Een maand lang RAU Cosmetics: Natuurlijke & Dierproefvrije Huidverzorging

Ik test altijd maar wat graag nieuwe huidverzorgingsproducten uit. De perfecte combinatie van producten kan zoveel betekenen voor je huid. Afgelopen maand heb ik 5 producten getest van RAU cosmetics. Een skincare bedrijf dat gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten en volledig dierproefvrij is. De producten van RAU cosmetics zijn zacht voor de huid én de portemonnee. Ze bevatten geen parabenen en minerale oliën. De keuze op de website is reuze en met advies op maat is er voor ieder huidtype een gepaste verzorging, reiniging, bescherming of oplossing te vinden.

RAU gezichtsreiniging

RAU facewash

RAU Silver Facial Washgel €5,90

Eerste indruk: Een hele zachte wasgel met een vrij neutrale geur. Een wasgel die bij heel veel soorten smaken, wensen en huidtypen past.

Een maand later: Ik gebruik ‘m nog steeds en hij blijft fijn. Omdat het een kleine verpakking is (50 ml) is het een handige wasgel om mee te reizen. De geur doet mij denken aan mijn shampoo, heel lekker en fris.

RAU tonic

RAU Alcohol Free Tonic  €7,95

Eerste indruk: Die geur! Echt za-lig. Het blijkt “brandnetelextract” te zijn – nooit geweten dat dat ZO lekker ruikt! Tonic is mijn favoriete stap in mijn skincare routine: de overgang tussen reiniging en verzorging. En deze (75 ml) is perfect. Heel verfrissend, verzorgend, lekker ruikend en mild voor de huid.

Een maand later: Hands down de fijnste tonic die ik ooit heb gebruikt. De geur blijft zo’n cadeautje iedere keer dat ik ‘m gebruik! Deze tonic zal ik keer op keer blijven kopen en gebruiken. Hij is heerlijk en jij moet ‘m ook zeker hebben.

RAU gezichtsverzorging

RAU facecream

RAU White Tea Cream €29,95

Eerste indruk: Een hele rijke, voedende creme. Ideaal voor ‘s nachts of voor een droge huid. Trekt overigens wel gewoon volledig in: je huid wordt niet vettig. Ook een hele lekkere, rustgevende geur.

Een maand later: Ik gebruik deze creme (50 ml) iedere avond als nachtcreme. Wat ik er verder (heel) fijn aan vind is dat hij een pompje heeft! Dat doseert prettig en je krijgt geen creme onder je nagels, omdat je het uit een potje moet vissen. Groot pluspunt.

RAU facemask

RAU Bamboo & Orange Stem Cell Mask €3,95

Eerste indruk: Een super voedend en hydraterend masker. De sheet past goed op mijn gezicht en is heel rijkelijk doordrenkt met de werkzame stoffen. Na twintig minuten heb ik het masker eraf gehaald en de overige creme in de verpakking op mijn gezicht gesmeerd en nog een tijdje laten zitten.

Tweede indruk: Gewoon een heel fijn sheet masker. De prijs-kwaliteit verhouding is ongekend. Deze ga ik zeker blijven aanschaffen en gebruiken.

Gebruik de kortingscode Kari2018 voor 5% korting bij je bestelling!

RAU BB Cream

RAU BB cream

RAU BB Cream Perfect Care Light €29,95

Eerste indruk: Jullie weten dat ik heel kritisch ben als het op BB creams aankomt. Maar o. my. gosh., dit is echt de beste BB Cream die ik ooit heb getest. Ik kan ‘m gewoon met mijn handen aanbrengen (in tegenstelling tot sommige BB Creams…), hij blend super goed met mijn huid, de kleur is perfect voor mijn bleke winterhuid en hij geeft geen olie-achtige shine, zoals veel BB Creams. Hij egaliseert mijn huid (zonnevlekjes, de ergste roodheid), terwijl mijn gezicht er puur natuur uit blijft zien. Hij verandert ook niet/ breekt niet op gedurende de dag. Dit is het perfecte product voor een no makeup day. Hij komt overigens in drie tinten: in de lente en zomer heb ik een iets donkerdere kleur nodig.

Een maand later: Nog steeds de BB cream die ik vanaf nu iedereen zal aanraden. Op dagen dat mijn huid erg droog is door de kou, vind ik een laagje dagcreme eronder fijn. En hij ruikt ook nog eens heel lekker – een beetje naar Australian zonnebrand, waardoor ik gelijk met mijn gedachten op Curacao zit als ik deze BB cream gebruik.

Eindoordeel

Na een maand RAU cosmetics producten testen, ben ik super enthousiast over de ingrediënten, kwaliteit, prijs en werking van hun producten! Ik begrijp dat je niet in een keer de hele webshop kan leegkopen (wil ik wel overigens), dus als je wilt beginnen met een of twee producten, dan raad ik je in ieder geval de tonic aan (must have!) en de BB cream (beter vind je het niet!). En omdat de sheet face masks zo betaalbaar zijn, zou ik daar ook in elk geval een van in je winkelwagentje doen!

Gebruik de kortingscode Kari2018 voor 5% korting bij je bestelling!

Thank you for reading!

Deze blogpost is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. Lees mijn disclaimer voor meer informatie!

5 thoughts on “Een maand lang RAU Cosmetics: Natuurlijke & Dierproefvrije Huidverzorging

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.