Winactie! Fair en milieuvriendelijk gemaakte baby producten van Nevvie

In deze blog een mooi merk met milieuvriendelijke babyspullen, die met respect voor mens en natuur worden gemaakt: Nevvie. Een prachtig initiatief waar ik vandaag meer over zal vertellen. Ik laat de schattige, duurzame handgemaakte kleding en accessoires zien van Nevvie en je maakt kans op een lief paar schoentjes van het merk! Dus lees gauw verder!

Duurzame kleding

De afgelopen maanden heb ik mij flink verdiept in duurzame, milieuvriendelijke kleding. Ik schreef een blog met 19 webshops voor milieuvriendelijke vrouwenkleding, een blog met 19 webshops voor milieuvriendelijke kinderkleding en een blog over het traceren van je kleding van grondstof tot toonbank. Ik blijf mij er verder in verdiepen, omdat het groot onderwerp is, met veel zijpaden en ingewikkelde processen – zoals circulaire kleding. Ik wil alles in hapklare stukjes presenteren op mijn blog, zodat het voor jou als drukke mama/papa (to be) steeds gemakkelijker wordt om duurzaam te shoppen voor je kids. Nevvie is zo’n heerlijk hapklaar stukje en daarom vind ik het super leuk om hun milieuvriendelijke babyspullen met jullie te delen!

Nevvie milieuvriendelijke baby producten

Milieuvriendelijke babyspullen

Nevvie heeft een aantal speerpunten als het gaat om milieuvriendelijk ondernemen. Ten eerste kiezen ze bijvoorbeeld voor biologisch katoen, voor het maken van hun mutsjes, schoenen en tasjes. Maar de kaartjes die aan de kleren zitten, zijn ook gelijk boekenleggers. De enveloppen en pakketjes die ze gebruiken om hun producten in te verzenden zijn allemaal hergebruikte pakketjes.

milieuvriendelijke babyspullen

Verder dan het milieu

Maar wat ik ook heel tof vind aan Nevvie is dat het merk is opgezet vanuit een sterke wens en motivatie om terug te geven aan de wereld. Het eerste doel is niet winst maken, het is thuiswerkgelegenheid creΓ«ren voor vrouwen en een goed doel steunen. De producten van Nevvie worden gemaakt door huisvrouwen in Turkije. De vrouwen kunnen vanuit huis werken en krijgen hier een eerlijk loon voor. Het goede doel waar Nevvie mee samenwerkt is de Goodfellow Foundation. Zij helpen jonge vrouwen in de sloppenwijken van de Filippijnen om hun middelbare school af te maken en waar mogelijk te gaan studeren, zodat ze uit de armoede kunnen stappen. Met ieder product van Nevvie dat je koopt, geef je 1 dag school en leefkosten voor 1 jonge vrouw in de sloppenwijken van Cavite City.

milieuvriendelijke babyspullen

De milieuvriendelijke babyspullen van Nevvie

Bij Nevvie kun je terecht voor prachtige mutsjes, voor baby’s, maar ook voor jezelf of voor een groter kindje. Isaya heeft mijn “parent beanie” natuurlijk gelijk ingepikt, dus nu hebben de meiden super schattige matching mutsjes in een zacht roze kleur. Ook heeft Nevvie super zachte en prachtig gemaakte slofjes. De slofjes zijn gemaakt met biologisch katoen en hebben een stevig leren zooltje, waar je kindje goed op kan lopen. Met een koordje maak je de slofjes stevig vast, waardoor ze niet van de voetjes van je kindje vallen en ze kunnen ze ook niet zelf eraf trekken. Ideaal! Ik mag ook één paar weggeven! Verder verkoopt Nevvie hele mooie spenenkoorden en bijtringen. Alela heeft een spenenkoord en bijtring in één. We kozen voor dit spenenkoord met prachtige houten en roze bolletjes en als bijtring een gitaar. Ook heeft Nevvie mooie tasjes voor billendoekjes.

Je kunt de milieuvriendelijke babyspullen van Nevvie los van elkaar kopen, maar ook als set. Ik vind het een ideale draagzak set: slofjes en mutsje om je kindje warm te houden en een mooi spenenkoord, zodat het speentje niet steeds op de grond valt. Het zijn denk ik ook prachtige kraamcadeau’s. Of als je op zoek bent naar een mooi cadeau voor een babyshower, dan is Nevvie ook echt een aanrader. Je shopt alle producten hier!

milieuvriendelijke babyspullen

Winactie!

Ik mag één paar slofjes, in onze favoriete kleur – zacht roze – weggeven. De slofjes zijn voor een baby van 0-12 maanden. In de webshop heb je uiteraard ook een grotere maat, maar deze winactie is voor een baby. Omdat Nevvie een merk is dat teruggeeft, wil ik dat de slofjes gaan naar iemand die dat sentiment deelt! Dus deel deze blog bijvoorbeeld op je Facebook pagina, bezoek de website van Nevvie en deel die site als tip, volg Nevvie op Instagram of deel een van hun foto’s als tip in je story. Het maakt mij niet uit wat je doet om Nevvie te promoten: verzin iets leuks en laat het me even weten in de comments hieronder of onder de foto die bij de blog hoort op Instagram!

Columns by Kari

Gifted products

2 thoughts on “Winactie! Fair en milieuvriendelijk gemaakte baby producten van Nevvie

  1. Wat een onwijs mooi product en achterliggende gedachte! Zeker inspirerend en met zo’n doel wil je eigenlijk gelijk iets kopen πŸŒΏπŸ’› ik ga het zeker delen, want mijn zusje is zwanger (van een meisje 🀫😍)

  2. Het zal je niet verbazen dat ik toch mee doe. Elin heeft net slofjes nodig en dit is in zijn totaal prachtig. Ga ze Zeker steunen en delen want hoe meer mensen hier aan mee doen hoe beter. Ga nu de shop uitpluizen en duimen. Liefs

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.