Een matras huren via de sleepservice van Club 9 + kortingscode

Al sinds vorige zomer stond het op mijn lijstje van blogs die ik wilde schrijven: waarom het zo belangrijk is om je matras en kussens met regelmaat te vervangen. Voor kussens staat een gezonde levensduur van twee jaar, voor matrassen is dit vijf jaar. Waarom? Omdat je 2 liter vocht per nacht verliest. Afhankelijk van hoe goed je beddengoed is, wordt een deel hierdoor opgevangen. De rest komt, samen met huidschilfers en ander vuil, in je matras en kussens terecht. Een broedplaats dus voor huisstofmijt en gewoon, tja, ranzig. Een nieuw kussen is niet zo ingewikkeld, maar een nieuw matras, dat kost nogal wat. En hoe voer je het oude matras af? En dat iedere vijf jaar? Gedoe! Maar hoeft niet. DeΒ Sleepservice van Club 9 ondervangt al deze obstakels, zodat je compromisloos lekker en gezond kunt slapen. Benieuwd hoe het werkt? Wij testten het uit! En ik heb een fijne kortingscode voor jouw nieuwe lease matras!

8 uur lang in de viezigheid

8 uur lang zou je per etmaal in je bedje moeten doorbrengen. Als je, net als ik moeder bent, ben je al dik tevreden als dat 5 tot 6 uur is. Maar desalniettemin: veel tijd breng je door in je bed. Dat dit een gezonde plek moet zijn, is dus wel logisch. Dat dit bij heel veel mensen niet het geval is, daar sta je misschien minder bij stil. Zweet, kwijl, huidschilfers, schimmels en ander vuil nestelen zich iedere nacht in je beddengoed en matras. En hoewel beschermend beddengoed de levensduur van je matras verlengt, is het belangrijk dat je niet veel langer dan 5 jaar doorslaapt op een matras. Ook omdat matrassen op den duur gaan doorzakken, waardoor je last kunt krijgen van je rug, nek en hoofd. Maar een goed matras kost flink wat geld. Je zit niet iedere vijf jaar op zo’n grote uitgave te wachten.

Je matras leasen via de sleepservice van Club 9

De sleepservice van Club 9 is hierΒ helemaal op ingesteld. In plaats van dat je in één keer een smak geld kwijt bent aan een goed matras, lease je een matras bij Club 9. Je betaalt iedere maand een vast bedrag, gedurende een periode van 5 jaar. Dit bedrag is afhankelijk van de grootte van het matras en begint al bij €9,99. Je kunt kiezen uit drie soorten matrassen: zacht, gemiddeld en hard. Je mag 100 dagen proefslapen. Na vijf jaar wordt je matras weer [gratis] opgehaald en ontvang je een nieuw matras.


[let op!Met mijn kortingscodeΒ COLUMNSBYKARI10 krijg je 10% korting als je een matras gaat leasen via de sleepservice van Club 9]
sleepservice van Club 9

Het milieu

Matrassen mag je niet zomaar weggooien. Als je zelf je matras de deur uit doet, moet dit via je gemeente. Zij halen het matras op en brengen het naar de milieustraat. Of je brengt het matras zelf naar de milieustraat, als je een grote auto tot je beschikking hebt. Club 9 zorgt ervoor dat het oude matras op de juiste wijze wordt afgebroken. Ze werken hard aan een methode om de matrassen 100% te recyclen.  

Onze matrassen

We hebben vorige zomer een nieuw bed gekocht, met nieuwe matrassen. Maar op zolder hebben we, in de logeerkamer, ook een tweepersoonsbed staan. Het matras dat daarin lag, was hard aan vervanging toe. We hebben onze relatief nieuwe matrassen daarop gelegd en het nieuwe matras van Club 9 op ons bed gelegd. Isaya heeft net een nieuw matras en Alela ligt naast mij in bed in verband met de borstvoeding.

