Creatief de Herfst in met Paperhouse + Kortingscode!

Het is herfst en dat betekent wat meer binnen zijn met je kids. Natuurlijk is het heerlijk om ook lekker naar buiten te gaan, de natuur in, maar het is ook fijn om gezellig binnen te kneuteren. Creatief bezig zijn is super leuk en belangrijk voor kinderen. Isaya is dol op schilderen, kleien, tekenen, prikken, knippen, plakken, kralen rijgen, noem maar op! Twee merken die iedereen wel kent en heel veel toffe creatieve producten hebben zijn SES en Totum. Ik heb een super mooie webshop gevonden met een uitgebreide voorraad EN 15% korting in de maand oktober. Dus lees gauw verder!

Iedereen kent natuurlijk de vingerverf van SES. Wij gebruiken de ECO variant, die voor 90% uit natuurlijke grondstoffen bestaat. Ik vind het een fijn idee dat de producten die ik voor Isaya gebruik niet alleen veilig zijn, maar ook duurzaam. Ze vindt het prachtig om te schilderen: de kleuren, het kliederen – perfect. Ze vindt het altijd interessant om met een kwast te beginnen. Maar na een tijdje worden de kwasten aan de kant gegooid, gaan de handen (en haren) in de verf en komt de ware kunstenaar naar boven. Heerlijk om te zien. En ook wel fijn dat de verf van SES gewoon weer uit haar kleren (en de muren, vloeren & tafels) gaat. En SES heeft ook nog meer super leuke, creatieve producten.

Wij bestellen via Paperhouse. Een toffe Nederlandse webshop waar je niet alleen creatieve producten kunt kopen, maar ook hele leuke cadeautjes, hebbedingetjes en kaarten kunt kopen. In Oktober bestaan ze 1 jaar en daarom krijg je 15% korting op alle SES en Totum producten. Gebruik de code KARI als je afrekent!

Totum heeft nog meer super toffe producten voor alle leeftijden: van je eigen sieraden maken, tot prinsessen pakketten, Paw Patrol stickerboxen, houten speelgoed, Frozen toestanden en nog veel meer. Daar kom je niet alleen de herfst maar ook de winter mee door!

Ontvang 15% op alle SES en Totum artikelen met code KARI (geldig tot 31-10-2017).

Thank you for reading!

Deze blogpost is gesponsord door Paperhouse. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

Leave a Reply