De Vegan Vleesvervangers van Vegafit bij de Albert Heijn

Mijn hart maakte een sprongetje toen ik opeens allemaal nieuwe veganistische opties zag in het vega schap van de Albert Heijn. Daar lagen zomaar ineens 7 vegan vleesvervangers, van Vegafit. Als je vegetariΓ«r of veganist bent, snap je hoe blij & nieuwsgierig ik was. Ik griste gelijk drie smaken uit het schap: de 100% plantaardige nuggets, de vissticks en krokante schnitzels. Die leken mij het lekkerst. Ik ben natuurlijk als de dood dat de AH ze weer uit de schappen haalt als niet genoeg mensen ze kopen. Dus daarom deze blog. Laat je verleiden door mijn review & ren daarna naar de Appie zodat je jouw koelkast ook kunt vullen met de producten van Vegafit.Β 

De Nuggets van Vegafit

De nuggetsΒ waren als eerste aan de beurt. Ik ben dol op vega nuggets van de AH en de Vegetarische Slager, dus ik was ontzettend benieuwd. Ze zijn heerlijk! De nuggets hebben een heel lekker krokant korstje en de binnenkant is ook super smaakvol. Ik heb ze gemaakt met rijst en mijn favoriete kikkererwten salade. Maar eigenlijk smaken ze overal wel bij. Bij patatjes bijvoorbeeld of stamppot of als borrel hapje, met een schaaltje chilisaus om in te dippen ernaast. Echt een aanrader.

vleesvervangers van vegafit

De Vissticks van Vegafit

De VissticksΒ hebben niet een super uitgesproken visstick smaak, zoals bijvoorbeeld de vissticks van Woezel & Pip bij de Jumbo. Maar dat vind ik persoonlijk niet erg. Deze vissticks kun je dus ook prima eten als je niet van die vis(stick) smaak houdt. Deze doen het ook erg goed bij Isaya. Ideaal voor bij de patatjes!

Lees ook: Five Days of Hummus!

Veganistische vissticks

De Krokante Schnitzels van Vegafit

Ik was zo blij met de krokante schnitzelΒ van Vegafit, want de AH heeft recent haar vegan schnitzel vegetarisch gemaakt, waardoor hij compleet anders smaakt. Ik heb de Vegafit schnitzel op een broodje met komkommer, augurk, tomaat en bosuitjes gemaakt. Een beetje mosterd erbij en voila: een overheerlijke lunch waar je de hele middag op kunt teren.

Vegafit schnitzel vegan

Je kunt de zeven verschillende vegan vleesvervangers van Vegafit kopen bij de Albert Heijn, of bestel ze online bij de rest van je boodschappen!

Thank you for reading!

affiliate linking

6 thoughts on “De Vegan Vleesvervangers van Vegafit bij de Albert Heijn

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.