Gratis wasbare luier bestellen bij Bambinomio!

Bambino Mio heeft een super toffe promo lopen. Je kunt vanaf vandaag, 7 februari tot en met zondag, 10 februari 2019 een gratis wasbare luier bestellen! In deze blog lees je hoe, waar en waarom!

We gebruiken sinds Alela’s geboorte wasbare luiers en zijn helemaal om. Ik moet er niet aan denken ooit terug te gaan naar wegwerp. Wasbare luiers zijn beter voor het milieu, beter voor de kwetsbare babyhuid Γ©n beter voor je portemonnee. En deze dagen helemaal! Want je kunt een gratis luier bestellen bij Bambino Mio. Ze hebben een leuke actie, waarbij je jouw gratis luier kunt claimen. Dat doe je via deze link. Je betaalt alleen de verzendkosten. Ideaal voor iedereen die nieuwsgierig is naar wasbare luiers, nog aan het twijfelen is of ze al lang gebruikt, maar Bambino Mio wil testen.

gratis wasbare luier

De actie van Bambino Mio geldt op de Miosolo all-in-one wasbare luiers. Wij testen ze nu 5 weken en zijn fan. Ze hebben super schattige printjes en ze zijn in maat verstelbaar, waardoor ze maanden meegaan. Het zijn ook hele handige “oppas-luiers”. Mijn moeder vindt ze bijvoorbeeld gemakkelijker dan ons gebruikelijke tweedelige systeem. Omdat het een all-in-one systeem is vind ik de Miosolo overigens minder geschikt als nachtluier, tenzij je er een extra inlegger indoet!

Wil je weten welke printjes wij hebben en meer zien van onze ervaringen met de wasbare luiers van Bambino Mio? Check dan deze highlight op mijn Instagram.

Columns by Kari

Ad – gifted

One thought on “Gratis wasbare luier bestellen bij Bambinomio!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.