Onze ervaring met de sleepservice van Club 9

Doordat ik mijn eerste zwangerschap op een te zacht matras heb gelegen – met alle gevolgen van dien – weet ik dat een hard matras het beste bij ons past. Ik koos dus voor de β€œKaterslaper” van Club 9. Ons bed is 180 bij 200 cm. Een matras van die grootte kost via de sleepservice van Club 9 €17,99. Misschien ervaar je een drempel bij dat bedrag, maar bedenk even: voor je tv-abonnement betaal je minstens twee keer zo veel en daar word je niet gezonder van. Natuurlijk kan ik niet in je portemonnee kijken, maar ik probeer wel wat perspectief op de prijzen te gooien. En met mijn kortingscode, krijg je ook nog eens 10% korting: 7E2S-65KC-ALGE.

Onze katerslaper kwam in een grote doos. Het matras zit vacuΓΌmverpakt. Misschien je het weleens op YouTube gezien: zodra je het plastic openknipt, gaat je flinterdunne matrasje uitdijen, tot een dik, zwaar en stevig matras. [Best cool om te zien ;)] Al na een paar minuutjes ligt er een volwaardig matras voor je neus, maar je moet β€˜m even 8 uur laten rusten. Daarna kun je erop slapen.

Hoe slaapt het matras van Club 9?

Zalig. Ik ben echt onwijs tevreden over de kwaliteit van onze katerslaper. We slapen er heerlijk op. Ik kan er alleen maar enthousiast over zijn, dus daarom zal ik even wat feitjes over het matras neertikken. Het matras van Club 9 is lekker dik (25 cm), waardoor je zo’n chic hotelbed krijgt. Houd er bij het kopen van beddengoed even rekening mee dat je hoeslakens koopt voor dikke matrassen. Het matras bestaat uit 3 verschillende lagen, met een hybdridefoam en een firmfoam laag, voor een goede ondersteuning. De toplaag is afhankelijk van je slaaphouding: Comfort Gel, Comfort HR of Latex.Verder is het matras voorzien van een unieke tijk die zorgt voor ventilatie en is voorzien van anti-slip aan de onderzijde.


UPDATE 11 maart 2002

We slapen nu 10 maanden op ons matras van Club 9 sleepservice en mijn enthousiasme is nog altijd onverminderd. Sterker nog, ik word eigenlijk alleen maar enthousiaster. Over 4 jaar en 2 maanden zijn we toe aan een nieuw matras en ik weet nu al dat we die dan zeker weer gaan leasen. Ook als de meiden nieuwe matrassen nodig hebben, zullen we die gaan leasen. Ik vind het een mooie, duurzame manier om gezond en lekker te slapen. Het is nog steeds het allerbeste matras waar ik ooit op heb geslapen.


Aanrader?

Ja. Ik ben echt super enthousiast. Als je tijdens het lezen van deze blog bedenkt dat jouw matras al (ruim) 5 jaar is, maar liever een fijne vakantie boekt dan een goed matras koopt, dan kan ik de sleepservice van Club 9 dik aanraden. De kosten zijn veel beter te overzien en je bent toch gegarandeerd van een gezonde slaapomgeving en heerlijk slaapcomfort. Slaap is zo belachelijk belangrijk. Dat realiseer je je pas als je het te weinig krijgt. Hetzelfde geldt voor gezondheid: pas als je er last van krijgt, besef je je hoe dankbaar je ervoor mag zijn. Gezondheid en slaap zijn dus geen zaken waar je compromissen op wilt sluiten. Maar soms, door financiΓ«le redenen, moet je wel. Met een abonnement op de sleepservice van Club 9 niet meer. En dat is echt heel fijn.


Je kuntΒ hier lid worden van de sleepservice van Club 9. Gebruik mijn code COLUMNSBYKARI10 voor 10% korting!


Affiliate programma van Club 9

Club 9 heeft een tof affiliate programma, waarmee je geld kunt verdienen. Als familie & vrienden of volgers & lezers [als je blogger bent] zich aanmelden bij de sleepservice van Club 9 via jou, ontvang je commissie! Je verdient €30 tot €100,- per aangemeld lid [na de proefperiode van 100 dagen]. Hoe cool is dat! Als jij je hele netwerk aan het schoonslapen krijgt, verdien je dus zo een deel van je matrashuur terug!

O en koop wel nog even gauw nieuwe kussens. Want ik weet zeker dat je er al langer dan 2 jaar op ligt te kwijlen πŸ˜‰

Columns by Kari

Ad [gifted]

4 thoughts on “Een matras huren via de sleepservice van Club 9 + kortingscode

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.