De woonkamer is helemaal af | DESENIO kortingscode!

Na bijna 2 maanden zoeken, schuiven, verven, boren en klussen is de woonkamer nu echt helemaal af. In deze blog laat ik het eindresultaat zien en werk ik samen met Desenio! Ik heb een toffe kortingscode voor jullie, zodat je met 25% korting wanddecoratie kunt bestellen bij Desenio. De Desenio kortingscode is maar 3 dagen geldig, dus kom gauw binnen kijken!

Vorige maand konden jullie zien hoe de woonkamer was geworden met de nieuwe bank en de muren beschilderd met ecologische verf. Er hing echter nog niks aan de muur en we misten nog een aantal accessoires, zoals een lamp en een poef. De woonkamer is nu echt af en het is helemaal geworden zoals we wilden en hoopten. We brengen er veel meer tijd door en worden iedere dag blij van het resultaat. Wil je zien hoe het er eerst uitzag? Klik dan hier!

desenio kortingscode
De juten poef is van VidaXL

Desenio aan de muur

Toen ik aan het zoeken was naar mooie kleurcombinaties voor de woonkamer en uitkwam bij een donkerblauwe muur met een roze bank wist ik gelijk dat ik lijsten van Desenio boven de bank wilde. Ik vind de posters en de poster combinaties altijd zo mooi en stijlvol als ik ze voorbij zie komen op Instagram en Pinterest. Ik was daarom ook super blij dat Desenio wilde samenwerken voor dit onderdeel van onze woonkamer make-over! En het resultaat is nog mooier dan ik had gehoopt.

Desenio kortingscode
Onze nieuwe lamp is van Boldilson

We hebben gekozen voor posters met roze en donkerblauwe tinten. Isaya en mijn vrouw hebben helpen uitkiezen. H. koos de strandposter, het surfboard. En Isaya koos voor zichzelf de maanposter en voor Alela het kleine “babypostertje” met het plantje. Ik koos de schets van de naakte vrouw en de twee abstracte werken. De kleuren passen perfect bij de bank en bij de muur en samen vormen ze een geheel waar ik intens blij van word!

Desenio kortingscode

Als je ook een muurtje [of meerdere muren] in huis hebt, die wel wat moois kunnen gebruiken, heb ik een Desenio kortingscode voor je! De kortingscode is geldig van dinsdag 15 tot en met donderdag 17 oktober 2019 – dus wees er snel bij! De code is:


BYKARI


Met deze Desenio kortingscode krijg je 25% korting op je bestelling op de website van Desenio. De code geldt niet op lijsten en handpicked/gepersonaliseerde posters.

Desenio muur

Uiteraard hebben we nog alle ruimte gelaten voor het speelgoed van de meiden. Het moest een echte speelkamer blijven en dat is het. We spelen hier iedere dag en het voelt als een hele gezellig en warme plek, met voldoende ruimte voor zowel Isaya als Alela om te spelen.

Ook de seizoenstafel van Isaya moest natuurlijk een mooi plekje krijgen. Onder mijn cactusspiegel bleek een ideale plek. Hier legt Isaya alle herfstschatten op die we vinden in het bos en in de moestuin.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mee te kijken met de transformatie van onze woonkamer! Het volgende project ligt al weer klaar: we gaan de logeerkamer op zolder ombouwen tot één grote speelkamer voor de meisjes. Dus als je dat proces wilt volgen, subscribe dan in de sidebar of kom even kijken op Instagram of Facebook!

Columns by Kari

AD [gifted]

4 thoughts on “De woonkamer is helemaal af | DESENIO kortingscode!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.