Aya Test De Kleine Keuken! | Biologisch Eten voor Kinderen

De Kleine Keuken heeft een grote keuze aan biologisch eten voor kinderen. Van ontbijtgranen tot tussendoortjes, van fruitsnoepjes tot veganistisch beleg. We ontdekten de Kleine Keuken op de Negenmaandenbeurs, waar we alvast een beetje konden voorproeven. Aya testte de Kleine Keuken de afgelopen weken uitgebreid en in deze blog delen we het eindoordeel!

[easy-image-collage id=17932]

De Ontbijtgranen van de Kleine Keuken

Aya probeerde de biologische Choco Poppies. Ontbijtgranen op basis van maisgries, rijstmeel en havermeel, die zijn gezoet met honing. De ontbijtgranen bevatten vitamine B1 en zijn geschikt voor kindjes vanaf 1,5 jaar. Je kunt ze eten met (plantaardige) melk of gewoon zo, als snack. Dat vindt Aya het lekkerst: gewoon tussendoor snaaien. Ik eet ze stiekem ook, met amandelmelk: heerlijk! Bekijk hier de verschillende ontbijtopties van de Kleine Keuken!

De Fruitsnoepjes van de Kleine Keuken

De biologische fruitsnoepjes bestaan voor 100% uit fruit en bevatten geen toegevoegde suikers. Deze kleine snoepjes zijn Aya’s absolute favoriet. Het zakje was in twee dagen helemaal leeg. Dit is echt een aanrader als je verantwoorde snoepjes zoekt voor je kleintje (en jezelf: ze zijn heel lekker!). Ze zijn geschikt vanaf 1,5 jaar.

De Tussendoortjes van de Kleine Keuken

Aya probeerde twee tussendoortjes van de Kleine Keuken. De biologische Groenten Wolkjes en de biologische Choco Wieltjes. De Wolkjes zijn een soort chipjes, gemaakt van erwten, linzen en maisgriesmeel. Dit was zo’n succes! Echt een fijne, gezonde snack. Ook de Wieltjes vond ze lekker: Aya is een cacao monstertje, net als haar moeder πŸ˜‰Β De Kleine Keuken heeft ook allerlei verschillende koekjes voor tussendoor!

Het beleg van de Kleine Keuken

We probeerde de chocopasta en de amandelpasta uit. Hier was ik vooral heel nieuwsgierig naar. Chocopasta zonder melk(vet) is niet gemakkelijk te vinden. De biologische chocopasta van de Kleine Keuken is veganistisch en heel erg lekker. Je proeft gewoon pure ingrediΓ«nten: hazelnoten, cacao, zonnebloempotjes en kokosbloesemsuiker. De amandelpasta is ook een succes en er zijn nog veel andere soorten beleg. Wij zijn fan!


De Kleine Keuken heeft ook kant & klare biologische maaltijden en proefpakketten. Ze zijn afgestemd op leeftijd en bevatten een variatie van maaltijden, tussendoortjes, ontbijt en beleg. Ideaal als je de Kleine Keuken wilt uitproberen! Je kunt online bestellen, maar de Kleine Keuken ligt ook in de schappen van de Albert Heijn!

Thank you for reading!

Deze blogpost is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. Lees mijn disclaimer voor meer informatie over samenwerkingen op Columns by Kari. OfΒ neem contact op!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.