijven voor de weekendbijlage van 12 regionale dagbladen: het Haarlems dagblad, Leidsch Dagblad, de IJmuider Courant, De Gooi- en Eemlander en Noordhollands Dagblad (onder deze laatste titel vallen bijv. ook Helderse Courant, Schager Courant, Dagblad voor West-Friesland, Dagblad Waterland, dagblad Zaanstreek, Alkmaarsche Courant, Dagblad Kennemerland). Ik heb er ontzettend veel zin in!

Waar ik over ga schrijven

Je raad het natuurlijk al, mijn wekelijkse columns zal gaan over groen leven met kinderen. Woensdag kwam mijn boek De groene mama uit en hier op mijn blog schrijf ik natuurlijk wekelijks over milieuvriendelijk leven (en dat blijft natuurlijk allemaal doorgaan!). Maar ik hoop met deze columns voor de regionale dagbladen nog veel meer mensen te inspireren om groene keuzes te maken, dag in dag uit. De columns zullen groene hapjes zijn uit mijn dagelijks leven als moeder die zo milieuvriendelijk mogelijk probeert te leven met haar kroost. Soms verloopt dat heel soepeltjes en soms natuurlijk ook wat minder. Ik neem jullie de komende maanden dus mee in mijn dagelijkse gang als groene mama, met alle geluksmomenten Γ©n obstakels die ik tegenkom op weg naar een zo milieuvriendelijk mogelijk leven met mijn gezin.

De eerste column

Morgen, 10 oktober 2020, kun je de eerste column lezen in de weekend bijlage van de regionale dagbladen. Soms maken groene keuzes mijn leven niet alleen rijker, maar ook gemakkelijker. En soms – bijvoorbeeld als je op stap bent met twee kleine kinderen, een step, een draagzak en kapotte schoenen – zijn mijn milieuvriendelijk idealen wat lastiger toe te passen…

Ga je lezen? Ik vind het super leuk als je me tagged op Instagram!

Columns by Kari

2 thoughts on “Groen nieuws! Ik ga voor de krant schrijven

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.