Al één jaar bij de club | Club 9 Sleep Service Review

Ik zie me nog zitten, na de geboorte van Isaya, op ons zachte matras in ons vorige huis. Ik gaf honderd uur per dag borstvoeding, vaak op hetzelfde plekje in bed. Het matras was ingedeukt en ’s nachts had ik steeds last van mijn bekken en rug. Te zot voor woorden natuurlijk – het kwam gewoon niet in mij op dat dit probleem super gemakkelijk te verhelpen was. We slapen nu ruim een jaar op een matras van Club 9 sleepservice. Dit is een lease service voor matrassen. Dus in plaats van in één keer een fors bedrag te betalen voor een goed matras, betaal je iedere maand een klein bedrag. Na 5 jaar wordt je matras opgehaald en krijg je een nieuw matras. In deze blog deel ik mijn ervaring met Club 9 en een kortingscode voor een lease abonnement. 

Ik schreef er al eerder over: sommige samenwerkingen hebben mijn persoonlijke leven echt flink veranderd. De samenwerking met Club 9 is daar zeker een van. En te zien aan alle tevreden slapers die naar aanleiding van mijn eerdere blogs een matras hebben geleased, ben ik niet de enige die enthousiast is over de sleep service. 

Wat is de Club 9 sleepservice precies?

Bij Club 9 kun je een matras leasen, in plaats van kopen. Je betaalt iedere maand een vast bedrag, gedurende de periode van 5 jaar. Dit bedrag is afhankelijk van de grootte van het matras en begint al bij €9,99. Behalve het formaat, kun je kiezen uit drie soorten matrassen: zacht, gemiddeld en hard. Je mag 100 dagen proefslapen. Na vijf jaar wordt je matras weer gratis opgehaald en ontvang je een nieuw matras. Club 9 zorgt ervoor dat het oude matras op milieuvriendelijke wijze wordt afgebroken. Matrassen mag je niet zomaar weggooien, dat moet altijd via de gemeente/ milieustraat. Club 9 werkt aan een methode om de matrassen 100% te recyclen. Hun bedrijfsvisie is gebaseerd op een circulaire visie.


[let op! Met mijn kortingscode COLUMNSBYKARI10 krijg je 10% korting als je een matras gaat leasen via de sleep service van Club 9]

Waarom zou je je matras iedere 5 jaar moeten vervangen?

Iedere 5 jaar een nieuw matras, is dat wel milieuvriendelijk, vraag je je misschien af. Kun je niet beter zo lang mogelijk met je spullen doen. In de meeste gevallen wel, maar je gezondheid moet er niet onder lijden. Je brengt gemiddeld 8 uur per dag door in je bed (als moeder van jonge kinderen natuurlijk veel minder) en dat het dus een gezonde plek moet zijn, dat is wel logisch. Een gezonde slaapplek betekent onder andere: een schone slaapkamer, schone lucht, ventilatie en isolatie, schoon beddengoed en: een schoon matras en een schoon kussen. Zweet, kwijl, huidschilfers, schimmels en ander vuil nestelen zich iedere nacht in je beddengoed en matras. Beschermend beddengoed verlengt de levensduur van je matras en kussen, maar desalniettemin moet je ze iedere 2 (kussen) en 5 (matras) jaar vervangen. Maar een goed matras is een grote uitgave. En nou niet per se een waar je op zit te wachten. Hoewel een goede nachtrust en slapen zonder een pijnlijke rug, bekken of nek kan voelen als een vakantie, wil je je geld waarschijnlijk liever in iets anders steken. Daarom is de sleep service van Club 9 zo’n uitkomst. 

Eén jaar bij de club

club 9 sleepservice

We slapen nu ruim een jaar op het matras van Club 9. Wij hebben het harde matras (180 bij 200). En ik kan alleen maar ontzettend enthousiast zijn. Ik raad het iedereen aan en weet nu al zeker dat ik over 4 jaar weer hetzelfde matras wil van de sleep service. Het matras is na een jaar nog altijd even stevig, er zitten geen deuken of kuilen in en het slaapt nog steeds zalig. Ik vind het een enorme life improvement. Sommige dingen sta je niet dagelijks bij stil, maar als je je eenmaal realiseert hoe belangrijk het is dat de plek waar je zoveel tijd doorbrengt zo gezond en fijn mogelijk moet zijn, is het zo logisch. Doordat het een abonnement is, wordt het voor veel mensen ook een stuk betaalbaarder. Mijn telefoonabonnement is drie keer zo duur als mijn matras abonnement, terwijl goed slapen voor mij een veel grotere prioriteit is dan op mijn smartphone hangen.

Club 9 sleepservice is een dikke aanrader

Ik wilde heel graag een jaar update geven van mijn ervaring met de sleep service van Club 9, omdat ik zo onwijs enthousiast ben en hoop dat veel meer mensen dit abonnement ontdekken en lekker(der) gaan slapen! Als je een abonnement wilt afsluiten krijg je met mijn kortingscode COLUMNSBYKARI10 10% korting.

Columns by Kari

Affiliate

2 thoughts on “Al één jaar bij de club | Club 9 Sleep Service Review

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.