De Allerleukste Merken op de Negenmaandenbeurs 2018 & Kortingscodes

Vandaag woonden Aya en ik op uitnodiging van Kruidvat de opening van de Negenmaandenbeurs 2018 bij. Kruidvat organiseerde de opening met behulp van 15 uberschattige baby’s die een schilderij maakten. Geweldig om te zien en “Het Vrolijkste Babyschilderij” van Nederland is prachtig geworden. Na de opening zijn Aya en ik de Negenmaandenbeurs-vloer opgegaan om de allerleukste merken op te zoeken. In deze blog vertel ik je welke stands je absoluut op moet zoeken als je naar de Negenmaandebeurs 2018 gaat de komende dagen en anders moet je deze merken zeker even moet google’n!

De opening van de Negenmaandenbeurs 2018

[easy-image-collage id=17475]
De 10 allerleukste merken op de Negenmaandenbeurs 2018!

1. Fun Furniture van Qboo.nl

Gisteren ging de website van Qboo live en man, dit gaat een gigantische succes worden. De mannen van Qboo.nl maken de allermooiste kindermeubels. Het is namelijk kastruimte en speelgoed in een. Van brandweerwagens tot koetsen, van kraanwagens tot raketten: het is werkelijk prachtig. Ik weet niet wie er enthousiaster was: Aya of ik. Aya heeft al het speelgoed uitgetest en wilde bijna niet meer vertrekken. En ik wilde ook eigenlijk alles wel hebben. Zo ontzettend gaaf. Je moet een kijkje nemen op hun website.

2. Mamachannel.nl

Mamachannel.nl is een nieuw platvorm voor mama’s (to be), waar ze terecht kunnen voor informatie, steun en (ervarings)deskundigheid over zwangerschap en moederschap. Of je nu vragen hebt over voeding tijdens de zwangerschap, je energie weer op peil krijgen na je bevalling of het vormgeven aan je leven als moeder: bij Mamachannel vind je het allemaal. Opgezet door twee prachtige, slimme, inspirerende mamas.

3. WaterWipes

Het eerste jaar hebben we bij Aya geen billendoekjes gebruikt, omdat er in de meeste doekjes zoveel troep zit. We gebruikten water met een beetje olie en ze heeft nooit rode billen gehad. Ik was dus van plan om dat bij babymeisje nummer twee weer te gaan doen. Tot ik op de Negenmaandenbeurs WaterWipes ontdekte. Een billendoekje met 99,9% water en een druppel fruitextract. Zonder chemicaliΓ«n dus. Je denkt misschien “waarom dan niet gewoon doekjes en een bakje water gebruiken? Kan ook, maar het is wel een gedoetje. Deze doekjes zijn gewoon gemakkelijker. En dat klinkt voor mij wel aantrekkelijk! Ze zijn gewoon verkrijgbaar bij de Etos.

4. De Kleine Keuken

Er zijn tegenwoordig gelukkig heel veel biologische, natuurlijke voedingsopties te vinden voor babies en peuters. Dat is echt fantastisch. Vandaag leerde ik De Kleine Keuken kennen. Met een gigantisch en gigantisch lekker assortiment. Niet alleen de gangbare “chipjes” en pap, maar ook dingen als “Chocopoppies” en (veganistische) chocopasta, fruitspreads, amandelpasta, allerlei soorten koekjes, fruitsnoepjes en hele maaltijden. Alles is puur natuur en wat Aya en ik hebben uitgeprobeerd smaakte geweldig!

5. Laveen Vitamine druppels

De eerste maanden van het leven van je baby heeft hij vitamine K nodig om een goede bloedstolling te bevorderen. Ook hebben babies en kinderen in Nederland extra vitamine D nodig. Daar druppelen we voor. In de meeste druppels zitten allerlei stoffen toegevoegd om de smaak wat lekkerder te maken. Op zich niks mis mee, maar puur natuur is natuurlijk altijd beter. De druppels van Laveen zijn 100% natuurlijk, op basis van biologische olijfolie en voldoen aan het voorgeschreven advies van het Voedingscentrum voor de ADH.

