Vegafit Winactie! Win de lekkerste veganistische schnitzels, nuggets en balletjes!

Januari is mijn verjaardagsmaand en dat vier ik graag door een aantal super leuke winacties. Te beginnen met een hele lekkere! Een paar weken geleden deelde ik mijn favoriete gerechten met de de veganistische producten van Vegafit, die verkrijgbaar zijn bij de Albert Heijn. Jij kunt een pakket winnen, van Vegafit, met hun lekkerste veganistische schnitzels, schijven, nuggets en balletjes! Lees gauw verder om te weten hoe je kans maakt!

De afgelopen weken hebben mijn familie, vrienden en ik volop kunnen genieten van de vegan producten van Vegafit. Volwaardige “vleesvervangers” die 100% plantaardig zijn en dus geen koemelk, ei en uiteraard vlees of vis bevatten. Perfect voor als je vegetariër of veganist bent, vleesvrije dagen wilt inlassen gedurende de week of gewoon minder vlees wilt eten. Er is ruime keuze en alles smaakt heerlijk. Je kunt eindeloos combineren.

Lees ook: 7 x simpel en lekker veganistisch lunchen

Veel vleeseters, viseters en zelfs vegetariërs denken dat plantaardig eten moeilijk is. “Ik zou niet weten wat ik dan moet maken”, hoor ik vaak. Nou, gewoon, wat je altijd maakt. Maar in plaats van je gehaktbal, visstick, kaasschnitzel of gehaktschijf maak je een van de lekkere Vegafit producten klaar bij je maaltijd. Het past overal bij.

Ik heb de veganistische schnitzels, nuggets en balletjes de afgelopen weken voorgeschoteld aan veganisten, vegetariërs, viseters en doorgewinterde vleeseters. Ze waren allemaal super enthousiast.

Lees ook: 7 x simpel en lekker veganistisch ontbijten

Wil jij ook kennis maken met en genieten van de overheerlijke producten van Vegafit? Ik mag een tof pakket weggegeven, vol met hun lekkerste veganistische schnitzels, schijven, nuggets en balletjes. Het enige wat je hoeft te doen is:

  • Bezoek Vegafit en mij op Instagram. Laat een comment achter onder de foto die bij deze blog hoort. Laat mij weten waarom je wilt winnen en tag iemand waarvan je denkt dat die het ook wel lekker zal vinden!
  • Geen Instagram? Like Columns by Kari op Facebook en laat een comment achter!

De winnaar wordt 20 januari bekend gemaakt!

Thank you for reading!

Deze blogpost is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. Lees mijn disclaimer voor meer informatie!

2 thoughts on “Vegafit Winactie! Win de lekkerste veganistische schnitzels, nuggets en balletjes!

Leave a Reply