Logeerkamer makeover! 9 maanden in het nieuwe huis

We wonen inmiddels al weer 9 maanden in ons nieuwe huis. En hoewel ik in januari nog de boel heb omgegooid, zodat de meisjes na 7,5 jaar co sleeping op hun eigen kamer gingen slapen, lag het verder qua grote en kleine klusjes een beetje stil. Maar met de lente en zomer komt weer een hoop nieuwe klus- en tuin inspiratie! Te beginnen met de logeerkamer! De afgelopen weken heb ik, met fijne hulp, gewerkt aan dit project en is de logeerkamer helemaal klaar voor haar eerste logees, inclusief een zalig matras van Club 9. Kom je even binnen kijken?

De logeerkamer

Dit kamertje was functioneel, maar kwam niet echt goed tot haar recht. Alle droogrekken stonden er, wat fijn was – zeker in de winter – omdat we zonder droger leven. En er stond een tafeltje waar ik ‘s ochtends mijn makeup aan deed. Maar ik wilde er iets moois en fijns van maken: iets meer dan was/makeup kamer. Ik besloot er een logeerkamer van te maken. Een rustgevende plek waar bezoek tot rust kan komen en natuurlijk het belangrijkst: heerlijk kan slapen.

logeerkamer makeover

Het matras

Dat begint natuurlijk moet een goed matras en een lekker kussen. We slapen alledrie op matrassen van Club 9. Ik al bijna 4 jaar en de meisjes inmiddels bijna 2 jaar. De sleepservice van Club 9 heeft de beste matrassen waar ik ooit op heb geslapen. Onze matrassen hiervoor waren waardeloos in vergelijking tot Club 9 – wat achteraf echt heftig was tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode van Isaya. Maar ook als ik ze vergelijk met matrassen in hotels of ik bij iemand anders slaap: onze Club 9 matrassen zijn zo ontzettend fijn en van zulke hoge kwaliteit. Je kunt kiezen uit zacht, middelhard en hard en wij hebben overal die laatste. Ook hebben we de kussens van Club 9 – dikke aanrader.

Club 9 sleepservice matras

Hoe werkt Club 9?

Een matras is best wel een grote investering. En niet perse eentje waar je op zit te wachten: er zijn zoveel leukere dingen om je geld aan uit te geven dan aan een matras. Maar als je bedenkt hoeveel uren per etmaal je op dat ding doorbrengt, is het wel degelijk van essentieel belang dat je matras echt goed is. Wat ik zo fijn vind aan Club 9 is dat je de matrassen, behalve kunt kopen, ook kunt leasen voor een klein bedrag per maand. Op die manier ben je niet in een keer een smak geld kwijt: je hebt een slaap abonnement. Ideaal. En aan het einde van de lease periode wordt je matras weer opgehaald en wordt deze gerecycled. Je kunt hier meer lezen over het bestellen of leasen van matrassen en kussens bij Club 9. En ook handig: ze hebben ook boxsprings.

Kortingscode Club 9 Sleepservice

Om je maandelijkse lasten of de eenmalige investering nog meer te verzachten heb ik ook nog een fijne kortingscode. Met de code COLUMNSBYKARI10 krijg je 10% korting op je abonnement of aankoop bij Club 9 Sleepservice.

logeerkamer de groene mama

Wie komt er logeren?

Behalve het matras van Club 9 is het enige andere nieuwe in de logeerkamer het bed. Deze is van Ikea en is gemaakt van verantwoord hout. De kast stond eerst in mijn slaapkamer en de accessories hadden we allemaal al. Het enige dat ik nog wil toevoegen is onze monoprint van Enkel Art Studio. Ik moet er alleen nog even een passende lijst voor vinden. En misschien een fijn wollen kleed op de grond en wollen sprei voor de winter. Maar dat komt allemaal wel. Voor nu is onze nieuwe logeerkamer klaar voor haar eerste bezoek!

club 9 sleepservice matras met korting
Columns by Kari

advertentie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.