Natuurlijke verzorging van Geurwolkje

Sinds een aantal jaar hebben we de diffuser van Geurwolkje. Een heerlijke manier om rustgevende geuren van etherische olieen te verspreiden door het huis. Geurwolkje heeft echter ook een hele mooie collectie natuurlijke verzorging. Natuurlijke en veganistische olieen, handzepen, bodylotions en douchegel in glazen flessen die heel mooi staan in huis of als cadeautje. Ik testte alle geuren en producten uit. In deze blog vind je mijn review van de verschillende geuren. Als je op zoek bent naar fijne huidverzorging voor jezelf of iemand anders, kom dan even lezen! Ik heb namelijk ook een fijne kortingscode!

Geurwolkje

De webshop van Geurwolkje is gericht op ontspanning en welzijn. Als je ontspannen bent, kun je veel beter omgaan met de dagelijkse worstelingen van het bestaan, beter op anderen reageren en gemakkelijker stilstaan bij de mooie dingen van het bestaan. Geurwolkje wil daarbij helpen door producten aan te bieden die je relaxed maken. Zoals de diffusers en etherische olieen maar ook de natuurlijke verzorgingsproducten met heerlijke geuren. Geurwolkje heeft bodylotion, massageolie, handzeep en douchegel. Alle producten zijn vegan en zitten in een prachtig amber glazen flesjes met een grote koperen pompje, die je kunt hergebruiken als ze leeg zijn. De branding is rustig en stijlvol, waardoor het mooi in je interieur staat. De flessen passen heel goed in onze plastic vrije keuken en plastic vrije badkamer.

natuurlijke huidverzorging

Met de code KARI15 krijg je 15% korting op de website van Geurwolkje, van 28 september tot en met 10 oktober 2022


De geuren

Er zijn 4 geuren in de lijn van natuurlijke verzorgingsproducten. De geuren zijn op basis van etherische olieen. Als ik ze even kort in een categorie moet plaatsen zijn er 2 frisse, opwekkende geuren en 2 ontspannende, diepere geuren. Hieronder ga ik op iedere geur dieper in zodat je kunt onderzoeken welke geur(en) het beste passen bij jou en waar je naar op zoek bent.

de groene mama
Fris Briesje

De geur Fris Briesje is tegen een vermoeide geest en vermoeide spieren. Het is een heerlijke frisse en opwekkende geur, gemaakt met eucalyptus, rozemarijn en zilverspar. Omdat de geur zo verfrissend is vind ik hem ideaal voor de ochtend: als douchegel om wakker te worden, als bodylotion om je spieren en vermoeide lichaam in beweging te krijgen. Ik heb gekozen voor de bodylotion, maar ook als handzeep, bijvoorbeeld in het gastentoilet, lijkt hij me heerlijk, omdat de frisse geur zich gauw verspreidt.

fris briesje geurwolkje
Glow & Flow

Glow & FLow is de tweede frisse geur van Geurwolkje. Een opbeurende citrus geur met eucalyptus, lemongrass en sinaasappel. Ook echt een fijne, verkwikkende ochtendgeur. Hij heeft iets meer gelaagdheid dan Fris Briesje en is daarom ideaal voor mensen die iets rustiger wakker willen worden met deze geur als douchegel en/of bodylotion. Ik heb de handzeep en die vind ik prachtig. Voelt heel rijk en verzorgend.

Balance
Glow & Flow Geurwolkje

De geur Balance is ontwikkeld om je in balans te brengen. Als je even uit evenwicht bent geraakt op werk, thuis of in je sociale leven, biedt deze geur ontspanning en balans. Het is een prachtige, gelaagde geur met onder andere Benzoe, citroen, gember, patchoelie, peper vanille, vetiver en ylang ylang. Ik heb de douchegel in Balance en ik vind hem ideaal als avondgeur. Hij werk aardend en ontspannend waardoor ook heel fijn zal zijn als massageolie. Ik zou deze geur ook heel graag als eu de toilet dragen!

Balance geurwolkje
Mindful

Misschien wel de meest toegankelijke geur van Geurwolkje: Mindful. Ontwikkeld om te vertragen in drukke en snelle tijden. Een heerlijke avondgeur, als je een onstapnnende douche neemt voor het slapen gaan met de Mindful douchgel en jezelf daarna nog even insmeert met de bodylotion. Maar ook de ideale massageolie (daar heb ik voor gekozen). Hij bevat bergamot, lavendel en sandelhout. Een zalige geur waar je nooit op uitgekeken zal raken en dus ook de perfecte keuze is als je een cadeautje voor iemand wilt uitzoeken. Geurbeleving is zo persoonlijk, maar met Mindful zit je sowieso goed.

Mindfull geurwolkje

Hopelijk heeft deze blog je geholpen om een keuze te maken waar je heerlijk van zult genieten! Je vindt alle huiverzorgingsproducten van Geurwolkje hier. Met de code KARI15 krijg je 15% korting bij Geurwolkje, van 28 september tot en met 10 oktober 2022.


Columns by Kari

Advertentie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.