Knutselen met Aya tijdens mijn Zwangerschapsverlof | SES Creative

We zijn zoveel mogelijk buiten in de zomer: er gaat niks boven lekker scharrelen in de tuin of over de markt, door de buurt fietsen, naar de speeltuin gaan of het strand bezoeken. Maar er zijn ook genoeg momenten dat we ons binnen vermaken. Zeker nu ik met zwangerschapsverlof ben en mijn uitgerekende datum steeds dichterbij komt, kan ik niet de hele dag in de weer zijn. Soms is het fijn om even lekker binnen te knutselen. En Aya vindt dat heerlijk. Lekker samen frΓΆbelen! De afgelopen weken hebben we weer een aantal prachtige knutselboxen van SES Creative uitgeprobeerd. In deze blog zie je wat Aya heeft gemaakt en wat we van de boxen vonden!

SES Creative

Zoals ik in mijn vorige SES Creative blog vertelde, is mijn creativiteit beperkt tot schilderen, tekenen en klei. Knutselen is Γ©cht een vak apart. Daarom vind ik de knutselboxen van SES zo fijn: zo kan ik Aya toch leuke en unieke knutselactiviteiten aanbieden. En Aya vindt het super leuk – het is iedere keer weer een verassing voor haar wat er uit de kleurrijke dozen van SES komt. En ze geniet van het samen knutselen en ze is altijd super trots op wat ze maakt.

Glimplaatjes

De Mess Free Glimmer Sheets zijn ideaal als je even geen rommel wilt of kunt hebben. Bijvoorbeeld als je ergens op bezoek gaat, ergens moet wachten of in de auto zit. Er zitten 4 schattige, stevige kaarten in de doos. Een deel van de afbeelding kun je als sticker lostrekken. Op het plakgedeelte wat vervolgens overblijft leg je een glim papiertje (met de gekleurde kant naar boven). Daar veeg je overheen met je vinger en als je het papiertje weer weghaalt, blijft de kleur achter, in de vorm van de sticker. Hierdoor worden de kaarten glimkaartjes.

[easy-image-collage id=19837]

Aya had het snel door en vond echt fantastisch. De afbeeldingen op de kaarten vond ze prachtig, de spanning of het lukt, de glimmers die achterblijven en de trots als het lukt. Toen we klaar waren hebben we de kaarten “beschreven” en ongeveer een uur postbode gespeeld met de kaarten. De volgende dag hebben we ze echt op de post gedaan, naar alle (overgroot)opa’s en oma’s.

Koop bij bol.com

Metalen Beestjes

Toen ik deΒ Metalen Contructieset met Kruipende DierenΒ zag, dacht ik “oh no, dat ziet er heel ingewikkeld uit”. (Het is eigenlijk ook voor 6+ jaar) Dus ik heb mijn zwager even gebeld: mijn neefje maakt altijd met veel geduld de meest ingewikkelde lego-contstructies. En mijn zwager heeft ook engelengeduld. Dus ik vond dit pakket meer wat voor hen πŸ˜‰ Kunnen zij mooi een middagje enge beesten bouwen terwijl mijn zus en ik met onze meisjes ergens ijsjes gaan eten.

Koop bij bol.com

Fun Mais

[easy-image-collage id=19788]

Het Fun Mais Princess and Unicorn pakket is echt super leuk. In de grote doos zitten een heleboel mais schuimpjes, in allerlei mooie kleuren. Als je deze een beetje vochtig maakt op een natte doek blijven ze plakken aan karton, papier en canvas. De mais en het mesje dat wordt meegeleverd zijn biologisch afbreekbaar! Er zijn allerlei soorten Fun Mais pakketten verkrijgbaar, in diverse thema’s. Wij hadden natuurlijk de princes variant, met een unicorn.

Aya vond het super leuk om de jurk van de princes te versieren. Er worden ook stickers en kartonnen versiersels meegeleverd. We hebben achter de eenhoorn een leeg glazen potje geplakt, waar Aya haar potloden in kan bewaren.

Koop bij bol.com


Je kunt de producten van SES Creative kopen bij talloze verkooppunten, zowel in winkels als online. Het aanbod is echt gi-gantisch! Het aanbod is afgestemd op alle leeftijden en op allerlei voorkeuren en wensen. Onder ieder pakket dat we hebben uitgeprobeerd zag je een Bol.com knop die rechtstreeks naar het product gaat, zodat je gemakkelijk kunt shoppen. De dozen kosten tussen de 9 en 12 euro. Ik vind dat je echt waar voor je geld krijgt, omdat je er uren knutselplezier van hebt. De prijzen maken het ook tot super leuke cadeautjes!Β 


One thought on “Knutselen met Aya tijdens mijn Zwangerschapsverlof | SES Creative

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.