De 100% natuurlijke verzorgingslijn van RAU cosmetics

Anderhalf jaar geleden ontdekte ik het merk RAU cosmetics en sindsdien ben ik fan. De afgelopen weken heb ik producten uit de 100% natuurlijke verzorgingslijn van RAU Cosmetics getest. De Beyond lijn bevat natuurcosmetica die geschikt is voor alle huidtypen, maar zeer geschikt is voor de gevoelige huid. Ze bevatten namelijk geen siliconenoliΓ«n, minerale oliΓ«n, kleurstoffen, parfum, PEGs & parabenen. Wil je meer weten over de producten uit deze natuurlijke verzorgingslijn en mijn ervaring met de producten? Lees dan gauw verder!

Natuurlijke verzorgingslijn van RAU

RAU cosmetics is een van oorsprong Duits cosmeticabedrijf dat producten maakt met een hoog percentage natuurlijke ingrediΓ«nten. De producten zijn dierproefvrij en bevatten geen minerale oliΓ«n en parabenen. De kwaliteit is, zo weet ik al van eerdere producten die ik van RAU Cosmetics testte, geweldig. Met name de toner en BB cream behoren echt tot mijn favorieten. Toen ik hoorde dat er een 100% natuurlijke lijn binnen RAU Cosmetics is, wilde ik dat uiteraard maar wat graag uitproberen.

natuurlijke verzorgingslijn

Mijn kortingscode van vorig jaar is nog steeds geldig! Gebruik Kari2018 voor 5% korting op je aankoop!

Beyond Active Herbal Cleansing Foam

RAU cosmetics Beyond natuurlijke verzorgingslijn

Cleansing Foams zijn echt ideaal. Het zijn de ultieme “lazy girl” Γ©n “busy mom” producten. Maar ook een uitkomst voor mensen met een (zeer) gevoelige huid. De Beyond Active Herbal Cleansing Foam van RAU Cosmetics is namelijk heel zacht voor je huid en super handig in gebruik. De fles heeft een fijn pompje en de foam voelt prettig op je huid. De Herbal Cleansing Foam reinigt mild, maar effectief. Na afloop voelt mijn huid zacht en schoon aan. Als je op zoek bent naar een gezichtsreiniger die niet irriteert en wel verzorgt, dan is dit een goede keuze!

De Beyond Active Herbal Cleaning Foam bevat onder andere beetwortelextract, vijgenextract, hamamelis, kamille, zwarte aalbes en moerasspirea. Deze ingrediΓ«nten hebben een vochtregulerende, kalmerende, genezende en ontstekingsremmende werking.

Beyond Herbal Tonic

RAU cosmetics Beyond

Als je mijn blog al een tijdje volgt, weet je dat ik een dingetje heb met toners. Het is een van mijn favoriete stappen in mijn huidverzorgsroutine. Het is de overgang van reiniging naar verzorging en doet beide. Voor mij moet een tonic verfrissend zijn – een echt BAM- moment – maar ook verzorgend, hydraterend en zacht. Mijn vorige RAU Cosmetics toner was zo’n absolute win, dat hij zelfs in mijn all time fave skincare producten terecht is gekomen. En deze Beyond Herbal Tonic van RAU Cosmetics doet daar niet aan onder. Hij is heerlijk en voldoet aan al mijn (strenge) tonic eisen.

De Beyond Herbal tonic bevat naast dezelfde natuurlijke ingrediΓ«nten als de cleansing foam ook granaatappelextract. Dit is een heel krachtig ingrediΓ«nt dat niet alleen een regenererende werking heeft, maar ook je huid beschermt tegen vrij radicalen: perfect dus ook voor de ouder wordende huid.

Shop de natuurlijke verzorgingslijn van RAU cosmetics hier! Gebruik Kari2018 voor 5% korting op je aankoop!

Columns by Kari

Ad (gifted)

One thought on “De 100% natuurlijke verzorgingslijn van RAU cosmetics

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.