6. Oh-Lief

Oh-lief maakt 100% natuurlijke verzorgingsproducten voor mama & baby. Verschillende soorten wax, voor zwangere buiken, babybillen, tegen insecten en tandjespijn. Daarnaast hebben ze ook shampoo, lotion en zonnebrand. Alles voelde zo prettig, rook lekker en de ingrediΓ«ntenlijst was lekker kort: dat is fijn, geen troep. Dit is echt een merk dat ik de komende tijd verder wil ontdekken!

7. Weleda Zonnebrand

Weleda komt volgende maand met nieuwe zonnebrand! Yes! Nano vrij, factor 30 en 50, voor kids en voor de gevoelige huid, voor je gezicht en voor je huid. En een aftersun (die echt heel erg lekker ruikt). Meer informatie over de nieuwe zonverzorgingslijn van Weleda volgt, want die gaan we zeker testen!

8. Mommy Paint

Toen ik zwanger was van Aya heb ik mij suf gezocht naar veilige verf voor zwangere vrouwen. Uiteindelijk kon ik ergens in een verfhandel Antroposofische plantenverf bestellen. Het was een gedoetje, daarom werd ik enthousiast toen ik Mommy Paint sprak op de Negenmaandenbeurs 2018. Ze verkopen mama-en-kind-vriendelijke muurverf, grondverf en lak. Perfect als je aan de slag gaat met de kinderkamer of babymeubeltjes! En de kleuren zijn prachtig! Ik viel natuurlijk als een blok voor de kleuren Flamengo, Lieveheersbeestje, Krab en Varken – juist, allemaal super mooie tinten roze.

9. Kaatje Katoen & Bambyo Luiers

De zoektocht naar de perfecte luier is… nog altijd gaande. We begonnen met Pampers, stapten toen over op Etos en nu gebruiken we de Eco Label luiers van Kruidvat voor de nacht (Aya is overdag zindelijk). Onze zoektocht richtte zich voornamelijk op “welke luier lekt niet door” en “op welke luier slaapt Aya het beste”, maar omdat we het mileuk ook heel belangrijk vinden, winnen de Kruidvat luiers tot nu toe. Op de Negenmaandenbeurs kwam ik twee merken tegen die ook milieuvriendelijk bezig zijn: Kaatje Katoen en Bambyo. Kaatje Katoen heeft wasbare luiers, wat natuurlijk “het beste” is omdat je dan minder afval hebt. Maar het is wel arbeidsintensief. De Bambyo luiers zijn biologisch afbreekbaar, Β wat heel gebruiksvriendelijk klinkt. Alleen is Nederland nog niet zo ver met de afvalverwerking dat we die luiers dan dus ook gewoon in de groenbak kunnen kiepen. Het blijft dus nog even afwegen voor ons, maar deze twee merken ga ik de komende maanden zeker verder onderzoeken. Bambyo heeft namelijk ook andere duurzame verzorgingsproducten.

Shop online met 10% korting met de code Bambyo10.

10. Geboortekaartjes van Tsjip

Er zijn zo ontzettend veel websites waar je prachtige geboortekaartjes kunt bestellen. Ik heb mij er nog totaal niet in verdiept, omdat we momenteel in die andere fase zitten: een naam kiezen. Maar op de Negenmaandenbeurs liep ik tegen de stand van Tsjip aan. Alles zag er zo snoezig en verzorgd uit! Dus deze site ga ik zeker uitgebreid afsnuffelen op zoek naar een mooi geboortekaartje voor ons meisje.

Shop online met 10% korting met de de code 9MND2018

 

Thank you for reading!

5 thoughts on “De Allerleukste Merken op de Negenmaandenbeurs 2018 & Kortingscodes

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.