Twee jaar later… Nu ook de meiden bij de club

Al twee jaar slapen we op de matrassen van de sleepservice van Club 9. Het is nog altijd het allerfijnste en beste matras waar ik ooit op heb geslapen – thuis en op vakantie. Ik kan er alleen maar laaiend enthousiast over zijn. Dus toen de meiden toe waren aan nieuwe matrassen was het voor ons een no brainer, natuurlijk gaan zij ook bij de club. Wil je meer weten over de sleepservice en een fijne kortingscode ontvangen voor een abonnement of bestelling? Lees dan gauw verder!

Wat is de sleepservice van Club 9?

Bij Club 9 kun je matrassen van zeer hoge kwaliteit leasen voor een klein bedrag per maand. Zo wordt goed en gezond slapen ook toegankelijk voor de kleinere portemonnee. De meeste mensen slapen te lang door op een oud en/of slecht matras. Het is nou eenmaal een grote investering. En dan kun je wel een heleboel andere leuke dingen bedenken waar je je geld liever aan wilt uitgeven. Maar je brengt een derde van je leven door op een matras. Als je daar even over nadenkt, realiseer je je dat een goed matras echt een must is. Maar ook een schoon matras. Weer even terug naar al die uren die je doorbrengt in bed: zweet, kwijl, huidschilfers, schimmels en ander vuil nestelen zich iedere nacht in je beddengoed en matras. Een volwassen persoon verliest 2 liter vocht per nacht verliest. Afhankelijk van hoe goed je beddengoed is, wordt een deel hierdoor opgevangen. De rest komt, samen met de huidschilfers en ander vuil, in je matras en kussens terecht. Een broedplaats dus voor huisstofmijt en gewoon, tja, ranzig. Ik schreef er uitgebreid over in mijn blog met slaaptips van een insomniac. Veel mensen staan niet stil bij de impact van een (on)gezonde slaapplek op de kwaliteit van je slaap en je lichamelijk gezondheid.

matrassen club 9 sleepservice
Wil je een tour door de slaapkamer van de meiden? Klik dan hier!

De beste matrassen en fijnste kussens

Ik ben nu twee jaar slaper op en ambassadeur van Club 9 matrassen. En dat komt omdat ik er razend enthousiast over ben. Soms denk ik terug aan het appartement waar Isaya werd geboren en dat ik borstvoeding zat te geven in een heuse kuil, in plaats van op een stevig matras. Nu denk ik “hoe dan?”. Ik ben zo ontzettend blij met ons matras en hoop met mijn blogs over de sleepservice andere mensen ook wakker te schudden voor deze optie, zodat ze daarna veel lekkerder en gezonder kunnen slapen.

Wij hebben het harde matras van Club 9. Er is ook een middel en een zachte variant. En we hebben de kussens: ook dikke aanraders. Omdat de meiden heerlijk slapen in ons bed was de keuze snel gemaakt: ook in hun bedden liggen nu de harde variant matrassen van Club 9. We hebben voor Isaya en Alela twee eenpersoonsmatrassen. Ze zijn lekker stevig en dik en de kwaliteit is fantastisch. Ik heb in de afgelopen twee jaar nog geen enkel nadeel ontdekt. Daarom ben ik heel dankbaar dat de meiden hier nu ook van kunnen genieten.

Club 9 sleepservice
Gebruik de code COLUMNSBYKARI10. Daarmee krijg je 10% korting op je abonnement of bestelling. Je kunt hier bestellen.

Duurzaamheid en Club 9

groen en geld

Er zijn duurzamere matrassen dan deze foam matrassen van Club 9. Bijvoorbeeld matrassen van natuurlatex, biologisch wol en biologisch katoen. Ik heb ze niet zelf getest, dus ik kan niks zeggen over hoe ze slapen, maar ik wil wel zo transparant mogelijk zijn over hoe groen mijn aanbevelingen zijn. De meeste milieuvriendelijke (tweepersoons) matrassen beginnen bij 2000 euro. Een tweepersoons matras bij Club 9 kost minder dan de helft van dat bedrag. En omdat je naast in één keer kopen ook kunt leasen, voor een klein bedrag per maand, wordt het veel haalbaarder voor veel mensen om de investering te doen. Ik wil niet de goedkopere optie boven de groenere optie promoten, omdat het in veel gevallen een kwestie is van keuzes maken. Bijvoorbeeld: vaker de fiets pakken en zo minder geld uitgeven aan benzine zodat je duurdere, maar biologische groenten en vleesvervangers kunt kopen. Je kunt deze afweging zelf maken en een keuze maken die haalbaar en passend is voor jou.

recycling

Een groene stap die Club 9 maakt is dat ze alle Club 9 matrassen die aan het einde van hun levensduur zijn 100% recyclen. De matrassen worden zo gemaakt, dat dit mogelijk is. Het bedrijf werkt toe naar een circulaire manier van ondernemen. Je kunt 100 dagen gratis proefslapen. Heel soms komt het voor dat iemand tijdens die proefperiode het matras retourneert. Club 9 doneert deze matrassen (die nog in zeer goede staat zijn uiteraard) vervolgens aan onder andere Stichting van het Kind.

plastic

Verder is het goed om te weten dat de matrassen in plastic worden verzonden (gratis verzending). Ze zijn namelijk vacuΓΌm verpakt. Je rolt ze open, knipt het plastic open, de matrassen blazen zichzelf op. Vervolgens laat je ze nog 8 uur liggen (zonder erop te liggen) en daarna zijn ze klaar voor gebruik.

Matrassen voor kinderen

Kortingscode op matrassen, kussens en bedden

Nu je alle informatie hebt, kun je hopelijk een keuze maken die bij jou en je gezin past. Als je besluit bij de Club te komen, vergeet dan niet deze kortingscode te gebruiken: COLUMNSBYKARI10. Daarmee krijg je 10% korting op je abonnement of bestelling. Je kunt hier bestellen!

Columns by Kari

Disclaimer – gifted en affiliate

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.